Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leukonoeee

jest naprawdę ładna ale ... i tu pytanie do was....

Polecane posty

Gość viossenka
przepraszam:) w taki razie do tematu: wydaje mi się z ejak dziewczyna jest atrakcyjna to nie ma problemu, gorzej i to co napisze moze bedzie okrutne to jesli dziewczyna nie jest zbyt urodziwa, nie grzeszy intelugencja itp to wtedy jest gorzej, wiem ze moze nie powinnam tak mowic ale tacy ludzie tez sa...

Gość viossenka
wiem o tym ,a le skoro dziewczyna ma powodzenie to uznawana jest chyba przez jakąs grupe facetów za atrakcyjną

Gość kafka01
ja mam bardzo mały biust.tak maly ze wieksze maja dzieci 12-letnie.a wcale nie jestem szczupla-wiec chyba to jakies zaburzenia hormonalne (tylko nie pytalam zadnego lekarza bo mi wstyd).i nawet dziwnie to musi wygladac, bo okraglejsze dzieczyny maja obfitsze biusty, a ja jedynie wielki brzuuuchh.. mialam 3 partnerów, żaden z nich nigdy nie powiedzial ze przez to nie jestem atrakcyjna-choc ciezko mi bylo przed nimi sie rozebrac.byc moze byli po prostu taktowni;) ale ciesze sie ze na nich trafilam-dodali mi pewnosci siebie:) (dzieki chlopaki:D tak wiec podsumowujac-istnieja mezczyzni tolerujacy brak biustu;) glowa do gory;) znajdziesz i ty swojego ksiecia:)

Gość marchewwka
Moja droga doskonale wiem co czujesz i dobrze znam Twoje rozterki. Ja całe swoje nastoletnie życie marzyłam o większych piersiach. Niestety, ale moje marzenie nigdy nie zostało spełnione. Tyle, że ja nie mam idealnej proporcjonalnej figury. Zawsze przeżywałam bardzo pierwsze zbliżenie z nowym facetem, bo właśnie reakcji na mój mały biust się bałam. Ale jak się okazywało, zawsze bezpodstawnie. A panowie wręcz się dziwili, że tak się tym martwię i zawsze pocieszali, że to nie jest wcale tak ważne jak mi się wydaje.

Gość kafka01
a ja czesto zagladam kobietom w biusty i im zazdroszcze..:(choc wiem ze mojemu chlopakowi sie podobam to z pewnoscia wolalby miec co dotykac:) myslalam nad operacja, kasa my sie znalazla, ale nie wiem..mam 24 lata i od 8 o tym mysle i dalej nie wiem:D najgorzej jest z ciuchami,ciagle przebieranie i szukanie tych co moga zakamuflowac brak biustu

Gość julliannka
ja też mam mały biust i kiedyś było to dla mnie kompleksem a teraz mam wspaniałego chłopaka któremu to nie przeszkadza (moze mu to przeszkadza troche , ale nie mówi mi tego)

Gość m-a-s-a-k-r-a
nie myślcie że facetom naprawde sie podobaja takie rodzynki :o co ma powiedziec? jezu odejdz z tymi pryszczami? wiadomo ze bedzie udawal...