Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufoludkowy

Po czym poznac , ze dziewczyna jest łatwa?, patrzac na wyglad tylko

Polecane posty

Gość ufoludkowy

/?po czym

Gość ufoludkowy
nie wierze, ze nie znacie jakiejs łatwej laski:)

że pokazuje cycki obcisłe spodnie aby jak najlepiej wyglądał jej tyłek po to aby kusić facetów

Gość ufoludkowy
Macie łatwe kolezanki, czy wam tez sie zdaje, ze one mysla, ze sa piekne dlatego, ze ze sa łatwe?:)

Gość micha1234
ja moge po czym poznac w zachowaniu, obie milusie do zrzygania, słodkie, az sie niedobrze robiło, obie łatwe jak tabliczka mnożenia do 10

Gość rób to samn co
a co masz na myśli łatwa? na której randce ma isc do wyra aby można było ją uznac za łatwą czy moze są na to inne kryteria?

Gość milutkaandzia
mam 21lat zawsze prowokuje wygladem, nosze mini, bo lubie swoje nogi, sa ladne to czmu mam nosic spodnie, głeboki dekold,bo mam ladny biust, ale nie uprawiałam jeszcze sexu.. ale rzeczywiscie chlopcy mnie odbieraja tak jak piszecie, sa zdruzgotani gdy sie okazuje ze jestem niedoswiadczona i nie spelnie ich oczekiwan. Nie traktują mnie poważnie. Lubie meskie spojrzenia na sobie, to jakis ekshibicjonizm :P wiecej grzechow nie pamietam. Ty tez bys pomyslal ze jestem latwa ale po kilku godzinach rozmowy zrozumial ze w gruncie rzeczy mnie oniesmielasz:O