Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_ja

Jak się zachować w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość taka_jedna_ja

Wczoraj wieczorem pokłóciłam się z facetem. Niby taka zwykła kłótnia, nic wielkiego. Miałam u niego na noc zostać, ale w takiej sytuacji nie chciałam. Jak wracałam do siebie zadzwonił do mnie jego brat. Powiedział, że mam się już nigdy więcej nie pokazywać u nich w domu, i przy okazji zwyzywał mnie jak nikt nigdy w życiu zanim zdążyłam się rozłączyć. Niby jego brat dzwonił w swoim imieniu, nie wiem, czy mój facet o tym wiedział..., ale..., może wam się to wyda głupie i dziecinne,... ale włączam dziś rano komunikator gg,, patrzę a mój facet mnie zablokował, weszłam później na naszą-klasę, z ciekawości weszłam na jego profil, a on wszystkie nasze wspólne zdjęcia pousuwał. Może wyda Wam się to dziecinne, n-k, gg, ale on nigdy mnie nie blokował, ani zdjęć nie pousuwał nawet jak kiedyś się rozstaliśmy. Od wczoraj się do mnie nie odzywa, ani nie pisze, ani nie dzwoni, a to nie była nawet jakaś poważna kłótnia, tyle, że sprzeczka, no i później, jak wyszłam telefon od jego brata. Jak się teraz zachować? Co zrobić gdyby się jednak odezwał? Czy może traktować to jako koniec??

Gość taka_jedna_ja
przepraszam za zaśmiecanie. Dopiero się zorientowałam, że to nie to forum.

Gość oferta
Dziwna sytuacja, a on zaczął kłótnię, czy Ty?

Gość dhod ou
pytanie - o co ta kotnia?

Gość taka_jedna_ja
Kłótnia się sama wywiązała. Mieliśmy się razem uczyć. Prosił mnie, żebym pilnowała, żeby się uczył, a nie grał na komputerze. Poprosił o godzinkę gry, żeby się odstresować, i żebym pilnowała, żeby to była tylko godzinka. Jak minęło 1,5 godziny zwróciłam mu uwagę, że miała być godzinka. A jemu na dodatek w grze nie szło. I od tego zaczęliśmy się kłócić...