Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .:(((((((((

widocznie wygladam jak gowno bo moj facet potrafi sie obejrzec za inna

Polecane posty

jakbym byla taka piekna jak mowi to by tego nie robil. glupio sie tlumaczy ze to nie z intencji ze ktos mu sie podoba tylko czasami jakos nieswiadomie to zrobi. a wiec wniosek z tego jestem brzydsza od wszystkich

Gość widocznie TAK !!!!

Gość facet nie wie co
faceci tak mają. chocby najpiekniejsza laske mieli u swego boku to i tak za innymi oko im poleci. wiekszosc sie nawet do tego nie przyzna ale taka juz ich natura

Gość gfddfgdgdffgfdgdfg
kużwa przecież to normalne że się ogląda za innymi. faceci mają to w genach. nie znam faceta, który by się nie oglądał za innymi kobietami. niektórzy tylko umieją to ukrywać.

marzy mi sie niewidomy - i to wcale nie podszyw

kuzwa skonczcie ich bronic to nie sa zwierzeta

I po co ta histeria!? Gdzieś ty się uchowałaś? Każdy facet ogląda się za innymi, taka nasz natura. A stwierdzenie typu "robi to bo ja jestem be" to gruba przesada. Przemyśl to sobie i zaakceptuj, nie masz wyjścia.

Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym Się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych Które są dla nas zagrożeniem Do pracy Nie mogę puścić Cię nie nie Tam tyle kobiet Każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci Będę karmić owocami A do nogi przymocuję Złotą kulę z diamentami

jak bedzie tak robil to go zdradze, zeby tez cierpial ze jest gorszy od kogos

Jezu no taka prawda, niech on tez sie poczuje jak frajer, tak jak ja sie czuje

Gość gracha
nie ma to,jak szacunek do siebie i wysoka samoocena...........

Gość Klarra90
marudzisz. Ja też sie oglądam za innymi facetami jak z moim ide (za laskami czasem też). Skoro Cie to wkurza, to też tak rób [ja nie robie na złość, tylko dlatego ze lubie :)]

Gość sdfghj
dobrze ze sie oglada za laskami :P lepiej niz za facetami :P wtedy by wszyscy patrzyli na ciebie hahahahah

szczerze ? wole zeby ogladal sie za facetami, moze sobie i byc gejem oby tylko mu sie nie podobala zadna inna

Twój facet zachowuje się normalnie. Szukanie wzrokiem kobiet mamy zakodowane w genach i nie można tego zmienić. Jeśli jest to dla Ciebie takim dużym problemem, to przeżuć się na kobiety.:) Ps Kobiety równie często spoglądają na mężczyzn, ale dzięki większemu kątowi widzenia obwodowego nie muszą odwracać wzroku w stronę obiektu, przez co nie dają się złapać na "lukaniu":)

to nieprawda! to z tym, że każdy facet tak ma! ja tak nie mam :( nigdy idąc obok mej lubej nie patrzę na inne,. nawet jak nie ma jej obok inne kobiety wyglądają dla mnie jak zakonnice, jest tylko ONA...moja jedyna, i wiem jak to musi bokeć gdy patrzy na inną...moja kobieta oglądała sie za facetami żeby mi na złość zrobić i zobaczyc mojom reakcje a ja czułem sie jak jakiś wyrzutek

zdruzgotek takich mezczyzn ze swieca szukac, w zyciu bym takiego z rak nie wypuscila. a wy "zakodowani w genach" zdrajcy powinniscie miec wydlubane oczy

Gość Klarra90
ale przeciez jak na kogos patrzysz to nie dlatego ze Ci sie podoba. Mozesz np patrzyc bo ma fajne buty, dziwena fryzure albo głupio wyglada :P

Ze statystyk wynika, że kobiety częściej spoglądają na facetów, aniżeli mężczyźni na kobiety. No i co zdrajczynie:)

no kurwa mac on nawet za takimi nic ciekawego sie potrafi obejrzec a potem pierdoli mi takie kocopaly ze to jakos tak o a nie dlatego ze mu sie podobala sory ze tak klne ale jestem wsciekla kurwa zawsze uchodzilam za jedna z tych ladniejszych a teraz czuje sie jak swinia nawet przy jakiejs zwyklej ;(;(;(

Zamiast się deprecjonować, spróbuj zrozumieć zachowanie mężczyzn. Od tysiącleci zawsze mężczyzn było znacznie mniej niż kobiet, bo ginęli na wojnach i polowaniach, zatem monogamia w takich warunkach była szkodliwa dla ówczesnego społeczeństwa, które to(społeczeństwo) namawiało mężczyzn do kopulowania z wieloma kobietami. Czasy się zmieniły, za sprawą chrześcijaństwa społeczeństwo wprowadziło monogamię, ale żeby zmienić oprogramowanie w naszych mózgach ewolucja potrzebuje dużo czasu. Kiedyś taki facet wychodził z jaskini na polowanie, aby wyżywić soją rodzinę, napotykał samice, zerżnął ją szybko i dalej wędrował w poszukiwaniu pokarmu dla swej kobiety i jej potomstwa.

a ty mozesz juz spokojnie stad spierdalac

jak bylo tak bylo, to bylo chore teraz jest inaczej niech sobie porznie wlasna raczke

Na jego miejscu to bym spieprzala. Moj ukochany tez sie za pannami oglada, ale to nie znaczy, ze zaraz chce je przeleciec. To ze ja jestem ladna i atrkacyjna nie znaczy do cholery ze jestem jedyna taka istota na swiecie :D

Gość a my kobiety
mamy w genach przytulanie się, od wieków, od pokoleń. I ja tak własnie przytualm się do kazdego, i to nic nie znaczy, to tylko mój instynkt macierzynski przecież. Co wy na to?

Gość dzisniemamurodzin
Dwa razyzdążyłem się zauroczyć i w obu przypadkach nie spoglądałem nawet mimowolnie na żadną inną dziewczynę, notabene nawet dziewczyny zPlayboyra, czy z reklam nie zwracały na siebie mojej uwagi. Widocznie tak już mam i zapewne wiele innych osób. :)

Gość dzisniemamurodzin
Sory za błędy... ;o