Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Jestem zadowolona

Polecane posty

Byłam u fryzjera, zostawilam telefon na stoliku fryzjerki wlazła i zayebała, potem odebrała go jak dzwoniłam z innego numeru i kurva wyobraźcie sobie,że przedstawiła się z imienia i nazwiska :D A potem tylko kurs do mojej siostry , wejście na Naszą Klasę i mam szczeniarę :D Chamie prawie tak się skończyło 👄

Rzeczywiscie interesujacy temat, podobnie jak ten o mentosach. Nie ma to jak blyszczec swoja inteligencja i chwalic sie blond wlosami :D

Gość ostra mamy chcesz nam
wmówić ze trafiłas na głupsza od siebie istote:O

Glupota ludzka zaskakuje mnie coraz bardziej, zwlaszcza jak wchodze na kafeterie ;) Co pare tygodni wychodzi wlasnie taka nowa "gwiazda" i ma swoje 5 min, a inni przynajmniej maja kabaret za darmo :P

Utopijna popatrz sobie ile czasu tu jestem , a potem się wymądrzaj :classic_cool: Zresztą chooj mnie obchodzisz ze swoimi pogladami

Ja tu tez troche czasu jestem i jakos wczesniej sie na Ciebie nie natknelam. Widocznie nie jestes tak popularna jak Ci sie wydaje :)

Gość kochajaca za bardzo ....
utopijna chyba lewa noga wstała:) czepiasz sie jak zep psiego ogona..wyjdz z tematu i juz 🖐️

Gość facetnormalnyy
ależ Wy Kobiety jesteście wulgarnie, nie wiem do końca czy zasługujecie na miano Kobiety, ktora powinna byc delikatna, wyrażać sie ładnie, być kulturalna , emanować kobiecościa, a co tu widze zachowujecie się jak heniek spod budki z piwem, a jezyk macie jakmiotła do zamiatania stajni, a feee wstyd

Yhy mam okres :P A ja uwielbiam marudzic takim dziewczynkom jak Ty. Z tematu nie wyjde i nikt mnie nie wyrzuci ;)

Trzeba było obić ryja na szybkości, to by się nauczyła że branie cudzego boli :D

Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka,bo ja nie uzywam wulgaryznow jak te dziewczynki. lapi tapi ----> co ma wspolnego z tym co pisze liczba zakladanych tematow przez autorke? Ilczba tematow ma jakos potwierdzac ilosc czasu spedzona na kafe? ;)

Ty durna istoto :O Napisałaś, że wcześniej się na nią nie natknęłaś. Zabrzmiało tak jakbyś myślała, że jest tu od niedawna. Czytaj między wierszami...

Mi raz sprzedawczyni w sklepie wzięła ;) Ale później oddała, jak wyszło czyją córką jestem :D Zostawiłam i wróciłam po 10 minutach, telefonu nie było, był wyłączony całkiem - to podniosłam raban, tata też wykręcił do właściciela żeby dobrze poszukali, że może ktoś przyniesie i odda - i na drugi dzień telefon, że 'klientka' znalazła wczoraj i przyniosła, bo chciała oddać - tylko że jakby chciał ktoś oddać to by go od razu nie wyłączał, tylko próbował dzwonić na ostatnio wybrany numer czy coś takiego ;) Tak więc naszym typem była ekspiedientka - wzięła, wyłączyła, jak zobaczyła jakie jazdy to się przestraszyła i niby że klientka przyniosła ;) lapi tapiiiiii!!!! SłItAsKhU ThY MhOjJ :D