Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasd

Skompromitował mnie i siebie..nie spodziewałam sie tego.

Polecane posty

Gość miłość miłością ale...
No nie wiem...Nie jeden po alkoholu głupieje i nie jedna. Wygłupy wygłupami, ale ten "żart" był poniżający nie śmieszny. I w najgorszym świetle zostałaś postawiona Ty. Twój facet bez skrępowania podsunął Ci publicznie swojego ptaszka, mówiąc co masz robić, jakby to było naturalne. Co do koleżanek - pocieszać Cię będą a za Twoimi plecami z Twojej naiwności się śmiać - taka prawda. Twoje życie, nie ich. Nie jedna z nich zapewne by w Twojej sytuacji faceta kopnęła w tyłek by pofrunął. Tymczasem jawnie będą Cię pocieszać a w duchu Ci współczuć, za plecami śmiać. Nie wiem co doradzić, a doradzać nie chcę. To Ty go znasz (choć po tej sytuacji wyszło że jednak nie do końca) wiesz co jest do stracenia. Ale przyglądaj się teraz mu uważnie, może były jakieś sygnały że coś jest nie tak, jego braku szacunku, ale drobne, prozaiczne, dla Ciebie nieistotne bo kochasz.

Gość 12345654321
nie takie rzeczy po pijaku lud jasne jak ktos lubi sex oalny czemu nie tylko wiesz to jest na zasadzie doborwolnosci ja to robie bo chce albo patrner daje mi do zrozumienia delkiatnie ze ma ochote na taka przyjemnosc ale ja decyduje czy to zorbie a takie hasla wez mi obciagnij sa nie na mniejscu nawet w sypialni i na osobnosci tak to facet dziwki traktuje placi i mowi obcianij mi i w dodatku facet wywalil fujare no szkoda ze jej na sile dziewczynie do buzi nie wlozyl widzisz roznice czy kolejna ktora nie wie czym jest szacunek?/ jak ty tak dajesz sie w lozku taktowac facetowi to naprawde wspolczuje faceta chuja i zal mi ciebie ktora nie masz szacunku do siebie i sa pewne rzeczy z ktorych sie nie zartuje wlasnie przez wzglad na szacunek i na kulture ale swiat dzisiaj na psy schodzi coraz wiecej zlych i krzywdzacych zachowan jest akceptowanych jakby takie achowania byly pietnowane a nie tlumaczone to faceci by sie tak nie zahcowywali

Gość strusafrykanski
zostaw go unikniesz w ten sposób kompromitacji przed znajomymi - zrzucisz ją całą na niego pomysl sobie co pomysla znajomi: a) nie zerwała z nim po tamtym wydarzeniu - pewnie mu codziennie obciaga tylko teraz chlopak zapomnial gdzie jest b)zerwała z nim, i dobrze! po tym jak sie zachował musialaby byc idiotka zeby z nim wziac slub

Gość fdgsrtgg
a w którym hotelu pracujesz? ;)

Gość fdgsrtgg
sratatat. te co tyle o szacunku piszą to chyba nie na tym świecie zyją. w związku zawsze są jakies krzywe sytuacje. i trzeba sie nauczyc z nich wychodzić. dziewczyna pisze że go kocha więc dlaczego miałaby go rzucać? nie zrobił znowu nic takiego strasznego.

Gość wezcie
ludzie przestancie pisac glupoty facet zachowal sie jak kompletny idiota skompromitowal ja i siebie ale jesli naprawde sie bardzo kochaja wczesniej nie robil takich akcji to czemu przekreslac milosc z podowu jednej glupoty ? nie rozumiem tego;/ piszecie o szacunku i wogole czy ta dziewczna sie nie szanuje obciagnela mu przy wszystkich czy sie obrazila ? po za tym uwazam ze to byl z jego strony idiotyczny zart tak naprawde pewnie pomyslal ze wszyscy sie usmieja i watpie aby naprawde mial na celu ponizyc swoja dziewczyne. Czasem rozne glupoty sie powie w zartach po pijaku nie konecznie chce sie urazic ta osobe... Przeciez pisze ze to naprawde cudowny czlowiek i ze sa szczesliwi... nie zrobil nic takiego zeby musiala od niego odejsc powiedzial cos czego nie powinnien ale bez przesady... Autorko dobrze zorbilas obrazajac sie na niego ale nie sluchaj tych wszystkich co Ci tak pisza o szacunku do siebie bo czlowiek jest tylko czlowiekiem i robi glupoty a on nie zrobil nic co by bylo niewybaczalne !!!

