Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrawka z królika

czy mężowie gnalli was do roboty?

Polecane posty

Gość potrawka z królika

czy jeśli urodzi łyście dziecko to wasi mężowie gnali was do roboty tak szczerze? Tylko 3mc w domku a potem do roboty?A wy miałyscie ochote zostać przez jakiś czas z dzieckiem?

Gość potrawka z królika
mnie tak

Gość potrawka z królika
on zarabiał dosyć dużo a na chorobowym miałabym płacone nie wiem czemu miał tak i tok myslenia............ do kończ ciąży masz pracować i konieć:(

Gość potrawka z królika
żałuje,że go słuchałam.............

Gość Dorothea 2010
moje dzieci s.a już duże ( 10i 7) lat a ja jeszcze siedzę w domu . Mąż wziął drugi etat a ja wychowuje dzieci , w moim mieście jest duże bezrobocie , także nie wiem kiedy cosik znajde... Niby nieraz mi dogaduje że siedze w chałupie to mu mówie zeby mi znalazł robote to pójde .

Gość dor
mnie nie gnał

Gość zmauszana do roboty
\zmuszał mnie do pracy

Gość fajna30
a mi powiedział że mnie utrzymuje wiec wstałam otrzepałam sie i w pół roku znalazłam prace :P Dzis jest on na moim utrzymaniu :D:D

Gość biedne jesteście
te, które nie chcą pracować i wolą być na utrzymaniu męża. Szkoda, że ni słyszycie co oni mówią do znajomych na Wassz temat. Pracuję z facetami to się nasłucham jak nadają na swoje żony

Gość matka taka jedna
mnie mąż nigdy do niczego nie zmuszał słowem się nie odezwał że siedzę w domu tylko że u nas była wyjątkowa sytuacja bo urodziłam bliźniaki :)....to ja sama po 3 latach powiedziałam że albo wracam do pracy dzieci idą do przedszkola albo zeświruje na całego bo mam dość siedzenia w domu ...no i poszłam do pracy :)

Gość zawod
to po co wam dzieci jak nie chcecie z nimi siedzieć w domu? Mówicie że świrujecie? nie rozumiem

Gość Obiektywna1234
Powinnas iść do pracy..nie możesz byc uzalezniona od męża! Przeciez Twoje skłądki w przyszłości będą miały duże znaczenie..teraz OK, jest super bo mąz zarabia sporo ale może przyjśc czas gdy będzie gorzej..a Ty ani pracy, ani emerytury, nic...

Gość piękna jolka
mi się nie chce pracowąc,nawet nie zamierzam szukać pracy........ nie lubie pracować w domu wole siedzieć

Gość piękna jolka
i tak nawet jak będe pracować to małą emeryture będe mieć.... to po co? Lepiej się nie przemęczać. :) tracić czas na durną robote w sklepie nerwy tracić po co?

Gość piękna jolka
współczujje wszystkim kobietą z całego serca ,że mężowie zmuszają je do pracy

Gość Obiektywna1234
Kurde kobiety! Nic dziwnego, że potem faceci narzekają na kobiety, zdradzają..jak taka tylko w domu chce siedzieć, pewnie w dresie to co się dziwić!

Gość matka taka jedna
zawod....a czego nie rozumiesz ?...zarzucasz mi że byłam wyrodną matką ?....uważam że byłam ze swoimi dziećmi w najważniejszym okresie ich rozwoju fizycznego jak i psychicznego a pójście do przedszkola im na pewno nie zaszkodziło wręcz przeciwnie kontakty z rówieśnikami rozwijały ich pod każdym względem ....a i ja mogłam w końcu zacząć się realizować zawodowo ...skończyłam studia które przerwałam w momencie jak się dowiedziałam że jestem w ciąży rola matki nie polega na poświęcaniu a kochaniu ....jak ona jest szczęśliwa to i dzieci są ....a co dzieci mają z takiej sfrustrowanej matki która wbrew sobie siedzi w domu oczywiście są kobiety które całe swoje życie poświęcają tylko wychowaniu dzieci i pracy w domu i chylę przed nimi czoło ale niech każdy ma prawo wyboru jak chce przeżyć swoje życie nie szkodząc sobie i rodzinie

Gość zawód
najpierw chcecie dzieci tak? zamiast zając się ich wychowaniem to latacie do roboty tak? bo macie ich dosyc a potem z nich wandale wyrastają złodzieje mordercy bo zamiast ich matka chowa to chowa ich obca baba .... w przedszkolu

Gość zawód
przedszkole nie da tyle miłosci i nie nauczy dzieci tyle co matka kobieta powinna byc przy dzieciach

Gość matka taka jedna
zawód....hehehehehe ale mnie teraz rozbawiłeś \ aś .....moje dzieci wyrosły na porządnych ludzi a teraz oboje studiują na politechnice i mają już sprecyzowane plany na życie a Ty myślisz że z takich dzieci na które matka dmucha i chucha całe życie siedzi w domu jest na każde zawołanie zawsze wyrastają porządni ludzie ?

Gość zawód
tak

Gość fgfdddd
ja poszlam do pracy bo finansowo mnie nie bylo stać aby siedziec w domu ale gdyby mąż zarabial 2 razy wiecej niz zarabia pewnei bym zostala w domu i zajęła sie dzieckiem

Gość zawód
wy napewno jestescie zmęczone chodzeniem do pracy,tylko boicie się przyznać że was do roboty gnają

Gość zawód
to chłop musi myslec z kad brać kase na utrzymanie a nie baba się wyręczać

Gość co to za chlop
to cholery jasnej? dziecka mu sie chcialo a to dziecko ktos musi wychowac, nie? Jego zadaniem jest utrzymywac rodzine dopoki taka koniecznosc. Do konca ciazy do roboty, zaraz po porodzie do roboty??? Masakra, barbarzynstwo jakies...

Gość radosna zakręcona
Pracowałam do 8 miesiąca ciąży. Mąż mnie nie musiał animować do pracy, bo ja w domu usycham. Lubię pracować. Fakt faktem, że dziecku nikt nie da miłości tyle co matka i może przesadą jest by matkę miesięcznego maleństwa wypierniczać do pracy, ale jak bobo skończy ze 2 a najlepiej latka, to myślę, że można popracować :)

Gość co to za chlop
jakby taki urodzil to z 10 lat by do siebie dochodzil potem...a baba musi!!! sieroty obrzygane te chlopy

Gość radosna zakręcona
miało być że jak bobo skończy 2 albo 3 latka to jak najbardziej i że mamy 3 miesięcznego maleństwa nie powinno wywalać się do pracy. Sorry problemy z niektórymi klawiszami mam :D

Gość matka taka jedna
zawód....tak tak szczególnie jak patrzę na sąsiadów mojej siostry ...facet całe życie zaiwania żeby utrzymać rodzinę na przyzwoitym poziomie żona całe życie w domu a ich synalek właśnie trafił do kicia za notoryczne kradzieże i włamania a córka w wieku 15 lat ubiera się jak młodociana kurewka i już teraz nie wraca do domu na noc ...no jeśli wg Ciebie tak to ma wyglądać to gratuluje a co do zmęczenia pracą ...mnie tam moja praca nie męczy jestem z niej w 100 % zadowolona i z chęciom do niej chodzę.... a tak po za tym myślisz że praca w domu i wychowywanie dzieci nie męczy i te kobiety chodzą ciągle świeżutkie jak skowronki ?