Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaalesprytna

Zemsta na cwaniaka - pomysly ?

Polecane posty

Gość malaalesprytna

Witam Was:) Otóż temat, jaki chcialam poruszyc to jak dopiec pewnemu facetowi. Spotykalismy sie niedlugo, bo ponad miesiac kilkanascie spotkan, ale nie jest wobec mnie do konca fair - praktycznie wogole nie pisze jak sie nie widzimy, robi coraz dluzsze odstepy czasu miedzy spotkaniami, wystawia , a potem mysli ze wszystko jest ok. Chcialabym spotkac sie z nim ostatni (?) raz i w jakis sposob mu dopiec, albo moze nie na spotkaniu. Macie jakies pomysly? Nie rozgryzlam go jeszcze calkiem, ale jest to typ dosc cwaniaka, uwaza ze wszystko mu wolno i nie musi sie starac (nie dawalam do tego zadnych podstaw). Chcialabym, zeby mu troche zrzedla mina.

Gość kei
spal mu samochód i połam ręce.

Gość malaalesprytna
Za dużo roboty.

Gość hidshlu chulishich lchi d
zrob to samo, umow sie z nim i nie przyjdz.:P Pozniej nie odpowiadaj na telefony, ani sie nie odzywaj, to go zaboli najbardziej. Po prostu ...olej :)

Gość kei
w każdym razie chłop ma rację że cię unika. zemsta bo nie pisze, dżizas

Gość aiefnflodmfdkfjsdf
umów sie z nim w jakiś dzien :d i w ten dzien postaw jakeigos swojego kumpla zeby np stał i udawał ze czeka na kogos. ty z tym cwaniaczkiem bedziesz przechodzic koło kupla i oczywiscie gadka szmatka na chodniku :P i zeby twoj kolega powiedzial ze np zaprasza cie na piwo a ty dobra :D i podziekujesz tamtemu a z kolegą pojdziesz :P cwaniaczek poczuje sie jak idiota :D

Gość dsffh
zaloz mu konto na portalu dla geji cos takiego jak fotka.pl i rozeslij po znajomych :P wszyscy beda mieli z niego zwale... albo przy kolebach powiedz mu ze masz na niego zlew ze ma nie dzwonic bo do pięt nie dorasta tobie :P

Gość dsffh
aiefnflodmfdkfjsdf zajebisty pomysl :P

Gość malaalesprytna
aiefnflodmfdkfjsdf no Ty to masz łeb ! dobre ! a moze wystarczy ze ktoś do mnie zadzwoni ? Nie wiem czy uda mi sie kumpla namowic jakiegos :)

Gość aiefnflodmfdkfjsdf
nie nie :P lepiej żywa osoba :D wiesz takie granie " o cześc Rafał, kope lat co leci?" "a no dawno sie nie widzielismy....(...) moze skoczysz teraz ze mna na piwo bo mam tylko dwie godzinki?" "jasne Rafał". Obracasz sie i do cwaniaczka mowisz " sorki ale chbya sie pozeganmy" :P

Gość teszircik
lubie takie male ale sprytne ! :)

Gość aiefnflodmfdkfjsdf
lubisz takie małe numerki :P czy lubisz takie osoby :P

Gość kikikikkkkkkkkkkkkk
kikiki

Gość dorzuce swoje 6gr
jeśli skorzystasz z propozycji wypowiadajacej sie tutaj koleżanki to wyjdziesz na kretynkę i facet pomyśli "o ku.. co ja chcialem robić z taką idiotką?!" :o jestes nienormalna.. sam motyw jaki tutaj opisujesz jest żałosny... jak mną jakiś facet nie interesuje się tak, jakbym chciała to szukam sobie lepszego, a poprzednim kulturalnie się żegnam jak najprędzej. swoją drogą nie mam kosmicznych wymagań wobec faceta - daje maksimum wolności, niech robi co chce - za jakiś czas się przekona, że lepszej ode mnie szybko nie znajdzie.. nie chce, żeby pisał 100 sms'ów, wiadomości na gg, spotkania codziennie, najlepiej knajpy, kino i inne romantyczne sytuacje - NIE. wystarczy mi, że spotkamy się wtedy, gdy mamy wolny czas, który możemy sobie calkowicie poświęcić.. i jest to taki moment, gdy on nigdzie się nie spieszy, moze się przy mnie zrelaksować, odprężyć, przeżyć coś miłego i niezwykłego - im swobodniej i lepiej się przy mnie czuje, tym częściej i chętniej chce się spotykać! nie życzę żadnemu facetowi takiej baby jak Ty.

pocałuj Go, odwróć się i odejdź. Mogę się założyć że facet zgłupieje,a ty go olejesz. To będzie najlepsza zemsta. :)

Gość do dorzuce swoje 6gr
nie znasz calej sytuacji. ciezko opisac to w slowach, na forum. nei wiesz jaka jstem i nie wiesz jaki jest on. PRzeciez jak ktos mnie olewa jawnie to tez sie nie narzucam. Tylko problem tkwi tutaj gdzieś indziej.. A swoja droga, Ty chyba masz dosc wysokie mniemanie o sobie, po prostu czasem jest taka sytuacja , ze chcesz komus dopiec ot tak, zeby sie lepiej poczuc i moze ta osoba tez nie byla do konca fair. chcialabym to wlasnie zakonczyc z klasa, ale zeby mnie popamietal, bron boze nie chodzi tu o jakies akcje typu zakladanie konta na portalu dla gejow itp. Taka drobna szpila :D

Gość upup89304920
kikikiki

Gość ajaktozrobictoniewaznee
o