Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampkaa nocna

mój sąsiad.....taki jeden:)

Polecane posty

Gość lampkaa nocna

mam z nim problem.....a raczej mam go ze sobą... Co wieczór widzę go z okna rozebranego i paradującego nagiego po kąpieli i sądzę że on o tym wie iż ja go obserwują tak mimo chodem no po po kiej licho by tak paradował ale nic z tego nadal nie wynika....to znaczy żadne z nas nie wykonało dotychczas żadnego innego gestu....może dlatego że ja jestem troszkę starsza od niego....kilka lat....trwa to już 4 miesiące....i tak się zastanawiam co z tym fantem zrobić.....dodam jeszcze że znamy się właściwie tylko z widzenia.....za to kiedy się mijamy wymieniamy tylko grzecznościowe dzień dobry..... kompletnie nie wiem jak rozwiązać tę dziwną sytuację....

a masz cos do stracenia?? jak nie to atakuj :P niekiedy kobitka musi zrobic ten 1 krok:)

Gość lampkaa nocna
no niby nie....ale mam ambiwalentne uczucia...

Gość lampkaa nocna
Sądzę że sąsiad wie o mnie.....mam zwyczaj o tej samej porze wypalać 2-3 papierosy na balkonie...

Gość margo456
ja na twoim miejscu, gdybym zobaczyła, że na mnie spogląda to bym zapaliła światło, usiadła przed okenm i zasadziła sobie 2 wibratory, jeden w cipcię a drugi w dupcię. Wtedy na pewno się tobom zainteresuje.

Gość lampkaa nocna
Co do paradowania nago przeze mnie.....jakoś nie reflektuję.....nie mam odwagi...

przecież on Ci daje 'dość dyskretny' znak, inaczej nie paradowałby przed oknem ;) jeśli masz ochotę, to teraz pora na Twój krok ;)