Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wagner31

Odrzucila oswiadczyny

Polecane posty

Gość Wagner31
Kobiety sa nieprzewidywalne jak pogoda. Bylem pewien, ze powie "tak".

Gość WIMA
ja mogę tylko tak powiedzieć, że nawet dobrze się stało lepiej teraz się rozejść niż po ślubie bo po ślubie ból byłby jeszcze większy

Gość esteeeeeee
moze ona ma kogos na boku, i nie chce slubu :P bo jej taki zwiazek na dwa fronty odpowiada ;) moze wie jaki jestes, po tym co piszesz wnioskuje, ze masz dosc trudny charakter po 6 latach nie pojdziesz do niej porozmawiac? bo masz honor - ale wymowka :P poza tym po tym, ze o niej zle piszesz.. ja jestem z moim mezem juz w zwiazku 13 lat - znamy sie dluzej, ale on mnie zawsze broni i nigdy zle by o mnie nie powiedzial - z reszta ja o nim tez, kochamy sie i szanujemy - widocznie jej tego brakowalo. ja na slub z rozsadku np. bym sie nie zdecydowala - milosc, zaufanie + szacunek to podstawa :P

Gość WIMA
znałam dziewczynę która chodziła z chłopakiem dobre 10 lata pół toku po hucznym na 350 osób weselu się rozwiedli

Wyjechalem z Europy bo nie moglem zniesc tej multilulturowosci w Londynie, a tutaj muzulmanie, islam w tradycyjnym wydaniu tylko ze placa lepiej i jest luz, cieplo az za bardzo, oprocz picia bo to tylko w hotelach albo licencja na picie...wiec jedno i drugie juz sprawdzone:)

Gość ewewe
Nie idź!! Jestem kobietą i nie rozumiem czemu wszyscy chcą żebyś do niej chodził i pokazywał jak ci zależy... Oświadczyłeś się to chyba oznacza, że ją kochasz i ci zależy? Co więcej wydzwaniałeś do niej... Faceci nie maja monopolu na okazywanie uczuć ;). Może niech ona się postara jeżeli chce? Ty zrobiłeś wszysto jak należy. Jeśli się przestraszyła co wydaje się dziwne to w końcu zrozumie i sama przyjdzie. Ty już próbowałeś wyjaśnić a jeśli nie to nie. Trochę szacunku do siebie. Laska daje ci kosza a ty jeszcze będziesz za nią latał...

Gość Wagner31
WIMA: W sumie mozesz miec racje. Niestety.

Gość WIMA
miało być po pół roku

Gość TAK, to jest możliwe.
a może jej się pierścionek nie spodobał, albo sposób w jaki jej się oświadczyłeś? nie chcę obrażać twojej pani, ale czytałam tu wypowiedzi rozżalonych lasek, że pierścionek nie taki, że za tani, że ona chciała inaczej :O

mojaprzyjaciółka najpierw wziela pierscionek po czym dwa dni później go oddała... rozstali sie a po roku znowu sie zeszli i są razem a za rok mają w planach ślub. Może wszystko jeszcze bedzie dobrze

Gość WIMA
a pomyśl jakby po ślubie jej odbiło i cię zostawiła a jakbyście mieli jeszcze dziecko to co w tedy jesteś na pewno młody jeszcze się zakochasz z prawdziwą wzajemnością

Gość Wagner31
esteeeeeee: Zalosna jestes i tyle. Bo napisalem ze "jej zachowanie jest szczeniackie i zenujace" to odrazu o niej zle pisze? A co mialem napisac? Ze jest swietna, wspaniala itp? Prawda jest taka, ze zachowala sie frajersko, potraktowala mnie jak ostatniego smiecia.

Gość Wagner31
ewewe: Dziekuje za slowa wsparcia.

