Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klleiro

Taka ciasna ze niechce mi wejsc

Polecane posty

mam19 lat i problem mam tak ciasną piczke ze mój chłopak niedaje rady go wsunac a mnie strasznie boli co robić?

Gość Trutnia Pospolita
Znajdż obie takiego z małym. Pałno takich twardzieli, poznasz po wypasionej bryce. Tak naprawdę to idź do lekarza bo albo twój chłopak ma strasznie dużego albo z tobą jest coś nie tak. Może nie jesteś nawilżona? Pomóż sobie jakimś środkiem.

Eee, pewnie nie jestes wystarczajaco podniecona. Kup sobie lubrykant z durexu i spróbuj.

Gość cryyy
powinnaś iść z tym do lekarza..

Gość dr-k
Powinniscie wstepna gre przedluzyc az do momentu dobrego nawilzenia zoledzi u chlopca i scianek pochwy u dziewczyny. Nie probujcie miec stosunek na sucho. Lubrykanty sa OK ale to nie rozwiazanie problemu. Nalezy szukac porady specjalisty. dr-k

Gość tylko trenig!!!!!!!!
kup w seksszopie róznej grobości dilda, żel KY i systematycznie milimetr po milimetrze rozciągniesz piczkę. Możesz nawet, jeśli uda Ci się dildo wsadzić, spać z nim, wtedy mięśnie szybciej zapamiętają wielkość otworu. Powodzenia. Myślę, że ten napewno by Ci krzywdy nie zrobił: http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg