Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjna

Nienawidzę słońca, niech zniknie zacznie padać deszcz

Polecane posty

Gość depresyjna

bo oszaleję, nie moge wyjsć z mieszkania bo mi słabo a jak pomyśle ze bedzie na mnie świecić to mi sie na wymioty zbiera, czy coś ze mną jest nie tak

Gość po pierwsze
Przeprowadź się gdzieś gdzie leje, a nam pozwól się cieszyć ciepłem.

Gość ohgdihgsihgs
Też tak mam. Idealna pogoda dla mnie to tak 18 stopni i może lać.

Gość kochająca za bardzo...
no to witaj w klubie.nie chce tej pogody...chce cienia..

Gość po drugie i dziesiąte
do po pierwsze jakim ciepłem toż to skwar jest nie ciepło

tez nie lubie takich upałów. boli mnie serce,w glowie mi sie kreci i ogolnie slabo sie czuje. a jak mnie slonce choc troche zlapie to mnie strasznie skora swędzi.;/ dlatego ciesze sie ze nie musze nigdzie wychodzic. wola taka umiarkowana pogode.

Gość Supeer wątek!
Też nie znoszę takiej pogody,od kiedy zachorowałam na serce. Wczoraj np pod wieczór kiedy w domu miałam już 25 st a na polu było 22 ,ledwo dychałam :) Nie lubię lata,nie lubię upałów,wyjazd na wakacje to dla mnie udręka. Najodpowiedniejsza temperatura jak dla mnie to 22st w cieniu. Taką pogodę uwielbiam,ale od 22 st wzwyż- PRECZ Na jesień odżywam,kiedy dni nie są już tak upalne,lubię jesień,lubię zimę i początek wiosny

Gość i tylko tyle???
I tylko tyle osób nie cierpi upału? Nie wierzę. Ja też się do tych zaliczam co nie znoszą skwaru,a może zna ktoś fajne miejsce nad naszym morzem z cieniem,tzn chodzi mi oto,żeby bliziutko był mały lasek czy coś podobnego.

Gość i tylko tyle???
doradzi ktoś???

Gość tez nienawidzę słońca
!!!! miałam nadzieję że nie bedzie lata w tym roku a tu ponad 30 stopni zapowiadają.

Gość grubasy z wysokim ciśnieniem
nie znoszą słońca. Reszta cieszy się, że nareszcie ciepło i słonecznie jak na późną wiosnę i lato przystało. Nareszcie się doczekaliśmy, choć natura dotychczas niełaskawa

Gość Niekonwencjonalna.
Też nie lubię upałów. Gdy jest ciepło, tak pod wieczór ok 19jest już ok ale południe i później masakra oddychać nie można, non stop tylko pot, zero świeżości, po deszczu czuje się jak nowonarodzona. Nie chodzi o ulewy ale taki mały deszczyk i wiaterek jest wskazany:)

Gość Niekonwencjonalna.
Kurde i jeszcze przez te wszystkie upały burze zapowiadają..ale co się dziwić ale nie można się dotlenic , w dodatku uwielbiam sobie pod wieczór biegać a tu lipa bo mam arytmie więc nie da rady..

Zgadzam się:( nie znoszę upałów. Leje się ze mnie, i dziwnie się czuje, mam lekkie niedociśnienie i w taka pogodę czuje jakbym w łeb czymś dostała:O

Gość onanapalona
ja tez czuje sie zle.....nerwice mam, serce mi wali szybko w takie upaly, arytmia do tego dokucza, duszno mi:(

Gość i tylko tyle???
Na jutro zapowiadają 34!!!!!!!!!!!! Dzisiaj ledwo wytrzymałam,a co będzie jutro???

jak ja sie ciesze ,ze mam w domu rekuperator :) jak wchodże do domu - ogarnia mnie chłód ,że mam ochotę sie połozyć z psem na podlodze i wywalić jęzor :)

Gość i tylko tyle???
ale Ci dobrze,ja się mogę ochłodzić jedynie jadąc autem

ale co z tego ,ze w domu mam fajnie - jak przy wyjściu na dwór -aż mnie zatyka :) nawet pies biedaczyna ledwo nogami rusza - a mialyśmy iść do rowu sie ochłodizć - to znaczy ona :)

Gość ewwelalela
U mnie w kielcach dzis juz o godzinie 9 rano bylo 34 stopnie za oknem w cieniu... nie wiem ile w poludnie ale z pewnoscia wiecej. Poza tym teraz jest godzina 20 a u mnie 28;/

Gość co za chuchroki
Siedzieć w ciemnicy przed kompem to wam odpowiada !!!

a ja lubię takie ciepełko... idę sobie polać kostki i stopy zimną wodą i będę jak nowa :)

to prawda :) człowiekowi nie dogodzisz - jak padalo jęczałam ,ze mokro , ,że zimno ,że prania nie mam gdizep owiesić ,ze nic sie nie che ,ze rozbita jestem no ina koniec " wziełam sie ' i zachorowalam na zaplenie oskrzeli ale - jak jest slonce - znowu jęcże, ze skwar ,ze upal ,że lowa mi peka od tego slońca itd , itd ..... jak nie kijem to palka :)

też nie cierpię takich upałów, żeby się nie opalić muszę się maziać filtrami, słabo mi i ogólnie oddychać mi ciężko

Gość i tylko tyle???
a ja idę się kąpnąć w chłodnej wodzie :)

Gość Czy to już..
ostatni dzień upałów??????????? Bo mam naprawdę dość! Dziecko mi już choruje od tego ukropu!!!!!!!!!!

Gość i tylko tyle???
HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie jest czym oddychać!!!!!!!!!!!!!!