Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e kurczee

kto przeżył w Smoleńsku jak obstawiacie

Polecane posty

Gość jaka nienaruszona kabina ?
wiem co to ironia, i wiem tez gdzie samolot ma kabine wiec nie kombinuj juz, bo sie osmieszasz

Gość e kurczee
polecawm www granagieldzie.pl www.pluszaczek.com

Gość jakhglkh
Carrie ty idiotko :O

a ja sadze, ze sie osmieszasz i przy swoim zdaniu zostane

Gość chciałam zaprostestować przeci
wko temu, co piszecie o gazetach. Wiadomo, że ludzie sa stronniczy, ale to nie jest żaden "układ" i odgorna manipulacja, a raczej konsekwencje tego, jak gazety i ine media są postrzegane. Ja pracuję w Wyborczej:classic_cool:. Pracę zaczynałam lata temu, do stażu, nie po znajmości. Bo chciałam tam, bo mi sie podobało. Nigdy nie usłyszałam, że coś jest nie tak z moim tekstem pod względem ideologicznym, po krótkim czasie naprawdę mogłam sobie wrzucić tekst o dowolnej tezie, byle dało się to czytac i byle spełniał standardy. Mam mnóstwo znajomych w Polskim radio, TVP, TVNie. Najbardziej upolitycznione jest niestety Polskie Radio, gdzie w ciągu kilku ostatnich lat zlądowali ludzie wyrzuceni za mierna pracę i kręcenie politycznych lodów ludzie. Nie che mi się o tym pisać, bo to żenujące. Mam przyjaciół z roku, którzy teraz pracują np. przy Faktach, przy Panoramie itd. i powiem tyle - w państwowej tv mogłabym zarobić więcej z moim stażem pracy, ale nigdy bym tam nie poszła. Ogólnie w prywatnych firmach naciski są rzadkością, an pewno nie wygląda to tak, jak mówicie;)

Sorry za błędy, jestem przeziębiona i mam zapalenie spojówek, ledwo widzę na oczy:O Dlatego siedzę w domu:(

Gość bhbjt
BLABLABLA a teraz wyłącz komputer i jazda do instytutu filologii polskiej pisac licencjat bo juz czerwiec 🖐️

Gość cjhxfhsdfh
"kto przeżył w Smoleńsku jak obstawiacie" - nikt, towarzysze zadbali a potem grzecznie nie dopuścili nas do śledztwa

Nie chcę Cie martwić, ale od 4 lat jestem już magistrem i to podwójnym:P

Za moich czasów nie było czegos tak żenującego jak licencjat:classic_cool:

ja tam nie mam nic przeciw licencjatowi, a jakie te czasy, ze go nie bylo, bo skoro zrobilas magistra 4 lata temu, to wtedy licencjat juz byl, no chyba, ze pierwszego magistra zrobilas lat temu 20 a poza tym posiadanie magistra nie zawsze swiadczy o czlowieku tak jak powinno (nie mowie o Tobie, tylko ogolnie)

Gość bumba
Dyskusje na temat zamachu zaczynaja byc nudne . Oto dowod na zwyciestwo oglupiania . Niestety wiemy tak malo o tym co sie tam dzialo . Ogladajac ten film klatka po klatce w 46 sekundzie widac wiszace liny nad kabina pilotow . Wtedy zaczyna wyc syrena . Na filmie nie ma dzwieku helikoptera , a na dzwig jest za wczesnie . Czyli ten film zostal spreparowany na czyjes zamowienie . Zamowienie kogos kto wiedzial ze katastrofa bedzie tam i wtedy . Wciaz wam sie wydaje ze to jest nudne ?

Gość aiiaa
i jakas kobieta żyła