Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hahaha0611

co o tym myślicie?:)

Polecane posty

siemka. ;* u mnie było tak,że byłam z chłopakiem 3 miesiące,pierwszy miesiąc był boski,zawsze razem,lecz póxniej wszystko się psuło, mówił,ze przyjedzie a nie przyjechał,za każdym razem miał inną wersję. To już przestałam się pytac czemu nie przyjeźdzał. Pisałam,że bardzo m igo brakuje,jak bardzo go kocham. On pisał to samo. PÓźniej podeszłam do niego,i zapytałam się wprost o co chodzi to powiedział,że nie ma czasu i ewidentnie było widać,że mnie zbywa. To pomyślałam sobie,że rzeczywiście go nie ma. Lecz później okazało się,że kręci z jakąś laską na boku,od miesiąca a jej wmówił,że jestem jego koleżanką że nic nas nie łączy,że nie mam u niego szans itp. Wybrał ją, to pogodziłam się z tym i rozstaliśmy się na gg oczywiście bo on nie miał odwagi mi tego w twarz powiedzieć. Po ytygodniu odezwał się,bo ta laska kopneła do brzydko mówiąć w d**e. Wybaczyłam mu,wrócił do mnie lecz ciągle nie przyjeźdzał,bo niby ''zajęty'' był. Ciągle się kłócilismy ,jakoś wogole się nie ukladało. Ciagle wiedziałam,ze mnie kłamie a nie potrafiłam powiedzieć mu ''koniec'' pisaliśmy na gg z pare dni i on mi napisał,że musi się zastanowić czy chce byc ze mną. Po paru dniach napisałam do niego czy się zastanowił napisał że tak i że chcę miec spokoj. To rozstaliśmy się an dobre. Pisałam z jego dziewczyną i z nią zrobił to samo. Taka sama strategia. Ciągle mi na nim zależy..mam ochote pojechać do niego do pracy i wyzywać go od najgprszych.Jeszcze się dziisaj okazało,że ciągle kłamał,zmyślał,że ma np prawo jazdy. Mieszkamy 45 km od siebie więc nie miałam możliwości sprawdzenia. W sumie nie czułam takiej potrzeby. Co robić? Nie mogę go zapomnieć.. :( co o tym myślicie?

Gość chcę wiedzieć jedno
ile macie lat?