Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszny_kocur

od kiedy zupa pieczarkowa?

Polecane posty

Gość maxicosi babyy
ja daje,moja mala ma 11miesiecy...drobno posiekane pieczari, nieduzo, z wywarem z warzyw i ziemniaczkiem albo zacierką jagoda nie piernicz...sa nawet sloiczki z bobovity z pieczarkami a poza tym pieczarki to takie grzyby ze hoho...

Gość polecam Grecje, Wlochy lub
Moj je pieczarki odkad skonczyl 8 miesiecy i bardzo je lubi. Dodaje je mu od czasu do czasu do zupki, ale niezbyt czesto, bo pieczarki w sumie maja mala wartosc odzywcza i zadnych witamin. Ale od czasu do czasu dla urozamicenia podaje, ty tez mozesz.:) Synek skonczy jutro 10 miesiecy.

Ja tam zaliczam pieczarki do grzybów ;) Mimo że niektórzy za grzyby je nie biorą :D:P Grzyby nie mają żadnych wartości odżywczych,lecz tylko smakowe.I są ciężko strawne. Ja bym nie podała tak małemu dziecku ;)

ja czasem kupuję słoik risotto z pieczarkami i jest ono dla 8 miesięcznego dziecka wiec jagódko nie wymądrzaj sie jak zwykle !!!!!!!!!!!!!!

To niech daje a czy ja jej bronie. Npisalam co mysle i tyle . Po co sie od razu tak wkurzacie laski, wyluzujcie.

Gość pykto ja
franka nie tylko ty... jagoda zwroc uwage na forme w jakiej zwracasz sie do innych...wieje zlosliwoscia.....

wiem, że mają małą wartość odżywczą, ale robię właśnie pieczarkową dla siebie i męża, więc pomyślałam że zrobię z tego od razu zupkę dla syna. Faktycznie są słoiczki z pieczarkami dla maluchów, więc zaryzykuję :) Dzięki za rady!

Gość fvdvrfdv
pieczarki można od roku ... a reszte grzybów od trzech lat ... pieczarka to jak nie grzyb ... ;)

Z tego co kiedys czytalam wiem ze żolądek dziecka potrafi trawic grzyby dopiero w wieku 7 lat.Nie dawalam moim dzieciom grzybow,jedynie pieczarki ale to i tak dopiero wtedy kiedy mialy 3-4 lata.

Jagoda369 -dlaczego ludzie tutaj na forum Cie nie lubia?Juz pare razy natrafilam na niepochlebne opinie o Tobie.Ciekawi mnie co takiego zrobilas...

No wlasnie lady pretensja , tez sie dziwie ... ja przeciez mowie to co naprawde mysle ale ludzie chyba tego nie lubia.

Gość iLLIm
Wszystkie choooja wiecie głupie lafiryndy. Nadajecie się tylko pod latarnię do wyj.e.bania przez stado murzynów. Głupie pospolite ździrowate mamuśki, które pierdzielą bez opamiętania. Powieście się, a mniej bachorów będzie i takich skurvviałych kurvviszonów :]

jagoda369 -czytam Twoje wypowiedzi i wydaja mi sie one jak najbardziej sensowne i normalne...Ale widocznie tak tu juz jest-trzeba zmieszac kogos z gownem ,tylko dlatego ze ma inne zdanie niz reszta badz posiada wiecejdzieci niz jedno :) Ja juz nie raz i nie dwa zostalam wyzzwana bo mam czworo dzieci ;) Ale grunt,to miec wszystko w doopie i być soba :)

jagoda369 -czytam Twoje wypowiedzi i wydaja mi sie one jak najbardziej sensowne i normalne...Ale widocznie tak tu juz jest-trzeba zmieszac kogos z gownem ,tylko dlatego ze ma inne zdanie niz reszta badz posiada wiecejdzieci niz jedno :) Ja juz nie raz i nie dwa zostalam wyzzwana bo mam czworo dzieci ;) Ale grunt,to miec wszystko w doopie i być soba :)

Gość iLLIm
Ci.powate mamuśki :D:D:D:D

Gość iLLIm
:-]

do wpisu wyzej, tak brzydko piszesz o wlasnej matce :O wstydz sie, bekarcie. 🌼 Bartuś ur.23.06.2009 🌼 Szczesliwa mama wychowuje szcześliwe dzieci. :) :D http://jagoda369.powiedz.to :D Jako rodzice zawsze musimy mieć skrzydła wystarczająco duże, aby otoczyć nimi dzieci i osłonić je przed krzywdą czy bólem. To figuruje w naszym kontrakcie z Bogiem, kiedy bierzemy na siebie odpowiedzialność za ich życie. Jonathan Carroll

łoooooooooo -wypraszam sobie taki ton-to po pierwsze a po drugie-kolezanki to ja mam w zyciu realnym,nie musze ich szukac w internecie.O Jagodzie napisalam to co mysle i juz :)