Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaa

czy to poronienie??

Polecane posty

Gość izaaaaaa

zanik objawów ciązy w 9 tygodniu ,lekkie zaburzenia wzroku od 3 tygodni co jest?

jak masz wątpliwości to powinnaś zgłosić się do lekarza. Wg mnie nie muszą to być objawy poronienia. Nie wszystkie kobiety przechodzą ciążę z pełnym pakietem objawów.

Gość hgfhfdjg
ponoc zaburzenia wzroku wystepuja w ciazy :)

no właśnie, różnie to bywa ale na poronienie mi to nie wygląda. Ja np nie miałam mdłości, napadów jedzeniowych a za to często traciłam równowagę i potykałam się o własne nogi :)

Gość izaaaaaa
ale na początku miałam straszna zgage a teraz nic i nawet poczułam chęc do papierosów i piwa co wczesniej było łeeeeeeeeee!!!!!

Gość izaaaaaa
juz nie czuje sie tak jak na poczatku:(tak jak bym teraz nie była w ciązy:(

zgaga jeszcze wróci w 3 trymestrze, więc się nie martw :) Co do smaków to jest to raczej objaw ciąży, nie poronienia :) Coś czuję że zostaje wkręcana :)

Gość hgfhfdjg
ja tez jetem w ciazy poczatek 9tyg. i od 5tyg mialam taka zgage ze zyc nie moglam.. wszystko wymiotowalam, schudlam itp. zaczelam pic maalox i objawy ustapily :) znaczy tylko kilka razy wypilam w odstepach :) i zgaga jest bardzo mala, ale wstret do jedzenia nadal jest :) chociaz wymiotuje rzadko (jak sie przezre np. bulkami z maslem) :D bo obiadow nie jem, nie jestem w stanie, czasami zyje tylko na kilku kawalkach chleba, nie martw sie jest wszystko ok. poronienie wystepuje tylko wtedy kiedy spada temp. ciala i jest krew, lub masz silne bole brzucha

Gość izaaaaaa
no własnie kiedys miałam silny ból podbrzusza:( ale bez krwawien

Gość jdccscd
po co zakładasz dziennie ten sam temat pod inną ksywą? nie łatwej iść na dyzur do szpitala czy na pogotowie>??????

Gość izaaaaaa
hgfhfdjg - czy widac Ci juz lekko brzuszek????bo u mnie jeszcze nic