Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz tuz tuz

czerwiec 2010 śluby

Polecane posty

Gość justyna7129
a co do schodzącej skóry z buzi to kiedyś jak się poparzyłam na słońcu i mi skóra schodziła to mama kazała mi robic sobie peelingi pomaranczą i pomogło :)

Chornencja23 - na początek letnie kąpiel z maślance (dodaj jej dużo do letniej wody) Potem nich ktoś kupi panthenol spray. I co chwilę niech ktoś cię spryskuje. Dobre też są spraye chłodzące po opalaniu.

lola8888 a ja tak 16/17 tydz. :) Masz brzuszek, bo mnie zazdrość zżera jak widzę takie porządne brzuszki ciążowe. Teściowi są cudowni, naprawdę. W organizacji ślubu bardziej wkurzali mnie właśni rodzice, bo musi być tak jak oni chcą. A teściowie mieli tylko sugestie i podkreślali, że mamy zrobić tak jak my młodzi chcemy:) justyna7129 Słyszałam, że za 50 zł dekorują. Ale nie orientuje sie zbyt bo mi mama będzie przystrajała samochód. Koszt: kwiaty, wstążki, przyssawki.

Gość 26.VI
Chora cała jestem. Na organizację panieńskiego nie mam czasu bo trzeba wszystko pozałatwiać do końca, w pracy zasów a druchna się nie kwapi ale w sumie to nie najważniejsze. Jeszcze masa rzeczy została:( wiedziałam że tak będzie.

Gość justyna7129
Bleufille wydaje mi się, że za 50 zł to jakaś kiepska dekoracja... orientuje się może któraś was lepiej może ile kosztuje przystrojenie samochodu ?? chodzi mi konkretnie o jakiś mały delikatny stroik na masce i kwiatki przy klamkach ?

Gość justyna7129
Bleufille wydaje mi się, że za 50 zł to jakaś kiepska dekoracja... orientuje się może któraś was lepiej może ile kosztuje przystrojenie samochodu ?? chodzi mi konkretnie o jakiś mały delikatny stroik na masce i kwiatki przy klamkach ?

Gość justyna7129

Witam:) Jak samopoczucie? Ja byłam wczoraj na próbnej fryzurze i jestem zadowolona i zdziwiona pozytywnie moją fryzjerką. Tylko zasmuciłam się, bo dowiedziałam się, że mój ojciec chrzestny nie przyjedzie na ślub. Teraz siedzę i maluję plansze tą "Serdecznie witamy Pana Młodego i Gości Weselnych".:D

bleufille brzucha ani widu :) odrobinke moze, juz bym chciala ten nieszczesny grudzien i mojego dzidziusia :)

Ja mam termin na listopad. Pod choinkę się nam te dzieciaczki szykują:) Mogę spytać czy dziecko przyspieszyło decyzję o ślubie czy mieliście juz zaplanowany ślub?

baaardzo przyspieszylo :) planowalismy "za jakis czas " ale w ciaze zaszlam celowo tzn nie zabezpieczalismy sie :) wiec z konsekwencjami sie liczylismy

lola8888 no to tak samo jak u nas. Wiesz co... Cieszę się, że tak szybko to zorganizowalismy, jak sobie pomyślę, że miałabym czekać i planowac wszystko w rok czy dwa to wydaje mi się to strasznie nudne. No ale nie ukrywam, że mieliśmy sporo szczęścia np. z salą. Akurat na czerwiec zwolnił się termin, a tak to dopiero w innym lokalu był na wrzesień więc za późno. Mogę wiedzieć ile macie lat z narzyczonym?

No to my gówniarzami przy Was jestesmy. Ale zawsze chcialam założyć młodo rodzinę. Ja mam 20 on 21

Najważniejsze żeby wiedzieć co może wyniknąć z seksu bez zabezpieczeń a nie jak to niektóre żeby później panikować czy nie jest się w ciąży. Takie pytanie do czerwcówek czy macie dróżbów? Bo ja nie i praktycznie gdzie byłam zapraszać to się wszyscy temu dziwili.

Świadków to też mam, ale ten cały sznureczek drużb mnie straszy. Szczególnie gdy muszą być ubrane w te same sukienki, jak klony.