Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuska1313

Zapraszam drogie panie- udana aukcja bez ceny minimalnej od 1zł :)

Polecane posty

wszystko super pięknie tylko w czym ty te rzeczy wysyłasz, w sejfie? i pewnie jeszcze z przystankami?? koszt paczki ekonomicznej mnie poraził:O

czemu? z dwóch powodów :) po pierwsze jeśli ubrania póją za, powiedzmy 20zł, ( a ich wartość oceniam na ok. 50-70zł) to mam gwarancję, że zarobię cokolwiek po drugie wysyłam je nie opakowane w worek na śmieci, tylko w pudełku, więc jest to paczka, a nie jak niektorzy wysyłają- list :)

Gość Kolejna oszustka wystawia szma
Kobieto ale myslisz, ze ktos jest pojebańcem ze nie sczai ze chcesz zarobic na przesylce ?? Boze, chyba kazdy wie jakie sa średnio koszty wylania paczki. Tępa krowa. Ciesz sie ze ktos ci w ogole za jakakolwiek kwote zechce kupic te znoszone niemodne szmaciska.

Gość ----=====
tylko wytłumacz dlaczego między ekonomiczną, a priorytetową masz 3zł różnicy :o to raz, dwa przy wystawianiu komentarza teraz opisuje się całą transakcję. i te rzeczy piękne nie są.

jak komuś sie nie podoba to o co cho? ;) przecież nie każe nikomu kupowac :) a koszt dostawy nie jest tajemnicą, więc jak nie pasuje to też nie musisz kupowac nie? a teksty typu- ale szmaty ;) wiesz mam je w jednym, tajnym miejscu gdzie słońce nie dociera. pasuje? licytuj nie pasuje- stul dziub i idź po oryginalne ciuchy za 100zł/sztuka :)

skoro są zarzuty, to prosze bardzo :) cennik jest zmieniony na życzenie klienta, wg. cennika poczty polskiej :) a hasło- "Ty oszustko" zostawcie na kampanię :) już niedługo wybory i wtedy zobaczycie oszustów ;)

A mnie cena nie zmroziła! Dlaczego? Popatrzcie sobie ile jest aukcji gdzie za czapeczkę dla dziecka sprzedawca życzy sobie 10-13 zł ekonomiczną i......10-12 zł więcej za priorytetowa. Ba! ostatnio chciałam kupić fajne kolczyki ....ale 16 zł za ekonomiczną maluteńką paczuszkę mnie powalił :o

głowa w chmurach- bo to jest prawo popytu/podaży :) jeśli ktoś sprzedaje coś za 1zł a warte jest to duuużo więcej to wiadomo że chce chociaż na paczce zarobić i wyjść na swoje :) cennik nie jest ukryty więc jak komuś sie nie podoba no to już pisałam- galeria, stówka i macie nowe, oryginalne, "nieznoszone" rzeczy ;)

tuska1313----Myślę że jak coś jest dużo warte to robią z ceną minimalną ;) Bo zarobienie 3-5 zł na przesyłce do dużej wartości towaru to tyle co nic :) Ja tam nigdy nie oceniam aukcji.Powód prosty nie pasuje mi cena -nie kupuje :D Dlatego nie rozumiem tego ataku w Twoją sttronę ;)

Gość pewnie ze wole kupic
nieznoszone rzeczy, nowe. Te Twoje to nawet firmowe nie sa, jakie gowniane pseudo firmy , fujjj. W zyciu takich szmat bym nie wziela nawet gdyby wysylka byla w normalnej cenie. A prawo popytu/podazy znasz chyba tylko z nazwy, co ?? Poza tym cena wysylki to cena wysylki, a nie sposob na to, żeby "wyjść na swoje " , jeżeli chcesz cos sprzedac za 50 to wystawiasz za 50 proste jak komus pasuje to kupi, jak nie to nie. Ludzie nie lubia jak sie ich bierze za debili i takie chwyty uskutecznia. Ja takie aukcje na ktirych biedny sprzedawca chce wyjsc na swoje na kwocie przesylki omijam z daleka :] Wole kupic cos po normalnie wyzszej cenie, ale wiedziec ze nikt debila ze mnie nie usiluje zrobic.

Gość hzhz
tuska,a mozna u ciebie placic z konta zagranicznego? znasz IBAN i SWIFT do swojego banku?

Gość no i dlatego
dlatego właśnie dać cenę min. wyższą, a nie zawyżać kosztów wysyłki, bo to zniechęca. jak widzę, że przesyłka jest zawyżona, to nie licytuję bo zwyczajnie nie lubię naciągaczy:O

Gość hzhz
drogie panie,ale wy przesadzacie z tymi OSZUSTAMI jakies takie za wrazliwe jestescie-jest podany koszt wysylki?jest wiec albo licytujesz albo nie.

Gość no i dlatego
ale jaka wyższ cena ma być na te perfumy? sprecyzuj, bo podałaś po jakiej cenie gratis i naszyjnik, a co do perfum napisałaś tylko "po osiągnięciu wyższej ceny" no więc jaka to ta wyższa?

Gość czepiasz sie
i tak nie kupisz ale ciągle jakieś wonty. ta tuska sama zdecyduje jaka i ch cie to obchodzi

Gość luuuudzie litości
nie kupujecie- to wara! co za społeczeństwo. ale- autorko- na kafe to nawet kobiete która dziecko straciła zjadą, i tak Cie lekko potraktowały sfrustrowane mamuśki. normalnie to by Cie wyzywały od szmat a ubrania od ścier lub na odwrót :O ciuchy nawet nawet tylko ja rozmiar 40 nosze

Gość bukaa
Koszty wysyłki wcale nie są takie wysokie. Ostatnuio spotkałam się z opłatą 12 zl za zwykły t-schirt dziecięcy. Oprócz tego jest cała grupa sprzedawców, którzy kasują za każdą rzecz osobno, a wysyłają wszystko w liście za 7 zł. :o