Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e kurczee

kto przeżył w Smoleńsku jak obstawiacie

Polecane posty

Gość e kurczee

ja mysle że P Przewźnik i piloci

Gość nie anty.................
a dlaczego tak sadzisz?

Gość BeyonceKnowlesssss
nikt nie miał prawa przezyc takiej katastrofy, no i nie przezył

Gość bhbjt
to gdzie oni teraz niby są?

Gość jaka nienaruszona kabina ?
dzionbem uderzyli, a to co zapewne bierzesz za kabine, to ogon samolotu

* dziobem

Gość e kurczee
chodiz mi o chwilowe przezycie i moze mieliby szanse na życie tylko ktos im tę szanse odebrał ale tez najpierw mysle ze piloci na pewno moze nie wszystcy ale 1 czy 2 na pewno i P Przewoźnik bo skoro dokumenty karty sie zachowały to mysle że on tez przezył

Ja już mam swoja teorie, ale nie chce mi się dyskutować o niej po raz 45645643. Jestem pewna, że ktoś przeżył i że to nie był wypadek. ;) Tyle.

Gość nie anty.................
ruskie ubili?

Gość leczcie się wszyscy.
za dużo głupich gier i filmów za mało nauki. przy takim przeciążeniu i ułożeniu nikt nie miał szans przeżyć debile

Gość e kurczee
ktos przeżył na pewno choc chwile ale żyli

teorie mozesz miec, ale nie pisz glupot o nieanaruszonej kabinie pilotow, bo to bzdura

Gość e kurczee
a moze przewoźnik zwiał

Gość dżasminka89
kiedy rozbjali się z taką prędkością, byli prawdopodobnie martwi lub co najmniej mocno nieprzytomni, taka prędkość rozwala organy wewnętrzne.

ale te ruskie to złodzieje ohydne :o nawet zmarłego okradną :o no albo jak mówicie A.Przewoźnik przeżył i w takim wypadku nie okradli zmarłego ;) z dużo gorszych katastrof ludzie wychodzili cało :) nawet jakiś czas temu był wypadek zginęli wszyscy oprócz 1 dziecka . więc i tu na pewno ktoś przeżył. Śmiertelność dla wypadku samolotowego +/- 94 % w przypadku wybuchu gazu/czadu 98 % a ludzie też czasem przeżywają... wiadomo że nie był wypadek i tyle . ale dyskusje są już nudne

Gość kabina była roztrzaskana w
drobny mak!!! To, co leżało na wszystkich zdjęciach i odbierane było przez laików za kabinę, to ogon samolotu z oderwanym statcznikiem (dziura wyglądająca jak miejsce po szybie) i silnikami z boku. Popatrz sobie na fotkach jak wygląda przód tupolewa i porównaj co widziałaś na zdjęciach!!!

ale jestes uparta, chyba patrzysz na zdjecia nie z tej strony co trzeba? widzialas takie z ulozonym samolotem na placu? gdzie tam kabina? na tvn24 byl tez swego czasu rozmow z ekspertem, ktory pokazywal co gdzie jest, na miejscu katastrofy

faktycznie chyba bede musiala zgodzic sie z Twoja stopka :D

ktos musial przezyc to logiczne maszyna nie spadala a ladowala wiec ?

szkoda gadać z kimś kto sugeruje sie faktami z TVN i TVN24... bardziej subiektywna umie być tylko GW ... która ciągle wychwala PO i robi szatanow z PISu...moim zdaniem gazety mogłyby być bardziej apolityczne albo polipoglądowe a nie tylko jadą jednej partii...dla odmiany są też gazety które znowuż stoją za PISem , szkoda ze nie ma pism które miałyby różne poglądy w jedynm

lot i obnizanie bylo kontrolowane do ostatnich chwil upadku czyli na 20 metrach wiec zyli wszyscy jeszcze tak czy nie potem eksplodowala bomba i po wszystkim zamach jawny

Gość kabina była roztrzaskana w
hihihi - samochód jedzie 274 km na godzinę, hamuje do 170 i wali w drzewa. Przezyjesz, mimo iż nie oderwałaś się od ziemi???

Haha, TVN, przeciez to bardziej subiektywna telewizja niż trwam. Gratuluję jeżeli się kierujesz informacjami podawanymi w niej. Moja stopka jest ironią, skoro jej nie rozumiesz, znaczy, że za mądry to nie jesteś Ty, a nie ja.

jest juz taki watek od samej katastrofy wiec tam polecam sledzic wydarzenia odnosnie zamachu w smolensku

ja sie nie sugeruje tvn-em, czytam informacje z roznych zrodel, ale akurat w kwestii tego co zostalo z samolotu, sie zgadzam z tym co widzialam