Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olus105

Urojona ciąża:(

Polecane posty

Gość olus105

Możecie pomyśleć, że jestem głupia, ale bardzo się boje;(. Nie jestem doświadczona można tak powiedzieć, nie uprawiałam nigdy sexu i póki co nie zamierzam próbować. A przechodząc do tematu miałam już tak kilka razy.. tzn. uroiłam sobie, że jestem w ciąży chyba już ze 20 razy chociaż nic z tego nei wyszło.. ale co do tego razu bardzo się boje:( Było to w piątek 04.06.10. Zaczęliśmy się wygłupiać z chłopakiem i on leżał na mnie...Mieliśmy oboje spodnie na sobie... On miał dresy, a ja krótkie spodenki... Doszło do wytrysku w majtki. On otarł się o moje spodnie, następnie zaczął dotykać mnie przez spodnie, a poźniej włożył palca już bez spodni. Moje pytania polega na tym: Czy jest możliwośc, że mogę być w ciąży? Że po tym jak otarł sie po wytrysku mogły plemniki przejśc przez jego spodnie i majtki na moje spodenki, a po tym jak dotknął mnie przez spodenki to plemniki przeszły na ręce a poźniej w moją pochwę?? Prosze o udzielenie konkretnej odpowiedzi, bo bardzo się boje :(( z góry dzięki, będe wdzieczna:***

Ej no cos ty ;p nie schizuj :) A chlopak dotykal sie TAM przed tym jak wlozyl palca?

Gość olus idz odrabiac lekcje!!