Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja..

Gdzie pojechalibyście z najlepszym przyjacielem/przyjaciółką?

Polecane posty

Gość Ja..

Ja oczywiście nawet na koniec świata, bo przy takiej osobie czuje się wspaniale, ale myśląc tak realnie: Czy z przyjacielem lepiej według Was jechać w spokojne miejsce i mieć czas na rozmowy czy może gdzieś, gdzie można się wyszaleć? Jak uważacie? Chodzi o wyjazd na maks. kilka dni.

Gość ruda_18
No wiesz, wiele zależy od tego czy lubicie się bawić czy nie. Ja z moją przyjaciółką co roku jeżdżę w góry. Nie chodzimy na imprezy. Przez cały dzień spacerujemy, więc potem padamy ze zmęczenia. A Ty wolisz nocny tryb życia?

Gość Ja..
Nie chodzi o to, że nocny tryb życia, ale każdy czasami potrzebuje się wyszaleć. Tylko ja planuję wyjazd z kimś, kto jest fantastyczną osobą, ale trochę nieśmiałą, więc chyba lepiej coś, gdzie jest spokojnie.

Gość piwo i czysta żołądkowa
Najlepszy spacer po lesie albo wycieczka! Byle się z pijakami nie zadawać, bo skończy się razem z nimi tak jak oni!

Gość ruda_18
Rozumiem. Ale przecież takich miejsc jest bardzo wiele. Można bez problemu połączyć odpoczynek w dzień, spokój i ciszę z nocnymi imprezami. Ja osobiście najbardziej lubię góry. A Ty masz na myśli coś konkretnego? Jakieś specjalne wymagania?

Gość Ja..
Nie przesadzaj, każdy czasami trochę wypije, ale to nie znaczy od razu, że z niego pijak. Ja myślę nad Mazurami. To dobre połączenie spokojnego miejsca z takim, w którym się dużo dzieje.

Gość ich lebie tokio hotel
NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL NA KONCERT TOKIO HOTEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość jem placki ziemniaczane
Polecam Lignano Sabbiadoro albo Bibione we Włoszech. Są to dwa miejsca gdzie można spędzić czas według upodobania, albo spokojnie i romantycznie albo nieco poszaleć. Takie wyważenie :)

Gość ruda_18
Mazury... No czemu nie. A byłeś/byłaś tam już kiedyś? Ja tylko raz i to daaaawno temu.

Gość Ja..
Siedzę i przeglądam sobie coś nad morzem jeszcze na mapie noclegów. Niektóre fajne, ale tam zazwyczaj tłumy.

Gość ruda_18
Ja byłam tylko w Giżycku i tam bardzo mi się podobało. Co o tym myślisz?

Gość Ja..
Ale tam chyba tłoczno, prawda? Teraz sobie oglądam zdjęcia hoteli na mapanoclegow.pl. Znacie jeszcze jakieś takie sajty?

Gość ruda_18
No tłoczno. Ale w tym roku to nie wiem czy gdziekolwiek będzie tłoczno... W każdym razie miłego wypoczynku życzę, no i oby w końcu udało się znaleźć jakieś odpowiednie miejsce :)

A może zwiedzanie Lublina? Komfortowy hotel w centrum Lublina jest tu https://hamptonlublin.pl/ Według mnie jak najbardziej jest to warte rozważenia :)