Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede sponsorowana

Uklad sponsorowany- chyba sie zgodze bo takie czasy...

Polecane posty

Gość bede sponsorowana

Okropna sytuacja mnie spotkala i musze sobie jakos radzic bez pomocy bliskich. Nie mam za co zyc bo wszystko wydaje na leki:( I tak sobie pomyslalam by znalezc sponsora i umowilam sie z jednym na jutro. To ma byc spotkanie przy kawie ale teraz dopadly mnie watpliwosci:( Nie wiem co robic, ale termin platnosci za mieszkanie tez sie zbliza wielkimi krokami:(

Gość dajanajana
A gdzie go znalazłaś?

Gość bede sponsorowana
dalam ogloszenie w necie i odpisalo kilku ale jeden wydaje sie najbardziej w porzadku

Gość gracha
niedawno pisała tu dziewczyna kiedyś sponsorowana,dziś mężatka i matka, były sponsor ją szantażuje..............

Gość sumienie cie zje
kiedys tam

Gość bede sponsorowana
a czym niby on mialby mnie szantazowac? sumienie sumieniem ale zyc za cos trzeba:(

Gość dajanajana
To coś jak kochanka..tylko kochanka nie bierze kasy, bo to niby uczucie.

Gość bede sponsorowana
wlasnie tak sobie to tlumacze ze moze byc fajnie a pieniadze bardzo mi sie przydzadza. Niestety ale taki mamy czasy ze nie ma normalnej pracy, noermalnych zarobokow za to ceny wszystkiego coraz wyzsze

Gość dajanajana
podaj stronę, napiszę ogłoszenie i zobaczymy ilu jest chętnych. Tam są też faceci na poziomie, nie mający czasu na szukanie kobiety, albo mający za dużo kasy. Ja cię nie potępiam.

Gość bede sponsorowana
jest taka strona sponsoraszukam. Wpisz w google to ci znajdzie

Gość dajanajana
Dużo kobiet tak żyje, tylko różnie to nazywają... przyjaźń, koleżeństwo itp. Jesteś mężatką?

Gość bede sponsorowana
nie, nie jestem. Jestem po rozstaniu z facetem czyli wolna. ty tez chcesz poszukac sponsora?

Gość dajanajana
nie, ale to nie przestępstwo mieć PRZYJACIELA. Tylko bądź ostrożna, bo wiesz, takie niesprawdzone znajmości są różne. Umów się w miejscu publicznym na pierwsze spotkanie. Napisz jutro jak poszło.

Gość bede sponsorowana
tak, ja w miejscu publicznym sie umowie na pewno i nie mam zamiaru jehac do niego do mieszkania ani nic w tym stylu. Mymy tylko sie zobaczyc i pogadac kiedy bedziemy sie spotykac, jak bedziemy spedzac czas. kwote ustalilismy juz mailowo

Gość bede sponsorowana
niech bedzie i kurwienie co z tego? Zyc za cos musze a to jak to nazwe nie ma dla mnie znaczenia

Gość zaynteresowana
i jaka stawke ci zaproponowal?

z definicji to kurwienie się i prostytucja : no bo seks za kase ale sa rózne odmiany : agencje, autostrada, galeria, sponsoring, mieszkaniówki a że to wszytko i tak kwestia moralnosci więc i miedzy tymi odmianami sa znaczące róznice

Gość bede sponsorowana
wstepnie ustalilismy 3500zl a raczej on zaproponowal tyle na poczatek. jesli bedziemy widywac sie czesciej badz wyjezdzac na wakacje to powiedzial ze zaplaci wiecej

Gość bede sponsorowana
nie mysle az tak o tym co bedzie. Ja nie mam kasy teraz i musze myslec o tym jak przezyc a nie snuc wywody na temat wspanialej czy beznadziejnej przyszlosci

Gość sakrbik
Hej decyzje podjęłaś -odwazna jesteś bardzo...licz się z konsekwencjami bo takie zapewne będą,ale takie czasy mówisz.A moze powinnaś dorobic sobie w inny sposób na przykład praca dorywcza sob-niedziela w kawiarni ,budki z lodami , ulotki,catering etc poszukaj moze tam spotkasz fajnego faceta i obędzie sie bez sponsora.....walcz kobieto a nie na łatwizne

Gość bede sponsorowana
ja pracowalam w weekendy ale z powodu choroby musialam zrezygnowac. Mam tylko nedzne stypendium ktore cale poszlo na leki. Do pracy raczej przez 3 miesiace nie mam co wracac a zyc z czegos musze. Jestem studentka

odwazna decyzja....ale twoj wybor... ja bym nie umiala takk... a tez mam trudna sytuacje finansowa, ale twoj wybor twoje zycie, nie potepiam jestem tolerancyjna, lepsze to niz dziwki na trasie.:)