Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samira chandra

KRAKOWIANKI - do Was prośba!

Polecane posty

Gość samira chandra

Czy któraś z Was zna może dobrego ginekologa położnika z Krakowa? Od niedawna tu mieszkam i chciałabym do jakiegoś sensownego lekarza trafić a wiem z doświadczenia że ciężko jest trafić na dobrego ginekologa. Więc proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Witaj! ja mogę ci z czystym sumieniem polecić doktor Małgorzatę Radecką przyjmuje w prywatnym gabinecie a pozatym pracuje w RYDGIERZE i NA UJASTKU prowadzi już moją drugą ciążę i naprawdę jestem zadowolona!

Gość samira chandra
dzięki Iga

Gość samira chandra
Iga - a jak drogie są wizyty u tej P.doktor?

Gość dr marzena kula
ul Kościuszki przychodnia Corvita. Przyjmuje na NFZ w środy od 14 do 20. Trzeba zadzwonić wcześniej i się zapisać. Jest przesympatycznym człowiekiem a do tego świetnym lekarzem.

Gość samira chandra
dzięki za kolejną podpowiedz

Ostatnio zapłaciłam 80 zł razem z USG to dość fajna cena sama wizyta bez USG to chyba 50 ZŁ ale jeśli jesteś w ciąży to raczej będziesz robić USG. Dodatkowym plusem jest to że jak się coś dzieje to zawsze można pojechać do niej na UJASTEK.

Ostatnio zapłaciłam 80 zł razem z USG to dość fajna cena sama wizyta bez USG to chyba 50 ZŁ ale jeśli jesteś w ciąży to raczej będziesz robić USG. Dodatkowym plusem jest to że jak się coś dzieje to zawsze można pojechać do niej na UJASTEK.

Gość samira chandra
dzięki Iga - na razie dopiero zaczynamy starania o dziecko i chciałabym zrobić sobie cytologię bo już z pól roku minęło od ostatniej. rozumiem że gdyby coś sie działo to P.doktor przyjmuje w szpitalu w którym pracuje na NFZ?

Marek Kmieć ginekolog -położnik ma swój prywatny gabinet oraz pracuje w szpitalu Żeromskiego, prowadzil moja ciąże :) Jestem zadowolona z opieki tego lekarza:)

Gość najlepszy lekarz
To dr Artur Świstak, polecam. Przyjmuje w CM lim.

Gość bezowy stanik pod biala bluzke
Jolanta Wieczorek-Karasinska, przyjmuje porody w Narytowiczu, prywatny gabinet na lubelskiej, sa do niej zwykle tlumy. Znam sporo zadowolonych mam, dlatego prowadzila moja ciaze, nie rodzilam z nia bo moj porod odbyl sie za granica ale wiele bym dala zeby ona przy tym byla. Koszt wizyty to 70 zl

Gość polecam zdecydowanie
Panią doktor Springwald. Obecnie prowadzi moją ciążę. Bardzo miła i konkretna osoba. Wizyta u niej to 80zł, ale w przychodni są także zniżki dla studentek i wizyta kosztuje ok 60zł. Polecam serwis: www.znanylekarz.pl gdzie można poczytać opinie o poszczególnych lekarzach. :)