Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mazda81

rzadkie i cienkie włosy

Polecane posty

Znacie jakieś sposoby na to żeby poprawić kondycję cienkich i raczej słabych włosów? Używałam już wielu szamponów, praktycznie każdej firmy dostępnej w drogerii. Jestem gotowa na niekonwencjonalne sposoby;) Byleby nie zbyt radykalne;) Marzę o gęstych włosach...

olejek kokosowy olejek rycynowy nafta kosmetyczna z wit. A+E i robisz maseczki na włosy, które trzymasz do godziny, możesz nawet dłużej. kokos+rycyna rycyna+nafta albo pojedynczo do tego możesz moczyć włosy w wodzie ryżowej (ryż musi w niej poleżeć jakiś czas) albo rycynę mieszaj z odżywkami: www.splendore.pl/Plantica_Odzywka_JOJOBA_200ml_p4632.html nowa seria Garniera, ma również bardzo wysoko oleje w składzie i co lepsze nie zawiera silikonów. do tego, dobrze się jeszcze spisują: www.splendore.pl/Plantica_Wlos_w_plynie_RYCYNA_125ml_p4651.html www.splendore.pl/Plantica_Wlos_w_plynie_FITOKERATYNA_125ml_p4650.html ale po użyciu rycyny pamiętaj o użyciu maski, np. z BioCare'u albo Glorii (u mnie Gloria się dobrze nie spisała, miałam po niej potworne siano na głowie:/ ale wiem, że u innych zdziałała cuda) http://znam.to/userfiles/R/060/R060-c14e10b.jpg ale BioCare jak dla mnie jest świetny, sypkie, miękkie włosy :) www.splendore.pl/BIOCARE_Silk_Regeneration_Hair_Mask_1000_ml_p4139.html hmmm co jeszcze... rycyny używaj max. 2 razy w tyg. efekty na pewno będą! moje włosy po maskach z olejkiem rycynowym, są zdecydowanie gęstsze i grubsze :)

Gość GwatemaLa
Zdecydowanie polecam serum do włosów Dermatopoietin -dostępne online na www.Doris-Dorin.com Serum daje fantastyczne rezultaty: włosy stają się grubsze ,nie wypadają. Efekt Cie zaskoczy)

Gość szkrabku
ja miałam ten sam problem. nie dość, że cienkie, rzadkie to jeszcze zaczęły mi wypadać po ciąży. mi pomógł taki preparat dromin i zwykły najtańszy ziołowy szampon. co prawda nie mam burzy włosów na głowie, ale są silne i w dobrej kondycji.

Gość :Posdosdof
mi to wlosy chyba rosna 1cm na pol roku ;/ i sa cienkie, nie wiem co robic.. ktos mi kiedys gadal ze czosnek trzeba wmasowac w skore glowy a potem splukac itp, probowal ktos to kiedys? no i nie potrafie zrezygnowac z prostownicy ;/

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U