Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody's watching me......

Skandal u denysty. Asystentka czepila sie mojego ubioru.

Polecane posty

Wlasnie wrocilam przed chwila od dentysty. Jestem wkurzona na maksa, asystentka wyprowadzila mnie z rownowagi. Na dworze okropny upal wiec ubralam sie w zwiewna, bawelnianą sukienke na ramiaczkach w kwiatki zakończona delikatna koronką. Zadna wyzywająca itp, ot taka dziewczęca. Jako ze chodze tylko na obcasach zalozylam sandaly na szpilce i do tego bezowe kabaretki. A ta malpa w poczekalni do mnie z takim tekstem: Do lekarza w takim stroju jak na bal? jakas jebnieta! zamurowalo mnie, nie wiedzialam co powiedziec! To kurwa niby w czym sie chodzi do lekarza????? Bylam ubrana normalnie , nawet moja mama to potwierdzila. Rozumiem gdybym przyszla w lateksie, to wygladaloby conajmniej dziwnie ale tak?? W zwiazku z tym mam pytanie- czy powiedziec o tym lekarzowi zeby jej zwrocil uwage czy olac? Kolejna wizyte mam za tydzien

Gość agnieszkaspodradomia
ja bym jej cos dogadała. czy to gabinet prywatny? jelsi tak powiedziałabym lekarzowi.

Mnie po prostu zamurowalo. Jak nadeszla moja kolej to weszlam, siadlam na fotel jak zahipnotyzowana. Balam sie tylko zeby jakis brudnych narzedzi nie dala , bo to ona przygotowuje wszystko lekarzowi. Tak to gabinet prywatny.

Gość fafweadsfs
trzeba bylo powiedzic " a pani do pracy jak sierota?" :P

mogłas to odr azu zrobić. Za tydzien to bedzie juz po sprawie. A czepianie sie ubioru to raczej do ich kompetencji nie nalezy.

Gość zmienna posciel
ja bym najpierw do niej poszla i zapytala o co jej chodzi.zapewne jak na to sobie pozwolila to i dentystka tez musi byc niezla.pewnie siedza tam i nagaduja na ludzi.powiedzialabym jej ze nastepnym razem niech pomysli co mowi , powiedz ze rozpowiesz o tym ludzia ,nie bedziesz ich polecac i ze czy bedzie taka zadowolona jak mniej klientow bedzie a z tym mniej kasy i bedzie szukac jeszcze przy garach zawodu.

Gość odpowiem.....
ja pitole co za wstrętne babsko ....a może ona ma chętkę na tego doktorka i obawia się konkurencji :D ja bym powiedziała lekarzowi że asystentka zachowała się wobec Ciebie nie stosownie i nie ma prawa zawracać pacjentkom uwagi na to jak są ubrane i jeśli nie zmieni babsko swojego nastawienia wobec pacjentów to Ty zmienisz lekarza a i znajomym rozpowiesz żeby omijali ten gabinet z daleka ;D

Ale jak ja mam mu to powiedziec skoro ona przy nim stoi jak aniol stroz. Nawet na minute nie wylezie z gabinetu. Tak przy niej powiedziec? Powiem mu ze chcialam zwrocic uwage zeby ta pani asystentka zajela sie swoją pracą a nie czepiala sie pacjentow i ich ubioru . Moze tak byc?

Gość zmienna posciel
aha to pan dentysta :) idz i powiedz tak jak radzimy .przy niej.

Gość nie idz do niej więcej
zmień gabinet, i tak za to płacisz i żle ci się będzie ZAWSZE tam robiło zęby. Radzę ci nie idź tam więcej i jak najszybciej zapomnij tego adresu. Idź tam gdzie ktoś cię ZAWSZE dobrze potraktuje. Ta pomoc dentystyczna ma nierówno pod sufitem i jeszcze coś pomyli z narzędziami. Ja na twoim miejscu już nigdy bym tam nie poszła.

Gość lolica55
pewnie ma romans z tym doktorkiem i jest zazdrosna haha ,nie ma innej asystentki? jak jest to prosiła bym o inną :P

odpowiem- dzieki wlasnie tak powiem. Fakt moglam od razu ale jakos mnie zatkalo :(

Gość poza tematem
do sandałków założyłaś rajtki? do tego kabaretki? elegantka jak się patrzy! no ale tamta powinna była darować sobie uwagi.

Gość komentarz___
Powinnas zglosic jej niekompetentne, bezczelne zachowanie nie tylko lekarzowi alei kierownikowi przychodni czy komukolwiek z dyrekcji. Za takie teksty to sie z pracy wylatuje. I byc moze to by ja nauczylo jak traktowac klientow - a i innym daloby przyklad jak sie nie zachowywac. Moze wtedy w Polsce nareszcie usluugodawcy nauczyliby sie szacunku do uslugobiorcow ktorzy przeciez daja im chleb!

DZieki, na pewno za tydzien mu powiem, powiem ze dlatego mowie dopiero teraz bo wczesniej bylam w szoku. Co do mego ubioru. To nie sa rajtki tylko ponczochy jak juz. Ponadto z golymi stopami i nogami to chodze tylko po plazy, ogrodzie, czy na dzialce. Jak gdzies wychodze do ludzi wole miec zakryte nogi , bo tak sie lepiej czuje.

Gość ...CCC
Głupia małpa na pewno zazdrościła Ci takiego ubioru.Olej babę. pozdrawiam