Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szirlej

po terminie 2 dzień!!!!!!!!!!Ważne Bardzo!!!

Polecane posty

czy jest dziewczyna która próbowała się zgłosić po terminie 3 dzień dzisiaj do szpitala w Rzeszowie???czy przyjmują??????czy odsyłają do domu??????proszę odpowiedż!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maciazwacia
ja byłam 2 dni po terminie ,ale nie w Rzeszowie i nikt mnie nie wyrzucił ze szpitala. Przyjeli, podjęli próbe wywołania, nieudana i za 2 dni nastepną ze skutkiem mega pozytywnym - poród w kwadrans. Mnie połozna mówiła,ze jak po terminie to zawsze przyjma, jak nie chca to trzeba powiedziec, ze chyba wody się sączą albo źle się czujesz.

Jesli nic Ci sie nie dzieje to po co chcesz na sile do szpitala isc? :O Wywolywany porod jest duzo bardziej bolesny od zwyklego. Zastanow sie nad soba dziewczyno.

Jagoda :-o Przeciez po terminie rozne rzeczy dzieją sie z dzieckiem.. Ja jak sie zglosilam odeslali mnie do domu,ale poszlam od razu prywatnie i gdybym nie poszla dziecko by zmarło. Inteligencją to Ty Kochana nie błyszczysz,więc po co się wypowiadasz? Na niektorych sprawach się po prostu nie znasz i wprowadzasz wszystkich w błąd. Gdy ja czegos nie wiem to po prostu nie wypowiadam się.

ty z ato blyszczysz inteligencja ze az niedobrze sie robi od tych twoich glupkowatych wypoeiedzi . ty juz iwesz ze gdybys nie poszla prv to dziecko by zmarlo... :O a co w szpitalu pracuja murarze , tynkarze , gospodynie domowe a nie lekarze. Bo jak cztam co piszes to tak by wychodzilo. I nie jestem dla ciebie kochana. ZROZUMIALAS!!!

porod wywolany wcale nie jest gorszy! NIe wiem czemu tak piszesz, u mnie poszlo gladko, 2 skurcze, poszlam na lozko i w pol godziny urodzilam, po co straszyc ludz??

pozatym moja kolezanka byla 5 dni po terminie, wkoncu zglosila sie sama do szpitala i bardzo dobrze, dziecko urodzilo sie strasznie napuchniete, miala przez to problemy, opierniczyli ja ze przyszla tak pozno...

Dziecko kochane daruj sobie,widzę,ze cisnienie ci sie podnioslo..No,ale coż..Prawda w oczy kole:D Nie mam zamiaru z Toba dyskutować,bo wezmą mnie za taką samą wariatkę jak ciebie..Czesc kochana!

Gość maciazwacia
Shirlej -czy juz sie nad soba zastanowiłas? hihi

Gość ej powiedz
bo jagoda to idiotka i nic tego nie zmieni:-o niestety

"DZIECKO KOCHANE" ALE WYMYSLISLAM :O WIDAC ZE JESTES KRETYNKA. zE TEZ TAKIE JAK TY SIE ROZMNAZAJA :O

Gość akrylik
wiesz co jagoda właśnie zaprzeczyłaś temu co masz w stopce napisane, współczuje Twoim bliskim, jak tak z Tobą na codzień...