Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enigma98

Polskie piosenki o miłości

Polecane posty

Gość enigma98

tej szczęśliwej i nieszczęśliwej, ale piękne i melancholijne... Jeżeli jesteście w temacie, poproszę o namiary. Jestem obecnie za granicą i nie bardzo orientuję się w nowościach muzycznych w Polsce. Co do gatunku to nie będę wybredna, mogą być od disco polo, przez pop/rock aż do hip-hopu :) Buziaczki :*

Gość byłam na diecie alkoholowej
śpisz, pięknie tak, po kątach cisza gra, szkoda słów, resztę dopowie księżyc, śpisz, staram się, oddychać szeptem, pościel jeszcze pachnie ogniem naszych ciał kiedyś znajdę dla nas dom, z wielkim oknem na świat, znowu będziesz ufał mi, nie pozwolę ci się bać, kiedyś wszystkie czarne dni obrócimy w dobry żart, znowu będziesz ufał mi wiem, dobrze wiem, potrafię ranić tak jak nikt, przykro mi, nie wiem co robić gdy płaczesz, już nie śmiejesz się jak kiedyś, wszystko jest inaczej, kolejny raz proszę cię o ostatnią szansę... zostań, proszę cię, tak długo szłam, zmęczyłam się, przez siedem gór i siedem mórz, byś oddechem swym ogrzał oddech mój, popatrz, wszystko lśni, przed nami tu nie dotarł nikt, nietknięta biel i czyste szkło, pośpiech warg i drżenie rąk...

Gość ooi
human-słońce moje kostek yoriadis-tak kochac tylko ciebie art cafe-7 minut na miłość ziyo-magiczne słowa robert rozmus-mówili na nią słońce oddział zamknięty-gdyby nie ty chojanki & piasek-niecierpliwi

Gość ooi
miało być- chojnacki & piasek

Gość ooi
co za żałosna cenzura...c.h.o.j.n.a.c.k.i

Gość enigma98
faktycznie :D ale Chojnackiego to jeszcze da się skojarzyć więc nawet cenzura tego nie popsuje :D dzięki :) macie cuś jeszcze???