Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Emilia249

W Bogu odnajduje sens życia. Uzmysłowiłam sobie to dopiero teraz..

Polecane posty

Gość Ona Emilia249

Zycie staje sie o wiele latwiejsze i majace glebszy sens jezeli jest oparte na wierze w Boga. Bóg daje sile.

Gość zołza jeddnaaaaaaaaa
potwierdzam bez Boga wszystko traci sens ,wartosc bo jest ulotne ,prowizoryczne..a Bóg nieskończony

Gość Ona Emilia249
Dokładnie.. Ufajcie Chrystusowi. Chrystus daje siłe kiedy się upada.

Gość Martaaaaaaagfddgbh
tak.Też dopiero zdałam Sobie sprawę.Życie z Bogiem jest lepsze...:-) Jestem kobietą a raczej dziewczyną 16 letnią.Może to i śmieszne dla niektórych jest.

Gość warszawski policjanttt
łał:O

Gość Ona Emilia249
Nic w tym smiesznego nie ma.. Bóg umacnia człowieka, zawsze podaje mu rękę. Jest niezawodny.

Gość warszawski policjanttt
Bóg jest nirzawodny?? Podczas II Wojny światowej miliony ludzi z\ginęły w cierpieniach i gdzie był BÓG???? myślicie że nawet jeśli istnieje to cokolwiek dla niego znaczycie

Gość aniol sprawiedlowosci
to ludzie robia wojny zabijaja sie nie BOG.dał nam wolna wole,nie jestesmy sterowanymi tresowanymi malpkami które nie maja swojego zdanie i zawsze robia dobrze bo bóg tak chce.przez wolna wole sa wojny bo zabijanie jest w naszych glowach i to nie jest wina boga.wystarczy powiedziec nie bede zabijal nie bede pazerny na czyjes pieniadze i nie ma wojny.Bóg pewnie tez siedzi i placze patrzac na to jak rujnujemy sobie zycie i zycie innych ludzi.Dlaczego sa choroby nie wiem,pewnie z tego samego powodu dla którego umieramy.nasze ciała nie naleza do nas sa nam wypozyczone przez Boga.