Gość ujhivbijnlknolj
do struśafrykański "pomyśl sobie co pomyślą inni" hahahah nie mogę....jesteś załosny.... do autorki Po pierwsze nie zastanawiaj się "co pomyślą inni". Ważne co Ty myślisz i jak bedziesz się z tym czuła, i jaki on wniosek z tego wyciągnie. Łatwo wszystkim mówić "rzuć go" po 4letnim związku...z tego co piszesz cudownym. Po drugie wybaczanie zbliża ludzi, jeśli to przetrwacie, Wasza miłośc będzie piękniejsza. Jeśli uważasz, że On już tego nie zrobi, że ma nauczke, że to jednorazowy wyskok, zapomnij to... Natomiat jeśli nie jesteś w stanie mu wybaczać, no coż trudno... Ale nie sugeruj się co pomyślą inni. To moja rada.

Gość ujhivbijnlknolj
niech nie pije...

Gość zraniłaś go
no przecież tu nie chodzi o alkohol tylko o to co on lubi. Mało kto potrafi udawać po wódeczce. Wiesz teraz jaki jest: lubi TEN dreszczyk. Chcesz go jeszcze?

Gość abbadon
...pomyślą "pewnie mu co dzień obciąga". straszne, potworne

Oooo kurwa, posikam sie!!! :D hahaha co za grzbiet z Twojego mena to już chuj D: hahaha

Gość zraniłaś go
E tam, zaraz "straszne", "potworne" Zależy jaki oni w ogóle poziom reprezentują. Według mnie ważne jest to, czy facet znajduje upodobanie w upokarzaniu swojej dziewczyny czy po prostu sobie wyciągnął z uwięzi - dla hecy. Bywają takie chore układy, że on musi co jakiś czas coś zbroić, bo lubi przepraszać

Gość ujhivbijnlknolj
ktoś ma skłonności pedofilskie, ale je poskramia to znaczy że jest złym człowiekiem? Pewnie po pijaku taka osoba pokazałaby "co lubi". I może dlatego nie bedzie pić. Każdy z nas ma wady, mój znajmoy z każdym chce się bic po pijaku, inny uderza głową w metalową belkę, chcąc ją rozwalić...i udaje Spartana... na co dzień są bardzo w porządku osobami... Ja tutaj podkreśle wpływ alkoholu na nasze życie. Nie umiesz pić nie pij...

Gość abbadon
ja tylko nie rozumieć dlaczego polska kobieta wstydzić się że obciąga.

Gość tak naprawde po pijaku
wychodzi prawdziwa natura w czlowieku. W tym wypadku czysciusienkie chamstwo. Jezeli go kochasz jednak i mozesz zyc z takim chamem to twoja sprawa. W koncu nie wszyscy musza byc dzentelmenami. :-(

Gość Rocket Queen
Ja bym takiego chuja od razu zostawiła w trybie natychmiastowym. Po powrocie do domu zastałby swoje rzeczy wystawione przed drzwi i good bye! Związywać się z gównem nie mam zamiaru. Mężczyzna musi okazywać szacunek swojej kobiecie i nie tylko. Upijanie się w jej towarzystwie również do kultury nie należy. Definitywny koniec.

Gość starsza wiekiem
Jestem troszkę starsza zapewne od średniej wieku na typ topiku stąd moje pytanie, co właściwie w dzisiejszych czasach oznacza termin "obciągnij mi"? Chce być na czasie wiec pytam? Proszę o poważne odpowiedzi

po takim wydarzeniu musiałabym rozstać się z facetem na minimum 2 miesiące i przemyśleć sprawę . Dziwne że w towarzystwie pokazuje swojego penisa w zwodzie - dla mnie to patologia . do starsza wiekiem - wulgarny zwrot "obciągnij mi " --termin ten oznacza że miała go wziąć do ust lub chyba dłoni i zadowolić seksualnie. Nie oznacza że mam coś przeciwko ...w sypialni ludzie mogą sobie robić cuda i cyrki ale publicznie to jest poniżenie ...ja bym chyba czegoś takiego nie zniosła :-O

Gość starsza wiekiem
do ust to chyba się mówi zrób mi loda ;) tyle wiem, więc jeśli już to do ręki... Oj dzieci dzieci :)

Gość kot13
termin "obciągnij mi" z formalnego punktu widzenia oznaczać powinien naciągnięcie skórki napletka na żołądz ustami lub dłonią tak jak rolnik doi krowę. Dobrze że nie jestem facetem , nie chciałabym mieć takiego majtającego się kawałka mięsa między udami:-) Zerwałałabym zaręczyny z tego powodu że byłoby mi zwyczajnie wstyd że z kims takim jestem.

