Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaparta

tabletki przeczyszczające

Polecane posty

Gość zaparta

Coś mi się z brzuchem stało i dostałam zaparcia... Dziś już raczej nic z tego nie będzie, ale chciałam wziąć tabletkę, żeby jutro mnie trochę "sczyściło", bo akurat mam wolne w pracy. Za jaki czas od połknięcia zacznie działać?? Mam wziąć jeszcze dzisiaj przed snem, czy dopiero jutro??

Gość a kogo to obchodzi /
wycior w dupsko i jedziesz

Gość zaparta
Nie lubię suszonych śliwek. A poza tym to jednorazowa akcja, więc nie zaszkodzi. Nie chcę się faszerować bez przerwy. Chcę wziąć 1-2 tabletki jednorazowo, żeby ulżyło trochę... Chyba skoro o to pytam, to można zauważyć, że nie biorę cały czas.

Tabletki przeczyszczające maja to do siebie, że często stosowane zaburzają naturalne ruchy jelit i po ich odstwieniu ma się jeszcze większe problemy z zaparciami. Jeśli chcesz ją wziąć jednorazowo to najlepiej przed snem, zaczynają działać po 6-8 godzin, zależy od metabolizmu.

Gość zaparta
Dzięki, czyli na wieczór :) Mam tylko nadzieję, że mnie nie zerwie o 6 rano... ;)

Calkiem możliwe, że w nocy zadrze Cię w brzuchu;) Weź jedną tabletkę, skoro wcześniej nie miałaś takich problemów po dwóch może bardzo boleć Cię brzuch...na razie więc spróbuj z jedną.