Gość esteeeeeee
WIMA - ale masz znajomych :P pewnie myslisz, ze tak jest w kazdym przypadku :P ? my jestesmy dluzej po slubie niz pol roku :P a co do autora tematu, to dalej mysle, ze nie szanuje swojej kobiety - obrabiajac jej przyslowiowa dup.e na forum :P tez bym takiego pogonila w sina dal :P nawet z pierscionkiem zareczynowym w reku :P :D

Gość Wagner31
TAK, to jest możliwe: Uwierz mi ze ona na kase nie leci. Zawsze byla skromna i naturalna dziewczyna. Nie maluje sie, a i tak wyglada pieknie:) I to mi sie u niej podoba.

Gość esteeeeeee
Wagner31 - nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Cie obrazac :P to tylko swiadczy o Tobie - wlasnie to co napisales, jezeli tak uwazasz powinienes jej to powiedziec, a nie pisac osobom obcym na forum :P i Ty masz 31lat? :D - dobre !!!!

Gość WIMA
to nie moi znajomi, ale dalecy sąsiedzi bo z tej samej miejscowości a znam ich od podstawówki i nie byłam na ślubie

Gość Wagner31
esteeeeeee: Nawet nie chce mi sie tego komentowac.

Gość Wagner31
WIMA: Masz sporo racji

Gość esteeeeeee
Wagner31 - i dobrze :P ja uwazam, ze powinienes z nia porozmawiac, a nie zalic sie i plakac :D na forum kobiecym :D

Gość WIMA
jak się przed nią upokorzysz i do ciebie wróci to i tak będziesz u niej pantoflarzem, bo to wykorzysta przeciw tobie

Gość esteeeeeee
WIMA - tez jestes dobra, o sobie nie napiszesz, ale dalekich znajomych sytuacje znasz na wylot i na pewno to wszystko prawda :D

Gość Wagner31
esteeeeeee: Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Jak mam jej to powiedziec, skoro nie odbiera telefonow? Naprawde taka glupia jestes czy tylko udajesz?

Gość Wagner31
WIMA: Nie zamierzam do niej latac jak pajac. Z mojej strony wszystko bylo ok, to ona sie zachowuje jak 16 letni szczyl.

Gość WIMA
tak się składa że jestem szczęśliwą mężatką już 10 lat a razem jesteśmy 15 więc co tu mam pisać że kocham i jestem kochana to chciałaś usłyszeć esteeee

Gość esteeeeeee
Wagner31 - to ona ma Ci cos powiedziec :P Twoj temat jest o tym, ze odrzucila oswiadczyny, prawda? chcialbys sie dowiedziec dlaczego? - tu sie tego nie dowiesz ! :D haha! najprosciej porozmawiac z nia i zapytac czemu, po uzyskanej odpowiedzi zrobisz co uwazasz - mozesz wyjsc bez slowa - ale Twoja sytuacja bardzie bardziej przejzysta :D oczywiscie dla Ciebie to niemozliwe, bo honor.. ach.. no jejku.. straszne !!! wyglada na to, ze utkwiles na forum :D jestes w sytuacji bez wyjscia :D :P :D :D

Gość dziwna koleżanka
A ja zgadzam się z ewewe mimo, że jestem kobietą. Wydaje mi się, że Ona nie jest pewna, czy chce wyjść za Ciebie, może nawet jej uczucia się wypaliły. Mój narzeczony był już kiedyś zaręczony a jego pannie właśnie "odwidziało się", a też byli kilka lat ze sobą. I dobrze bo dzięki temu poznałam wspaniałego faceta :)

Gość dziwna koleżanka
Mężczyźni i honor - bywa denerwujące, ale w tej sytuacji to ONA powinna przyjść do Ciebie a nie Ty za nią latać. To ona odrzuciła zaręczyny i nie odbiera telefonów...

Gość esteeeeeee
WIMA - nie interesuje mnie to :P ale fajnie, ze jestes szczesliwa, bo o to w zyciu chodzi - i kazdy na szczescie zasluguje :) chodzilo o podawanie przykladow od dalekich znajomych ;) pewnie ze slyszenia...