Gość Dolnoślązaczka....
Jak dla mnie zupełny brak szacunku dla autorki ! Totalna KOMPROMITACJA !!!! I zgadzam się z tym, że koleżanki w pracy śmieją się z Ciebie - niestety. Zostawiłabym chama, bo chyba już lepiej być singlem, niż zostać MASZYNKĄ DO OBC....NIA dla swojego faceta......

Gość sratatats
"obciagnij mi" - dziewczynki teraz nauka, to znaczy wez go do buzi, nie do reki

Gość asdasd
Zostawiłam go :( dziś miałam wolne i ja i on... zaczęliśmy rano kłotnie o ten incydent i pojechałam ładnie...zawsze byłam delikatna w rozmowach z nim ale tym razem widziałam w jego oczach jakąś obojętność :( męczyły mnie juz rozmowy z nim...jego tłumaczenia. Mimo ze próbowałam zyc normalnie, zapomnieć o tym, chciałam zeby było jak kiedyś - kiedy koło niego siadałam czy odzywałam się "misiu" itp to aż we mnie wzbierało..obrzydzenie i niech.ęć !!!!! do tej pory mam przed oczami jego ,rozebranego się i wylatującego z takim textem !!! płacze juz kilka godzin...4 lata sie tak skonczyły ;( juz go tu nie ma..jestem sama...zabrał kilka rzeczy i gdzies pojechał. Wiem ze tu wróci bo ma tu wszystko ale...jak teraz bede zyła ? przez ten jeden incydent ? mam wyrzuty sumienia ze nie potrafiłam tego przełknąć i skonczyło sie tak jak się skonczyo..

Dopiero zaczęłam czytać, ale... ... spałam z nim w jednym łóżku tej nocy bo mamy male mieszkanie ale dziś przeniosę się na kanape do salonu. Nie wytrzymam tego.. To spałaś z nim, bo macie małe mieszkanie, ale na drugi dzień przeniosłaś się do salonu...???? No naprawdę.. trzeba było od razu!!!

>>>>jak teraz bede zyła ? przez ten jeden incydent ? mam wyrzuty sumienia ze nie potrafiłam tego przełknąć i skonczyło sie tak jak się skonczyo.. No właśnie. Pewnie powinien powiedzieć ssij... wtedy byłoby w porządku. Laska, nie rób scen.

Gość Kobieta szanująca się
joi bt "no rzeczywiście zachował się jak idiota, wstyd na maxa ale zrywać przez coś takiego? ludzie wybaczają zdrady i to wielokrotne, przemoc, oszustwa..." No jeżeli uważasz, że wybaczanie zdrad, oszustw, przwemocy i poniżania jest czymś normalnym i godnym powoływania się na to, to nie mam więcej pytań. Tylko potem, gdy Twój facet przyłoży Ci z całej siły, aż stracisz nieprzytomność, nie zgłaszaj się do ośrodka pomocy ofiarom przemocy domowej i nie żal się, jak jesteś biedna. Potem dziwimy się, że mężczyźni nie szanują kobiet i je źle traktują - nic dziwnego, skoro aż roi się od tak głupich panienek, jak Ty.

Gość kot13
Autorko- będxie dobrze! nie jesteś winna temu.

Gość joi bt
nie jestem panienką, nie mam przemocy w rodzinie, zresztą, chyba czytasz bez zrozumienia. Nie uważam wcale, że zachowanie tego chłopaka było ok i wyraźnie to napisałam. Napisałam natomiast, że skoro do tego incydentu wszystko było między nimi dobrze, facet był dla niej dobry to dlaczego ma pod wpływem emocji zrywać wieloletni związek. Jeśli chodzi o zdrady, że ludzie wybaczają, no przecież tak jest. żyją po tym, potrafią zapomnieć... ani zdrada, ani przemoc nie jest czymś co można tolerować, ale nie piszemy to o zdradzie, ale o głupim zachowaniu pijanego faceta, który nigdy przedtem się tak nie zachował. Oczywiście, ze zachował się okropnie, nie podważam tego, ale czy wszyscy piszący tu: rzuć go, olej itp nigdy przenigdy nie zachowali się głupio? niczego nie żałują? niczego się nie wstydzą?

od autorki zależy co zrobi kobiety bardzo się poświęcają i w większości zawsze wybaczają ja byłam na weselu kiedyś i pewien chłopak który miał mieć ślub i wesele za miesiąc poderwał na uroczystości inną dziewczynę dla której oszalał Upokorzenie dla jego narzeczonej kompletne, odsunięta...a on latał za cizią i stracił głowę, nawet po weselu z nią pojechał a narzeczona wybaczyła i ślub wesele się odbyło, z tym że wszyscy widzieli zdradę masakra :-O ale myślę, że decydując się na wybaczenie wybieramy życie w upokorzeniu