Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaa9oo

Relax & Tone

Polecane posty

Gość kasiagl
cześć wszystkim. czy możecie podać nazwe sprzedającego na allegro bo nie chciałabym kupić jakiegośszajsu i zaraz go zwracać. Proszę o jakieś nicki. Z góry dzięki :)

Gość agasi184
to działa oczywiście przy regularnym stosowaniu i nie od razu. ja stosuje go od jakiegoś miesiąca i to dość regularnie i już widzę zadowalające efekty. jesli ktoś chce niech pisze agasi184@gmail.com

Gość aggaa11
hej:) od niedawna mam to cudo. Jak długo masować każdą nogę i jak długo brzuch żeby efekty były widoczne?? raz dziennie wystarczy??

Gość agasi184
Ja masuje po10min każdą partie ciała. Raz dziennie wieczorem

Gość justyna14b
Witam. Co do tego urządzenie... Nie mam zbyt dobrego zdania. Zamówiłam urządzenie z TV Marketu. Przysłali mi go dość szybki. I równie szybko się nim nacieszyłam. Kurier przyniósł mi 2 kwietnia paczkę, a następnego dnia urządzenie przestało działać. Silnik w środku pracował, ale urządzenie nie wykonywało żadnych ruchów obrotowych. Urządzenie wysłałam 7 kwietnia i do tej pory nie rozpatrzyli reklamy. Co dwa tygodnie do nich dzwonie i co chwile słyszę słowa: za dwa tygodnie urządzenie powinno u pani być. Dziś dzwoniłam i okazało się, że dopiero teraz urządzenie jest w reklamacji. To już prawie drugi miesiąc. Czy w takim razie mogę ubiegać o wymianę na nowe urządzenie? Proszę o waszą odpowiedź.

Hej a co myślicie o stosowaniu na podbródek? ;p w sumie podbródek można usunać tylko dzieki masażowi więc jak na moje oko masażer mógłby byc idealny.. . No nic sprawdze sama jak przyjdzie paczuszka ;)

Gość artystka_maxi
dzięki dziewczyny za opinie, zdecydowałam się kupić swój masażer ze sklepu spektrum24 , i powiem wam ze rewelacja, kosztował 88zl, dzialka super, przesyłka expres a używam go już 2gi miesiąc i jest po prostu extra ..... poleca relax&tone , no i te znikajęce baczki ;)

Gość Portal Feelbeauty.eu
Big Beautiful Women Projekt. Niesamowicie zaskakujące odkrycie tego co oczywiste! Nie ma kobiet brzydkich...są tylko nie wierzące we własne piękno, atrakcyjność i przygniecione krążącym w społeczeństwie stereotypem ...TAKICH FOTEK NIKT BY SIĘ NIE POWSTYDZIŁ !!! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/57/big-beautiful-women-projekt-niesamowicie-zaskakujace-odkrycie-tego-co-oczywiste.html

Mam relax tone od dwóch tygodni, efekty super, przede wszystkim skóra gładsza. Mam pytanie czy można używać go na piersi? czy to nie szkodliwe? Bo chciałabym też te partie ujędrnić:)

Gość sassssssssssssssssss
znów ja :p masuję się praktycznie codziennie od 2tyg. i muszę przyznać, że cellulit mniejszy, nadal jest, ale ja miałam go ogromnego, więc to nie łatwe zadanie. ale cieszę się, że widzę poprawę, może w sierpniu będę mieć już piękne nogi? :p

Nie kupujcie w Vaster Team!!! Firma sprzedaje tez na Allegro! Tanie chinskie podrobki, szajs popsul sie po 3 min. Do tego reklamacja i serwis firmy ponizej krytyki. Kultura osobista na poziomie 0!!! Po naprawie produkt znowu sie popsul. Kasa wyrzucona w bloto!!! Najlepiej w jakims tv markecie, placisz wiecej ale przynajmniej masz gwarancje ze to oryginal, a jak zadzwonisz na infoliie to traktuja cie jak klienta!

Gość karolaOlsztyn
Witam. Ja swój masażer relax tone mam od jakichś 5 tygodni, i musze powiedzieć że jest nawet ok,co prawda nie straciłam na wadze,ale mój cellulit się zmniejszył(co prawda używam dodatkowo kremu antycellulitowego i od czasu do czasu skacze sobie na skakance) i ujędrniła mi się skóra:) swój masażer kupiłam za ok. 70zł na allegro i nawet jeśli jest to tańsza podróbka to jestem zadowolona:) i na cellulit pijcie duuuuużo wody :)

karola ja też skaczę na skakance i też zauważyłam poprawe :)

Gość karolaOlsztyn
tak wiec dziewczyny skaczcie! :)

Gość sassssssssssssssssssss
jak skaczemy to tłuszcz się rusza na udach i pośladkach :p tak jak przy masażu! a jak duzo skaczesz? ja po 15min masaż na 1 noge dziś 270skoków obunóż i 170raz jedna a raz druga noga codziennie dodaje po 10skoków,czyli jutr 280 i 180. i rowerek ok. 50-60min :)

Gość karolaOlsztyn
ja ok 30 minut dziennie masuję,skacze 300razy obunóż,robię dziennie 200-300brzuszków ile czas pozwoli:) rower stacjonarny też mam ale odkąd pracuję nie mam czasu:( własnie wróciłam z pracy i ledwo zyje,szybki prysznic,masaz i lulu:)

ale 30min jedną noge czy jak? ja masuje tylko uda i pośladki, tzn noge powyżej kolana po 15min każda i na zakończenie chwilę brzuch

Gość cellulitka i boczniasta
ja wlasnie czekam na przesyłke kupilam na llegro, napewno wkrotce napisze czy beda jakies efekty.

