Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkocman

Kilt w Polsce ?

Polecane posty

Gość Szkocman

Przez dość długo mieszkałem i pracowałem Edynburgu. latem kiedy się robiło już ciepło nierzadko widywałem i sam też chodziłem w kilcie. i na nikim nie robiło to wrażenia. natomiast gdym się tak pokazał u nas uznano by mnie za zboka, Moje pytanie jest inne, obecnie jest ciepło więc w domu chodzę w kilcie mam też dziewczynę, i nie wiem jak by ona zareagowała gdybym jaj o tym powiedział. więc jak wy byście zareagowały gdyby wasz facet powiedział że lubi chodzić w kilcie ps. nie jestem zbokiem uwielbiam kobiety

Gość gogon
Mnie nie przeszkadza, że kobieta chodzi w spodniach, więc dlaczego kobiecie miałoby przeszkadzać, gdybym miał spódniczkę - to byłaby dyskryminacja, a seksistek nie lubię.

Gość strikemaster
DObrze, ze kobieta w spodniach nie przeszkadza, bo spodnie to strój kobiecy. W sarożytnej Grecji pojawiły się spodnie jako ubranie dla pań, nie mężczyzn. A kilt jest wygodny i zdrowy, czas, żeby się taki strój w Polsce rozpowszechnił.

Jeśli kobieta wyrozumiała to zrozumie, tylko na początku może się trochę śmiać :P gorzej natomiast z resztą społeczeństwa, choć myślę że w dużym mieście typu Warszawa, Wrocław itp nie powinieneś wzbudzać zbyt wielkich sensacji.

Gość Chyba kit
Kilt w Szkocji faceci zakladaja tylko jak jest jakas istotna uroczystosc,czy okazja. Nie chodza w kiltach na codzien!!!

Gość strike
A w Polsce mężczyźni będą chodzić w kiltach na codzień, z powodu wygody tego stroju, a przede wszystkim dlatego, że udowodniono szkodliwość spodni dla męskiego zdrowia. A teraz jest akcja #Świąteczny prezent - kilt pod choinkę. Kilt - zdrowa alternatywa dla spodni: http://strikemaster.bloog.pl/index.html