Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Widzieliscie potencjalną Pierwszą Dame? Hahaha

Polecane posty

Gość a ja lubię....
Dokładnie. Z Kaczynskiej się smialiscie a teraz pewnie będzie fala krytyki,ze PiSiory smieją się , nie mają wyczucia itp. Czemu teraz nie smiejecie się z tej pani, która wazy pewnie ponad 120 kg? :)

Gość jestes załosny bnb
ona pszynajmnisie poświęciła z męzem spłodzili piątke dzieci i dzięki takim ludziom nasz gatunek nie wymże a ty co cwaniaku zrobiłeś dla ojczyzny no prosze powiedzmi trzymanie dziewictwa do 50 to zaden patriotyzm

Gość rtgggyyunmmk
ale wy macie myślenie ... " Nie zagłosuje na Komorowskiego bo ma brzydką żonę " :-O ludzie ale co to ma do rzeczy ? czy to że4 będziemy mieli piękną Pierwszą Damę czy nie to coś zmieni w naszej polityce ? a wielkie gówno ! :-O zacznijcie myśleć mózgiem ... jeżeli posiadacie ... i przestańcie patrzeć na wygląd polityków czy ich żon ...

Skarbie..... Ja sie nie smieje... Ja wam pokazuje:) I niech grad na was głosujacych na Komorowskiego spadnie, jezeli bedziecie komentowac jej wyglad...:) Poza tym ja jestem tradycjonalistka i w poprzednich wyborach głosowałam Na Kaczorka i w tych tez zagłosuje:) Moje prawo:) A tak sie składa ze w lustro lubie patrzec:0

Gość jestes załosny bnb
gdybym zniżył sie do twojego poziomu to bym musiał powiedziec że kaczyńska nikt nie przebije ale tego nie zrobie

Gość rtgggyyunmmk
to patrz w swoje lustro a nie w Komorowskiej :-O

Gość a ja lubię....
Teraz się wielce oburzacie A NIE PAMIĘTACIE JUŻ JAK SIĘ SMIALISCIE Z KACZYŃSKIEJ ????

A czu ktos tak powiedzial? NIKT... Chyba ze czytac nie umiem. Pani Komorowska nie pokazywala sie publicznie z mezem i nic o jego rodzinie nikt nie wiedzial... A chyba poznac kogos zeby go potencjalnie postawic na swojego reprezentanta, prawda? Bo Prezynet reprezentuje naród i kazdego osobiście. A ja osobiscie wole zeby mnie reprezentowal stary kawaler, którego zawsze lubiłam:)

A co to było? "Juz wole kandydata bez Pierwszej Damy. A narzekaliscie na Kaczynską... Ludzie, Prezydent MUSI(!!!) całym sobą i swoja rodzina reprezentowac kraj...." Nawet w tytule tematu pokazałaś, ze sie smiejesz.

Jakby mierzył wyżej, to znalazłby sobie piękną kobietę, a nie ma zadnej. Z reszta reprezentuje nas prezydent, a żona to tylko żona. A Komorowska wygląda na sympatyczną, na pewno lepiej bedzie wyglądała u boku Komorowskiego niż pustka, która bedzie stała przy Kaczyńskim.

Bo ma Złotko dobty hoooomor:) W opisie na GG tez mam uśmieszki:) hahahaha :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wiecie co? jestescie troche obłudni bo uparliscie sie ze Komorowski jest najlepszy. ale tak obiektywnie ocencie. Nie musicie wcale tego pisac, sami sobie odpowiedzcie. Pierwsza Dama tez reprezentuje kraj. Czy chcielibyscie zeby was raprezentowała? A wiecie czy umie sie ładnie wysłowić? Czy umie ładnie sie prezentować? Bo o to chodzi. Zastanowcie sie nad tym obiektywnie...

Gość rtgggyyunmmk
no z pewnością Kaczyński jest strasznie reprezentatywny i potrafi się wysłowić :-O

Gość bvjghyhjl.jlk
chcieli żeby ich reprezentowała kaczyńska to tą tym bardziej zechcą przebij ten argument

Nie mówimy tutaj o polityce Komorowskiego, tylko o jego żonie i sama zaczęłaś ten temat. I tak, nie przeszkadzałoby mi, jakby Komorowska reprezentowała nasz kraj. Nie mierze ludzi wyglądem. I z tego co widziałam w jakimś wywiadzie, to potrafi się ładnie wysłowić. I prezentować też. Widze, ze dla Ciebie wygląd i tak jest najważniejszy. Moze idz zakręć sie koło Kaczyńskiego, jak Ci sie poszczęści, to bedziesz pierwszą damą.