Gość blackwidow01
Witam. Powiedzcie mi proszę czy zamawiałyście ten masażer: http://tv-zakupy.pl/p/3/204/relax-spin-super-masazer-do-ciala-silownia-i-fitness.html ? Jeśli tak to jak się sprawdził? Najbardziej zależy mi na zredukowaniu cellulitu, uniesieniu posladków, ujędrnieniu skóry i wyszczupleniu brzucha :p. Wiem, dużo wymagam xP. Myślę, że jeśli dużo z Was mi go poleci to zamówię :d I do niego jeszcze te dodatkowe nakładki. Która z nich jak działa? Falista, kulkowa? :p

Gość celulitka i boczniasta
dzisiaj przyszedl mi ten masazer jak narazie dziala, ale kupilam go na allegro, wyglada jak uzywany czyli podroba i to na maksa, a na auckji jest napisane Tylko u Nas kupisz ORYGINALNY Relax & Tone MEGA PROMOCJA 59 zł 129 zł ak wygląda ORYGINALNY PRODUKT!! ZWRÓĆ UWAGĘ ŻE JEST "1" i "0" OBOK SKALI. Nie oryginalne masażery mają "ON" i "OFF" albo nazwę Relax Spin Tone Wszystkie zdjęcia przedstawiają dokładnie taki produkt jaki kupujesz!! tutaj byly podane zdjecia. dziwne bo na moim opakowaniu jest napis on-off a na samy masazerze jest skala 0-1 dzisiaj juz sie raz pomasowalam, uczucie fajne, wygladza na pewno, nogi czerwone i gorace. zobaczymy za tydzien jak bedzie:)) chyba ze mi sie zepsuje ...

Gość artystka_maxi
dzięki śliczne dziewczyny za opinie, Ja skorzystałam z oferty sklepu spektrum24 i jestem bardzo zadowolona, Masażer jest identyczny i chodzi tak samo jak mojej siostry, z tv marketu tylko o połowę tańszy ;) teraz już tylko pozostało mi czekać na efekty ;) podaje link do sklepu naprawdę warto http://spektrum24.istore.pl/pl/relax-amp-tone-5-nakladek-gratis-znany-z-tv.html

Gość boczniasta i celulista
3 dzien masowania, zakwasy sa na brzuchu na boczkach i w wewnetrznej stronie ud. za krotko zeby powiedziec o efekcie. ale samo to ze ja sie lepiej czuje:)

Gość toja30
Ale mam wielki dylemat gdzie sobie zamówic ten relaks&tone ...MOja znajoma kupiła w TV Market za 199 zł plus koszty wysyłki i jest bardzo zadowolona efekty ma w postaci mniejszego brzucha a rak szczuplejszych . Ja znalazłam niby identyczny na Spektrum24 za cene 88zł ..tylko zastanawiam sie czy to ejst ten sam. Ze zdjec to wyglada ze to sa identyczne ale czy moc nie ejst np mniejsza o mocy juz na jednej ze stron nie pisze. Napiszcie skad Wy dziewczyny macie i czy jestescie zadowolone pod wzgledem uzywania czy sie nie psuje. Pozdrawiam

Gość boczniasta i celulasta
ja mam z allegro za 70 z przesylka, wykonanie tandetne, poki co działa i cicho chodzi, dobrze masuje, na efekty musze poczekac...

Gość olciczek
Dziewczyny wiem ze to glupie pytanie ale dzisiaj dostalam swoj Relax&Tone i probuje zmienic koncowke i sie nie da....probowalam juz jak w instrukcji ale ona nie chce zejsc...moj tata tez probowal i juz nie mam glowy jak ja zamienic...

ja na początku też nie mogłam. musisz precyzją a nie siłą :P tam gdzies jest takie jakby wgłębienie, i tam musisz ciągnąć. obejrzyj dokładnie i z bliska te niebieskie pod końcówką

ale to staniało! kiedys było po 200zł ja kupowałam po 100zł! a teraz, to takie jak barszcz! 29zł? z wygladu te dwa są identyczne, przyjrzyj sie i przeczytaj czy wszystko dają dokładnie to samo itp

Gość anusias
cześć dziewczyny używam tego cudeńka i jest super jestem po odchudzaniu schudłam 30kg w rok i gdyby nie masazer to skura by wisiała jesdnak nic takiego nie ma jest super polecam

Gość anka5-1
kupiłam za 80 zl.razem z przesylka .dostalam już uszkodzony ,czyli w transporcie odpadł włącz/wyłącz. nie wiem -odesłać czy dać spokój? pozdrawiam

Gość anka5-1
nie dodałam ,ze nie dostałqam ani gwarancji ,ani instrukcji ,nic po polsku pozdrawiam