Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defekt.

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość defekt.

Właśnie leże na dywanie i wyje z tej brzydoty.. Codziennie przed lustrem łzy mi stają jestem bezradna wszyscy się kurwa ze mnie śmieją i oglądają na ulicy. nie spotykam się z nikim nie mam znajomych nie nawidzę pokazywać mordy nie spotykam się nawet z rodziną mam zjebane życie

Gość zapach pomarańczy...
Kup sobie krzywe zwierciadło i tylko w nim się przegladaj, pozbędziesz sie komleksów;)

Gość zapach pomarańczy...
kompleksów*

Gość ciotkapetunia
wmawiaj sobie dalej to daleko zajdziesz , każdy ma w sobie coś ładnego i coś brzydkiego, ideały nie istnieją trzeba akceptować swój wygląd i możesz być pewna że jak ty go zaakceptujesz to inni ciebie też , ludzie odbierają twoje nastawienie do samej siebie :)

zacznij od tego, ze znajdz w sobie cos ladnego, zacznij to eksponowac, i ukrywaj wady idz do dobrego fryzjera, do stylistki - dasz rade daj swoje zdjecie na kafe to poradzimy cos

Gość a znajomi i rodzina
to bedą onanizować sie na twoj widok ze nie mozesz byc brzydka :) wujkowi nie stanie a znajoma nie bedzie miec kislu między nogami hehehehe dobra ta kafe posmiac sie mozna z rana a smiech z rana lepszy niz smietanka od franka :P

Gość dawaj fotke
bo cos mi siedzi na zołądku chetnie puszcze pawia