Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka27

puchnące stopy

Polecane posty

Gość alka27

Strasznie puchną mi stopy w upalne dni. Do pracy muszę chodzić w butach pełnych (pracuję w biurze), więc czasami po prostu nie umiem wytrzymać. Macie jakieś sposoby, żeby pozbyć się tej dolegliwości?

Gość ale beznadziejny klip
"czasami po prostu nie umiem wytrzymać" a co to za potworek? nie umieć to można na przykład sznurować butów, a wytrzymać to można móc albo nie móc! coraz częściej spotykam użycie słowa umieć zamiast móc :O może masz problemy z krążeniem?

Gość alka27
Dobrze, poprawiam się - nie mogę wytrzymać z bólu :) Ogólnie źle znoszę upały, a o swoim krążeniu nic nie wiem.

Gość ale beznadziejny klip
ja też nienawidzę upałów :O ale właśnie chyba krążenie jest wtedy najbardziej obciążone. stosuj może kremy do stóp chłodzące i obuwie dobre a nie jakiś badziew z tej beznadziejnej "EKOSKÓRY" :O

Gość alka27
Kupuję tylko buty skórzane, ale co to daje, jak mam stopę zamkniętą cały czas i do tego rajstopy :/ nawet jak nosze klapki to też mi puchną

mi tez puchna wlasnie od bardzo slabego krazenia,a jak chodze w upale to rowniez dlonie mi puchna.jedynie mozna uniesc nogi zeby ta krew odplynela ale w pracy to chyba nie bardzo masz jak.

Gość alka27
Owszem, dłonie też mi puchną. A jest jakiś inny sposób? Przecież 10 godzin w zamkniętych butach przy temperaturze 30 stopni to jakiś horror :/

Gość gocha z Poznania
zrób sobie badania moczu , może ci nery wysiadają:D

Gość alka27
Gdyby to było od tego, to dawno by mi wysiadły, bo upały źle znoszę odkąd pamiętam :P