Gość a jak nie to po buke
a nie wiecie ze Marta Kaczyńska będzie reprezentować nas ja Kaczyński wygra Marszałek Bronisław Komorowski jest osobistością nietuzinkową. Demonstruje rzadką umiejętność i odwagę wypowiadania się z dużą swobodą o rzeczach, o których nie ma większego pojęcia. W tych poczynaniach umiejętnie sięga do źródeł, korzystając jak wiemy z Wikipedii, a być może również z edukacyjnego serwisu internetowego o tytule „Ściaga.pl, zawierającego skondensowane informacje z różnych dziedzin, przeznaczone głównie dla uczniów szkół średnich. Jego kuriozalne konstatacje mnożą się niemal z każdym dniem trwania kampanii wyborczej. Po zaliczeniu Norwegii do Unii Europejskiej, myleniu stanu wyjątkowego ze stanem klęski żywiołowej, deficytu budżetowego z długiem publicznym, czy czereśniach, które na początku czerwca nie dojrzewają, a które jak dowiedzieliśmy się ze spotu wyborczego jego ojciec o tej porze roku darował matce tuż po urodzeniu naszego kandydata do urzędu prezydenta, przyszła pora na samodzielne rozważania na temat łupków bitumicznych. Wynurzeniami tymi wykonujący obowiązki prezydenta RP świat najpierw zaskoczył, potem zachwycił, a zarazem niespodziewanie zatrwożył. Bo Polska jest na bakier z ekologią. Dla własnych korzyści zamierza niszczyć środowisko naturalne, które jest dobrem wspólnym całej ludzkości. Swoimi głęboko przemyślanymi słowami kandydat PO zdobywa poklask i zasłużoną popularność, prawdopodobnie nawet na Jamajce, choć nie jesteśmy jeszcze tego pewni. Jego znawstwo zdaje się osiągać wyżyny intelektualne, niemalże godne mędrca Europy. Wyżyny wyżynami, ale przykro powiedzieć ciut odwagi brakuje. A to niedobrze, w każdym razie nienajlepiej rokuje. Po buńczucznych nawoływaniach sztabu wyborczego Platformy Obywatelskiej pod adresem Jarosława Kaczyńskiego, mających zachęcić rywala do przedwyborczej aktywności, w obliczu bliskiej perspektywy telewizyjnej debaty z udziałem Kaczyńskiego, Napieralskiego i Pawlaka, nasz marszałek niespodziewanie i po tchórzowsku rejteruje. Ten mecz oddaje walkowerem. Dlaczego? Ano podobno dlatego, że debatę organizuje 13 czerwca br. pisowski Program 1 TVP. Tak brzmi uzasadnienie oficjalne. Pardon, a czym to grozi marszałkowi? Jak tak można panie marszałku? A gdzie dobro ojczyzny? Zamiast rzetelnej pracy samokształceniowej zadawalał się pan triumfem odniesionym w platformerskiej parodii prawyborów. Wiedząc, że do publicznej konfrontacji z rywalami prędzej czy później dojdzie, zaangażowałby pan zawczasu korepetytorów, liznął trochę podstaw ekonomii i zasad efektywnej gospodarki, dowiedział się w porę ile kosztuje kilogram ziemniaków młodych i ubiegłorocznych, pęczek natki pietruszki, kilogram truskawek czy kozie mleko, i tak uzbrojony w niezbędną wiedzę i kwalifikacje ruszył w szranki przede wszystkim z Jarosławem Kaczyńskim.

Gość anianiaanianianianianianainai
Żona Napieralskiego jest śliczna. NIe lubię ani Kaczyńskiego ani Komorowskiego, więc mój głos będzie właśnie na Napieralskiego :)

i tez sie podoba Napieralski i jego poglady, ale on nie ma szans dlatego szkoda mojego glosu.. Zreszta i tak mam w tradycji glosowanie na Kaczynskich:) Moja cala rodzina i znajomi tez zamierzaja na Kaczorka głosowac:)

Gość blagalna prosba
no i dlatego ze wszyscy gadaja tak jak ty, napieralski nie wygra. bardzo duzo ludzi boi sie na niego glosowac, chocby chcieli. glosujcie, blagam was na GN. sama bym glosowala, ale nie moge.

ło matko , dopiero sie dowiedział jaką Komorowski ma żonę jak mu Pudel pokazał , ciemniak