Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam straszne problemy z córką

Moja nastoletnia córka wraca do domu nad ranem i zawala szkołę... NIE WIEM CO ?

Polecane posty

Zawsze była uparta i robiła głupie rzeczy ale od niedawna jej całkiem się coś porobiło. Wychodzi codziennie po 20 i wraca koło 5. Przywozi ją samochód pełny chłopców dużo starszych od niej. Oczywiście jest kompletnie pijana i czuć od niej dym ... nie wiem czy to tytoń. Miała zakaz wychodzenia, pilnowaliśmy jej z mężem to się wymyka oknem i wraca na 2 czy 3 dzien. Ma 16 lat i strasznie się o nią martwie. Do szkoły już tydzien nie chodzi bo mówi ze i tak nie zda to po co. Nie da się z nią normalnie porozmawiac bo jest wiecznie na kacu albo spita. Próbowałam wielu kar. Zabrałam kieszonkowe to mi pogroziła ze się pójdzie do galerii puszczac jak jej kasy nie dam. Odwoziłam do szkoły to była taka arogancka dla nauczycieli ze po mnie dzwonili zeby ja zabrac do domu. Kiedyś nawet zabralam jej wszystko, odłączylam internet, komórke, zabrałam kosmetyki i ubrania wszystko co było nie zwiazane ze szkoła i wyjściem do niej to uciekła na tydzien i wróciła ze zlamana reka. Wstyd mi bo to moja wina jak ja wychowalam ale chciałabym jakoś jej pomóc bo to dobra dziewczyna.

Gość byłam na diecie alkoholowej
jakbyś jej wstydu narobiła, że po dobie po psy dzwonisz, to by się ogarnęła. nie można po dobroci to siłą trzeba :classic_cool:

Gość bbbbbbbb
jaka matka taka córka :classic_cool:

Gość qwertyujhfdewer
a puść ja w świat. w dupę dostanie to doceni dom rodzinny ... :-O wróci z podkulonym ogonem i jeszcze będzie was przepraszać...

smycz musi krótka na takich gówniarzy być, pamiętaj o tym. im bardziej szczeka, tym krótsza smycz. a jak kończy 18 lat i się nie chce dostosować, to za drzwi w pizdu.

Na policje dzwoniłam jak jej nie było po 24 h. Oczywiscie ja znajdywali w jakiejs melinie. Takie akcje były z 2 razy a potem zaprzestałam bo mi wstyd przed sasiadami było.

Gość qwertyujhfdewer
ty się wstydzisz ? niech ona się wstydzi za siebie a nie ty ! :-O

no właśnie! dzwoń ile wlezie! jak wraca to tak samo testy na narkotyki i alko przy psach! śmiało! zabrać internet, komórkę, kosmetyki! niech gówniara zna swoje miejsce

Ale ja naprawdę mam z nia problem. Boję się zeby w ciąże nie zaszła.

Tyle że jeśli wyjdzie ze 16 latka jest pijana i pod wpływem to nie ona a ja bede miala kłopoty. Potem kurator itp.

Gość gracha
prawie wszystko,jak wyżej, z tym,że nie powinnaś winić siebie,każdy popełnia błędy wychowawcze większe lub mniejsze ,a Tobie przecież zależy,próbujesz,jak możesz.dużo siły życzę!

Gość żołądkowa gorzka i balsam
skieruj ją do sadu rodzinnego, który przydzieli jej kuratora!

myślicie że to dlatego że jestem od niej starsza tylko 13 lat? i źle ją wychowałam?

Gość byłam taka sama.....
też robiłam takie akcje rodzicom (teraz mi wstyd). Mi przeszło samo, tzn. po pierwsze mój tata wykrzyczał w końcu, w nerwach, że zachowuje się jak zwykła kurwa i mam mu z oczu zejść, do tego nazwał mnie też suką. A poza tym poznałam właściwego chłopaka. Zakochałam się. On był bardzo porządny i dla niego się zmieniłam. Dziś mam 27 lat, jestem żoną tego wlasnie chłopaka i matką pół rocznego maluszka. I jak wspomnę tamte lata to mi naprawde wstyd. Wiele bym dała żeby cofnąć czas. Może córka też się opamięta. Ale ja chyba na twoim miejscu zamknęłabym ją w pokoju bez telefonu, zupełnie niczego i przetrzymała póki nie zechce z tobą porozmawiać.

tylko mam wyrzuty sumienia że nie powiedziałąm mu że byłam dziwka przez dwa pierwsze semestry na studiach a to dziecko nie jest jego...

nie ma to jak podszywacz!!!! A studia owszem skończyłam z wyróżnieniem. Podejrzewam, że w przeciwieństwie do mojego podszywacza!!

ja pierdziele jakie te gnoje sa teraz straszne! a najgorsze jest to ze w tak szybkim czasie wszystko sie zmienia. ja mam 21 lat prawie i te 4 lata temu kto by pomyslal zeby takie akcje odpierdalac! a w zyciu! wracalo sie do domu o umowionej godzinie bez gadania, a jak sie robilo cos niezgodnego z rodzicow zasadami to pod przykryciem z uzyciem najrozniejszych ściem. teraz dzieci wogole nie czuja do respektu do swoich rodzicow. chlają, pala, puszczaja sie i nie kryja sie z tym. a ty z coreczka zacznij postepowac ostro bo ci niedlugo wpierdoli. bezstresowe wychowanie tu sie nie sprawdza.

o skńczeniu studiów to ten podszyw na górze może pomarzyć:) skończyłam z wyróżnieniem i to dziennie! i nie byłam dziwką. przy okazji chciałam podziękowac mojemu sponsorowi przetrwanie tego ciężkiego okresu

To własnie nie jest takie proste. Próbuje wszystkiego a nic nie działa. Jak jej kiesyś powiedziałam żeby nie uprawiała seksu z kimś kogo nie kocha a jeśli chce to żeby się zabezpieczała to ona z tekstem że wygodniej jest bez zabezpieczenia i taniej. Wykrzyczałam jej wtedy że ona nie zdaje sobie sprwy jak to jest miec w takim wieku dziecko i ile to kosztuje. Ona na to z całowicie poważną mina że owszem kosztuje 2 tyś w klinice. Byłam przerażona takim podejściem.

niedoczytalem uwaznie, ale jesli pije, pali i ucieka z domu wiec to jest bardziej zlozony przypadek bo przechodzi wlasnie okres mlodzienczego buntu, wiec to moze jej przejsc albo po prostu bedzie sie staczac jeszcze bardziej............radze isc z nia do psychologa.

Próbowałam jej wytłumaczyć że aborcja to nie jest tak chop siup. to nie wyrwanie zęba u dentysty. ja po trzecim zabiegu aborcyjnym jak miałam 17 lat to załamałam się psychicznie. jak mam ją przekonać???

To wyżej to podszyw. :(

Gość Jesteś rozwiedziona i wychowyl
ją ojczym prawda?

Własnie nie. Z mężem jesteśmy razem już 20 lat. Wszystko nam się doskonale układało ale on dużo pracował i w zasadzie mało jej czasu poświęcał. Teraz jest między nami trochę gorzej bo często się przez córkę kłócimy.

Gość hahahahehe:)))))
to znowu ta prowokantka wypisuje bzdury a wy sie udzielacie.. żenująca prowokacja. .. najlepsze było to "jestem od niej 13 lat starsza" sikam.. buahahaha

Gość 3999
Za nie wykonywanie obowiazku szkolnego dostanie kuratora, jak bedzie dalej brykać to doigra się ośrodka resocjalizacyjnego