Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalein

Jak go sprawdzic?

Polecane posty

Gość Magdalein

Poznalam pewnego Kolesia, Igo 20 lat, Wloch. Ja mam 18. na dyskotece w ktorej fotografuje imprezy... po 2-3 miesiacach wymienilismy sie nr icq... pisalismy.. ale jak znajomi... w piatek spotkalismy sie znowu przypadkiem na dyskotece. Tanczylismy ii... calowalismy sie.. lae to nie raz... od tego czasu gdy jestesmy online piszemy do siebie... on sie chce umowic, tzn. ma ochote gdzies ze mna wyjsc... no i wyszlo na ta sobote :) dalam mu wczoraj rano moj nr tel ale sie jeszcze nie odezwal :( pisze mi ze mnie bardzo lubi, ze sie mu podobam itd. odniego tez wiem ze szuka dziewczyny na stale. Bardzo mi sie podoba ale nie wiem czy traktuje mnie jak dobra kumpele czy chce czegos wiecej. Wprost sie go nie zapytam! chcialabym jakims sposoben sprawdzic czy mu na mnie zalezy, tylko nie wiem jakim... albo jak go uwiesc? Jak go do siebie przyciagnac? pomozcie :((

Gość łączka
Włosi to kurwiarze dziewczynko.

Gość Magdalein
nie wszyscy:p bylam z Wlochem 1,2 Roku :) Jak cos to dolozka mnie nie ciagnal... dopiero po 4,5 miesiaca spalam z nim... On tez jest jakis inny... spokojny typ :p

Gość nic nie rób a sprawa
no ale jednak cie zostawil, ten poprzedni. cos mi sie widzi, moja panno, ze jestes za szybka w te klocki :P

Gość Magdalein
szybka? on mnie zostawil? nie wiesz co bylo to nie gadaj...

Gość nic nie rób a sprawa
moja droga calowanie sie, na dyskotece i oczekiwanie, ze on cos do ciebie czuje, to wybacz, zenada. tak postepuja galerianki, a nie porzadne kobiety za jaka sie uwazasz :P ponadto ten pierwszy tez tak uwazal :P

Gość kkaroolina
moja droga czekaj cierpliwie na telefon i narazie to wszystko co mozesz zrobic

Gość Magdalein
przeczytalas ze dlugo sie znamy?