Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rade prosze was

zapraszam Panie,ktory schudły po cesarce, bo ja nie moge schudnac!!

Polecane posty

Gość o rade prosze was

Czy udało wam sie schudnac po cesarce?Jelsi tak , to ile i w jakim czasie?Ja mam doła bo, jestem 2 miesiace po cesarce,a waga stoi , w poprzedniej ciazy gdy karmiłam piersia, schudłam bez problemow.Teraz nie karmie piersia, jem wszystko i pije nawet alkohol czasem to nic dziwnego, ze nie moge schudnac.Nawet nie wiem,kiedy mozna zaczac cwiczyc.Pozdrawiam

Gość ja1987
ja schudlam miesiac po cc ale zostaly mi 3 kg i maly ma juz 2 l a ja dalej mam +3, tyle tylko ze mi to nie przeszkadza:P

Gość o rade prosze was
tylko dwie panie

Gość Tetma
Jestem 4 ms po cc, karmie piersia. W ciazy przytylam 16 kg. Aktulanie do wagi z przed ciazy zostalo mi 2,5 kg. Wazylam 65,5 przy wzroscie 172 cm.Ale chcialabym zjechac do 63,64 kg tak aby wejsc w rozmiar 38/40. Teraz mam 40/42, szczegolnie mam problem z biustem bo z rozmiaru D zrobil sie G i nie moge sie dopiac w zadna bluzke, a w spodnie sprzed ciazy juz wchodze. Mam nadzieje ze pozostale 2 -3 kg tez uda mi sie zrzucic, zamierzam karmic piersia do 8 miesiaca. Pozdrawiam

Gość Tetma
Mnie lekarz zezwolił na cwiczenia 3 ms po CC.

Gość a z tym biustem
to zawsze tak sie powieksza po porodzie ogolnie? co z tym potem zrobic? czy cwiczenia pomogą. ja mialam B, teraz miesiac przed porodem D i kilka rozstepow czerwonych, ale nie wiem jeszcze bo cale cycki w zylach...

Gość napisze jak bylo u mnie
zaczelam chudnac wlasnie gdzies po 2 miesiacach po cesarce oczywiscie stosujac diete niskoweglowodanowa.Mialam do zrzucenia ok 13 kg.Dzisiaj po roku waga sama mi spada bez diety tak sie naganiam.Waze o 2 kg mniej niz przed ciaza.

Po 4 mc ważyłam mniej niz przed ciążą. Córka ma 9 kiesięcy i moja waga się utrzymuje, dalej waże mniej:). Do 4 mc nie jadłam nabiałau, potem juz wszytsko, karmię pierisa :)

Gość giui
Ja przybrałam dwanaście kilogramów w trakcie ciąży. Pięć z nich straciłam jeszcze w szpitalu. Trzy kolejne w ciągu następnego tygodnia. Potem waga stała w miejscu i kolejne trzy straciłam zupełnie niedawno, w pół roku po cesarce. Czasem warto poczekać. Ty też masz jeszcze czas. Mi pomogło zakończenie karmienia. Mogłam wreszcie odpowiadać tylko za siebie i jeść tyle ile chcę i kiedy chcę.

Gość gość
Zyskaj wymarzona sylwetkę! jestem trenerem personalnym, Pomogę schudnąć młodym mamom telefonicznie i mailowo uloze dietę ( szybka w przygotowaniu) i trening , zapewnie wsparcie i niezbedna do uzyskania celu motywacje. Na terenie Białegostoku mogę poprowadzic trening osobiscie , zapraszam, zadzwoń i dowiedz się więcej na 502329937.

Gość gość
Ja miałam szczescie, bo w ciąży przybralam tylko 7 kg, ze szpitala po cc wyszlam znacznie szczuplejsza. Ten moment po wyjsciu - byl super. Potem zaczelam jesc i waga wróciła do normy ; (

Gość gość
Ja schudlam wszystko co przytylam (17kg) w ciagu 3 pierwszych miesiecy, ale karmilam i karmie piersia. Nie sadze zeby rodzaj porodu mial wplyw na zrzucanie kilogramow w pologu i pozniej...

Gość rafciu
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.

Gość mitris
nie wiem czy to źle czy dobrze ale jestem 16 dni po cesarce i brakuje mi już tylko 1kg do wagi sprzed ciąży, to co przybyło (około 16 kg, przy wadze sprzed ciąży 77kg i 170cm wzrostu). Karmię piersią i jem lekkostrawie,

Gość gość
Autorko jeśli nie stosujesz diety bo nie karnisze piersią to jak chcesz schudnąć? Musi być deficyt kaloryczny. Duzo szybkich spacerów z wózkiem. Duzo Dużo wody warzyw regularne zbilansowana posiłki i do dziela. Samo się nie zrobi;)

Gość gość
Mitris Dobrze! Przed ciążą miałaś sporą nadwagę!

Gość gość
Ja rok po cesarce mialam niedowage 46 kg wazylam

Gość Mama 2 plus 2
Zdrowa dieta, spacery i karmienie piersią. To moja recepta. Przed ciąża miałam nadwagę, ważyłam 80 kg przy 172 cm wzrostu. Postanowiłam wziąść się za siebie, od początku ciąży zaczęłam zdrowo się odżywiać, chodzić na basen i fitness. Miałam więcej czasu dla siebie, mogłam planować zakupy i przygotowywać zdrowe posiłki. Przytyłam tylko 6 kg. Teraz minęło dopiero 7 tyg od porodu a ja już z wagi końcowej 86 kg zeszłam na 74 kg. Jestem mega dumna i o wiele lepiej się teraz czuję. Chciałabym jeszcze zrzucić chociaż 6 kg, mam nadzieję, że się uda do wakacji :D