Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwo i czysta żołądkowa

Każda Polka po UK . . .

Polecane posty

Gość piwo i czysta żołądkowa

Już miała czarnego penisa we wszystkich dziurach . . . ale dlaczego wróciła bez brzucha? Wyskrobała mulata?

Zapewne . Zreszta niech sie wypowiedza szmaty do ktorych jest zaadresoway ten temat .

A mamusie i babcie jak ujrzaly czarnego wnuczusia dostaly ataku serca, a ksiadz proboszcz nie chcial ochrzcic.:)

Gość Wcale nie wiadomo
Viking a Ty dalej tutaj? :p Romans z Elcią nie wyszedł? ;)

Mialem na zajeciach asfalta . Rano bylo ok , ale juz po przerwie sniadaniowej jak sie zacza pocic , to kurva myslalem ze wyjde z siebie i stane obok tak od niego jechalo bagnem .

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Do Centurion To takie zero jak ty studiuje że ma zajęcia ????????? Ty się nie pocisz?????????? E no nie, pocisz się tylko od ciebie to nie śmierdzi bqagnem tylko fiołkami zgniłymi,zenada !!!!!hahaaha

klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ja tylko stwierdzam fakty , to nie moja wina ze asfalt pocac sie smierdzi bagnem . Zreszta po tych krotkich wypocinach jakie z siebie wycisnelas , stwierdzam ze jestes gruuubo ponizej mojego poziomu . Wiec poprostu wes spie-rdalaj ;-)

no nie elcia stwierdzila ze jednak jej czarny rumak ma 0000001111.111 mikrometrow wiekszego niz ja i nie chce rezygnowac z zasilku dla bezrobotnych jaki jej wspanialy czarnuch dostaje to bedzie jakies 65.20 na tydzien:)

Gość ja byłam w UK
i nie miałam żadnego czarnego penisa w żadnej dziurze. Zresztą w ogóle nigdy nie miałam żadnego penisa w sobie.

Gość Wcale nie wiadomo
"65.20 na tydzien" Ale złotówek czy funtów?? Bo jak funtów to ja zabieram mojego Hindusa i jadę do UK ;) Oboje na bezrobotnym to już będzie 130.40 :D

Gość a tez innne
sa nadal w uk a czarnych sie brzydza heh, jak ja np...niech sobie zyja w spokoju bo to tez ludzie ale nie jestem za mieszaniem sie raz.....fuj oni sa oblesni!!!!!!! mowilam o sobie heh

65.20 funtow na tydzien wiec ty dostaniesz 130, i on 130 plus twoj hindus wystapi o azyl wiec jeszcze mu dolaza z jakies 40, a pozniej dadza wam chate z councilu i zaplaca za nia wiec srednio flat one bedroom 600 funtow, pykniecie ze dwoje dzieci to bedzie jakies 250 na tydzien jak dobrze sie postaracie wiec zyc nie umierac w UK:)

Gość Wcale nie wiadomo
"nie jestem za mieszaniem sie raz" ras :O Jestem całkiem kumata, ale na jakiej podstawie miałby dostać azyl??

Gość Wcale nie wiadomo
Poza tym coś z tą Twoją matematyką nie tak Vikingu. Jeśli 65.20 na tydzień razy cztery (średnio tyle tygodni ma miesiąc) daje 260.80 to razy dwa (bo i ja i on) daje nam to 521.60, dodatków już mi się nie chcę liczyć :p

Gość a tez innne
ojej kazdy wie o co chodzi- ras- sorry za bledy!!!!!!

na podstawie takiej ze w UK, kazdy dostaje azyl, wystarczy powiedziec ze przesladuje mnie slon w indiach i musialem od tego slonia uciec, i przybija mu indefinitive leave to remain........proste, chory system jak ten kraj dzieki EU.

masz racje, napisalem tygodniowo bo w UK wszystkie platnosci sa co tydzien a swoja dole dostajesz co dwa tygodnie czyli 130 funtow , wiec wyjdzie jakies 260 na miesiac plus sprytne dodatki:)

Gość Wcale nie wiadomo
Kuszące, ale jak jednak zostanę u siebie :p

Gość Wcale nie wiadomo
Bez przesady. W Polsce mogę zarobić tyle samo, robiąc to co lubię i będąc wśród swoich.

Gość Wcale nie wiadomo
Najbardziej lubię różnorodność ;) Jestem tłumaczką.

Ach tak pani filolog, to widze ze masz upodobanie w jezykach:), a w jakim konkretnie?:)

Gość SS Totenkopf
Nie wiem co z idiota :O :O :O albo ignorant obrał sobie taki nick. :O :O

Gość Wcale nie wiadomo
W kilku :) Wschodniosłowiańskie szczególnie sobie upodobałam, ale nie tylko.

ss totenkopf-----------------piszesz do mnie czy tez piszesz sam do siebie o swojej pustej pale?:) wiesz chociaz co to znaczy po niemiecku?

Hmmm... Kazda Polka po UK... Przeczytalam temat i kliknelam, bo jakby nie patrzec tez mieszkam w UK. :) Ciekawe dlaczego nigdy nie bylam z czarnoskorym facetem.... Niech mi wybacza wszystkie dziewczyny, ktore zwiazane sa z czarnoskorymi lub Azjatami. Jestem rasistka. Brzydze sie czarnoskorymi mezczyznami i wszystkimi Azjatami.

Gość SS Totenkopf
To się dobrze składa, bo właśnie pan Wiking tey sobie upodoba te tereny.