Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz tuz tuz

czerwiec 2010 śluby

Polecane posty

Gość juz tuz tuz

Witajcie !! :) kto ma ślub w tym miesiacu ?? ja mam 19 :) ma ktos jeszcze w tym dniu ?? :) jak ostatnie przygotowywania ??? stres sie zbliza ?? :P

Gość ruti24
Hej ja mam 26 czerwca :)

Gość znana1985
hej ja tez mam 19! nie denerwuje sie jakos tym bardzo a co do pryzgotowan to juz sa pewne nie dociagniecia ale nie zwracam na to uwagi juz :)

Gość LolliittA
A ja 26. Czy stres? Może to i stres...

Gość znana1985
ja mam bardziej stres z calymi pryzgotowaniami a szczegolnie ze od 4 miesiecy ciagle sie cos dzieje czy to jakas ciezka choroba czy klotnie w rodzinie i odechciewa sie wszsytkiego....ja juz rok temu mialam cywilny i teraz mysle ze lepiej by moze bylo nie robic zadnego wesela itd

my nie robimy nic, zaraz potem wyjezdzamy, ale i tak mam stresa, chyba przed tymi wszystkimi ludzmi...

Gość znana1985
zazdroszcze ci! my musimy 2 miesiace czekac na nasza podroz poslubna :(

no, my chcielismy najpierw jakies przyjecie a potem podroz, ale tak sie stalo, wiec przyjecie po powrocie :)

Gość znana1985
to w sumie jeszcze lepiej ze pryzjecie pozniej! Bez stresu itd szkoda ze ja tak nie moglam zrobic :( Gdzie wybieracie sie na w podroz?

Gość Malgosieczek
dziewczyny jesli potrzebujecie fotografa to polecamy naszego, niestety przenieslismy slub na inny miesiac i zwolnil sie termin w czerwcu..www.monikakaminska.pl.blog

Gość kasiaskoru
ja 26 czerwiec

Gość młodypan1
no ja też dolączę ja mam jutro :) strsik już jest a ostatni tydzień leci jak jeden dzień

Gość tak sobie dni odliczam już
hej ja też 26 i narazie martwię się tylko pogodą i tym, czy goście dotrą :)

Ja też czerwcówka:) 26.06 Też się martwię pogodą, chciałabym żeby słońce tak pięknie świeciło, ale znów jak bedzie za mocno to się roztopię, bo nie jestem pewna czy wujek klimatyzacje naprawi w samochodzie. Chodź... lepiej roztopić się z ciepła niż rozmoknąc w deszczu;d Jeszcze 15 dni! Macie coś jeszcze do załatwienia?

Gość zgryzotka
Ja mam 19 i jeszcze nie mamy garnituru z tych najważniejszych rzeczy. A tak to trochę zakupów, wizyta w hotelu i ustalenie szczegółowego przebiegu przyjęcia oraz menu i oddanie sukni do odprasowania. Trochę tego jest... Stresa owszem mam i zmęczona jestem bardzo, bo akurat tak się złożyło, że obydwoje mamy mnóstwo pracy. A wyjazd dopiero w lipcu...

Gość tak sobie dni odliczam
my już w większości wszystko co najważniejsze mamy, zostało tylko dopracowanie szczegółów, zamówienie warzyw i owoców, żeby były świeże, a potem już tylko drobiazgi.... chciałabym, żeby ta pogoda jednak dopisała, bo płata w tym roku figle.... a poza tym stres mnie jeszcze nie bierze, bo przed ślubem mam obronę jeszcze ;P pzdr

Gość michał.w
ja już dzisiaj, eh spać nie mogę czy wszytsko załatwione chyba tak, pogoda masakra dobrze ze kamizelki nie mam bo bym się ugotował

Gość fajnete mordeczki
długiego i szczęśliwego pożycia i radości z tak pięknego dnia nowożeńcy :)

Dzisiaj jadę z mamą i przyszłą teściową do lokalu w którym będzie wesele dopracowac wszystkie szczegóły:) 26 czerwca podobno mają być upały! Teraz to mam tylko problem z panieńskim, nie wiem czy co kolwiek robic i co, z tego względu że jestem w ciąży.

lola8888 który tydzien?:) gratuluję. Ja myślałam, żeby z przyjaciółką wybiorę się np. na desery lodowe ale aktualnie nie mam smaków na lody, chętniej zjadłabym jakieś porządne mięso hihi

Gość Martynnaa_24
ja tez dziewczyny mam 19-go czyli za kilka dni. nerwy sa oczywiście ale teraz paradoksalnie chyba już coraz mniejsze. Na szczescie robimy przyjęcie na 60 osób a nie typowe weselicho. a panieński juz za mną ( był w sobotę) został mi na pamiatke wyrok dyplom, słomka świecacy fiutek i chodzący penis :)

Martynnaa_24 no to hmm ciekawe skarby ;p Ale impreza była udana? Ja się kurcze wacham czy co kolwiek robić.

Gość justyna7129
Witam :) Widzę, że wielkimi krokami zbliżacie się do tej upragnionej daty :) mam do was nietypowe pytanie czy orientujecie się ile kosztuje przystrojenie samochodu ślubnego ??

Gość Chornencja23
Może wy mi pomożecie. W czwartek mam Ślub. Wczoraj byłam na solarium na 13 minut . Wcześniej chodzilam na 5 minut co tydzien. /dzis rano wstałam ała zryczana. wszyscy pytaja sie o co chodzi. Pokazałam sie narzeczonemu a on sie załamał. A tak sie cieszyl ze slubu. Po prosty wygladam jak rak czerwony spieczony na patelni!!! Nawet piszac to płaczę. Pomózcie mi co mam zrobic!! Cała jestem czerwona nie moge sie dotknac a z nosa schodzi mi skóra. POMOCY

Gość justyna7129
Leć do apteki i kup maść na poparzenia słoneczne albo jakiś dobry balsam po opalaniu broń boże nie używaj żadnych tłustych kremów bo będzie jeszcze gorzej .... Balsamy po opalaniu łagodzą i dobrze nawilżają do czwartku powinno Ci zejść. A może Ty się orientujesz ile kosztuje przystrojenie samochodu ślubnego?