Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa smutna

owłosienie

Polecane posty

Gość onaaa smutna

czy ma któraś z was dziewczyn problem z nadmiernym owlosieniem, twarzy, nog i rak?

Gość nie będe julią nigdy więcej
EPILACJA LASEROWA NAPEWNO CI POMOŻE:)

Gość onaaa smutna
a ma ktos taki problem???

Gość Lola_16
nie raczej.. twarz nie, i na rekach tez nie mam, nogi ale to chyba raczej normalne i zreszta gole je ;-p

Gość onaaa smutna
nikt nie ma takiego problemu?

Gość onaaa smutna
moja siostra ma włosy na twarzy i goli je maszynka, ma taki zarost jak facet niestety:(

martwi Cię problem Twojej siostry, czy obawiasz się, że też to Cię czeka i szukasz rozwiązania??

Gość onaaa smutna
martwie sie o nia. a mnie to raczej nie spotka jestem od niej o 5 lat starsza

Gość fewrferer
jak masz rowniez problem z tradzikiem i miesiaczkami to moze to byc zespol policystycznych jajników

Gość onaaa smutna
nie ma tradziku, a miesiaczki ma w miare regularne

Gość sdfdfsdfsdf
to BARDZO CZESTY wbrew pozorom preblem. robi bardzo glupio golac je w dodatku w ten sposob. golic czy tez usuwac nawet laserowo mozna DOPIERO gdy pozna sie i wyeliminuje przyczyne problemu!! inaczje to bez sensu

golnie maszynką to poważny bład, włosów będzie przybywać, podobno są fajne kremy, które zmiękczają włosy, czy w tym kierunku szukała czegoś???

Gość sdfdfsdfsdf
jak ma kase to kierunek ginekolog-endokrynolog ale to juz prywatnie. jak nie ma to internista-> skierowanie do endokrynologa, i w razie potrzeby do gina na konsultacje :)

Gość onaaa smutna
a czy mozna to jakos zastopowac zeby przestały rosnać? i czy ona bedzie mogłą miec dzieci w przyszlosci?

ja mam dość ciemne włosy ma przedramionach :( raz w miesiącu usuwam woskiem i po kłopocie. Kiedys to był mega problem, który nie dawał mi spokojnie żyć. Teraz już się tak nie przejmuję. Pół godziny bólu i jest gites na miesiąc :)

Gość onaaa smutna
no nie wiem czy kremy pomoga skoro to twardy zarost???

Gość sdfdfsdfsdf
nie jestesmy lekarzami :) musi zrobic badania glownie hormonow i potem LEKARZ jej powie co z dziecmi.. jesli chodzi o zastopowanie to mozliwe zapewne.. ale zniknac same tczy tez od lekow to niestety raczejn ie znikna.. borykam sie z podobnym probleme..

Gość onaaa smutna
sdfdfsdfsdf tez ma nadmierne owłosienie na twarzy?

Gość sdfdfsdfsdf
tak, ale nie az takie jak twoja siostra BO JA GO SAMA NIE DOTYKALAM. wiec zatrzymalo sie w miare przywoitym stopniu.. ale ost robi sie gorzej chyba... moim glownym problemem jest owlosienie piersi. chiodze do gin-endo.

Gość owłosiona ona
ja mam na cyckach i brzuchu, ale to takie do 2 cm :o

Gość sdfdfsdfsdf
na poczatku wydawalo sie ze problem sie zatrzymal ze tak powiem i nie jest gorzej. ale od pol roku sie pogarsza ;/.. chyba znowu bedzie seria badan bo moze to jednak w innej rzeczy tkwi zrodlo problemu.. czasami o tym nie mysle ale czasami mnie to bardzo stresuje i krepuje zwlaszcza przed chlopakiem ;/.. to wlosy po prostu czuc i widacw takim dziennym swietle.. oczywiscie widac jesli ktos wie ze tam sa.. w innym wypadku raczej nikt sie nie spodziewa ze tak sa wlosy wiec az tak nie zwraca na to uwagi.. moj brzuch tez zbyt kobieco nie wyglada przez wlosy.. ale co zrobic :(.... musisz zmotywowac siostre bo ja bardzo dlugo- za dlugo zbieralam sie aby isc do lekarza.. a moglam problem zatrzymac wczensije... po prostu czuje sie wielki wstyd a dla lekarza TO NOEMRLANE

Gość sdfdfsdfsdf
musze juz isc.. wpiszcie sobie w google albo nawet w kafeterie HIRSUTYZM.. jest bardzo wiele niestety artykolow, watkow na ten temat :( pozdrawiam