Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna Mgielka

Dlaczego jestem sama?

Polecane posty

Gość Magiczna Mgielka

HEJ ludziska zapraszam wszystkich"nocnych marków"i nie tylko do odp na moj Topik! mam 22 lata jestem zadbana bardzo atrakcyjna i na dodatek nie głupią kobieta ale Cholera nie mogę znaleźć nikogo normalnego! wkurza juz mnie bycie singielka:(kto chce cos powiedziec zapraszam:)

Gość zzdfgdfg
więcej danych zapodaj

Gość Magiczna Mgielka
no własnie nie wiem co jest nie tak!! przyciagam albo idiotów aalbo zajetych!!!wlasnie czasem nawet nie ma z kim isc do kina a ile mozna chodzic z kolezankami:O(

Gość zzdfgdfg
co to znaczy idiotów?

Gość Magiczna Mgielka
oj gdyby wszystko było takie proste to bym sie od facetow nie odgoniła!!!Ja musze tego faceta kochac to podstawaaaaa:P

Gość Magiczna Mgielka
idiotow znaczy kolesi w wieku lat ktorzy mysla hujem a nie rozumem i tylko kobiety po wygladze oceniaja!! a przeciez to wnetrze jest najwazniejsze i moze zatrzymac kogos przy sobie;/:(

Gość słodko gorzki a czeg szukasz w
kobiecie? Oprócz podawania wody w tracie rzygania:P I skąd jesteś?;)

Gość zzdfgdfg
czy jesteś 1.nieśmiała 2.typem imprezowiczki 3."królową lodu" ?

Gość Magiczna Mgielka
po czesci ta 3 odp ale mam bardzo duzo milsci w sobie

e tam, ja jestem typem imprezowiczki, ale jestem też nieśmiała. A królową lodu też pewnie czasami jestem. A potem jestem osobą, którą łatwo inni wykorzystują, bo się każdym przejmuję:O Albo jestem nienormalna i pełna sprzeczności, albo takie uogólnienia są do kitu;)

musi mi odpowiadać. a pod jakimi względami, wiem tylko ja. ;) tego nie da się opisać, to wynika samo z siebie, z rozmów, spotkań. jak zwykle pojawia sie jeden mały problem. nie mieszkam w Polsce. to tak na wstępie.

Szkoda. To idę spać:classic_cool:🖐️

Gość zzdfgdfg
jak oceniasz swoją atrakcyjność w skali 1-10 ? ubierasz się seksownie? (kurwa nienawidzę tego słowa) fryzura, makijaż, paznokcie ?

Gość Magiczna Mgielka
Kochany u mnie wszystko jest w odpowiednich dawkach:)

Gość ja mam lat 21 tez sie dolaczam
Fakt, ze jestem od niedawna sama po dosc dlugim zwiazku, ale mimo wszystko ktoś do rozmów, spotkan by się przydał... Ponoć jestem atrakcyjną osobą, znajomi też to potwierdzają, zresztą potwierdza to spora ilość adoratorów, ale jak to kolezanka wczesniej napisała trafiają się sami idioci. Ktorzy widzą tylko wygląd i nic poza tym :/ z tych 3 punktów, to w sumie mogę pod kazdym się w jakims stopniu podpisać 1. nieśmiała - tak na początku, ale dosyć szybko się otwieram 2. imprezowiczka - lubię czaem gdzieś wyjść i się pobawić, oczywiscie bez przesady 3. królowa lodu ? - w nie wielikm stopniu...

Gość zzdfgdfg
nie o to chodzi mgiełka skoro podbijają do ciebie jedynie kolesie "myślący chujem" więc może tylko tacy się na to odważają. czyli mówiąc krótko wyglądasz "za dobrze" dla przeciętnego kolesia

Gość Magiczna Mgielka
ALE JA ci powiem,ze dla mnie np wyglad ani pieniadze pozycja itd sa nie wazne mam inne priorytety:( a i tak lipaaa

Gość zzdfgdfg
@Magiczna Mgielka ale nie chodzi o ciebie tylko o kolesia który patrzy i podświadomie kalkuluje. i jak już przekalkuluje to może mu się zapalić lampka z napisem "za dobra dla mnie"

"za dobra dla mnie" - chyba masz na myśli "za wysokie progi, jak dla mnie" brak pewności siebie.. później najczęściej oznacza chorobliwą zazdrość. Mgiełka - a Ty skąd jesteś?

Gość zzdfgdfg
tak, to miałem na myśli a ty nie podbijaj bo ja już awansowałem na "kochanie" :)

Gość _Missi__
Magiczna Mgielka ALE JA ci powiem,ze dla mnie np wyglad ani pieniadze pozycja itd sa nie wazne - slyszalam kiedyś, że w podswiadomości głownie kobiety się tym kierują, a nie które celowo. Te podświadomie nie robię tego w kierunku takim, aby mieć korzyść materialna dla siebie, a w myśli o dziecku. Atrakcyjny mężczyzna? ślicznie dziecko w przyszłosci, dobrze zarabiający? dziecko bedzie miało dobrze w życiu itd. itp. Ile w tym prwady nie wiem? Uważam, że tak naprawde cięzko jest okreslic co jest dla Nas wazne przy wyborze partnera, a co nie wazne (chociaz wymienienie nie musi być wcale piękny, bigaty jest chyba najprostsze). Co wazne? charakter? Jaki? Uwazam, ze tego się nie da okreslic, samo wychodzi przy spotkaniu danej osoby. Jak się to mówi to coś... ;)

Gość Magiczna Mgielka
z konca swiata! czyli woj slaskie:)hehe ale ja nigdy nie robiłam z siebie jakiejs tam "paniusi" ktora wyzej sr,,,niz dupe ma:( gdzie tu sprawiedliwosc:P??ahhh

Gość zzdfgdfg
"gdzie tu sprawiedliwosc" - nie ma i nie będzie sprawiedliwości, przyjmij to do wiadomości :P ps. missi ma rację

Gość Magiczna Mgielka
no wlasnie ja chce zeby było to cos niewidzialnego Zwanego (chemia:):)