Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina00291

przeczytajcie to... :(

Polecane posty

Gość to jest sciema
juz był tu taki temat...

Gość to jest sciema
z tego co pamietam to on ma brata

Gość ewelina00291
podaje tam wszystkie swoje dokumenty...

Gość to jest sciema
Z tego co pamietam był tu taki temat gdzie ktos mu pomagał.. ale okazało sie ze brat nawet nie wiedział ze on tak rozsyła po internecie te dane.

Nie prosi o kasę, a o jedzenie, wątpię żeby sprzedawał na lewo makaron, ryż czy zupki chińskie, może nie przesadzajmy? Ja mam zamiar skompletować paczkę z jedzeniem i posłać cokolwiek.

Gość ewelina00291
ale to nie zmienia faktu, że może byc potrzebującym...

Gość ewelina00291
eurydyka.. dzięki, chociaż Ty, bo ja jestem teraz na wyjeździe i mogłam mu jedynie wysłać pare złotych...

Gość jane342
ja pomagam tylko zwierzętom ;) a niby za co miał kase na olimpiade w dublinie? sory ja nigdy nie byłam za granica ;/

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Żal jak nasze państwo traktuje chorych ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet renta 580 zł to jest skandal !!!!!!! A żyć za 300 ileś złotych !!!!!!!!! Jak???????????? Popierdolony ZUS,złodzieje jedni !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to jest sciema
ale niech nie bierze na litosc.... mysle ze sa osoby bardziej totrzebujace a nie zasmiecaja internetu takimi prosbami. Pomoc społeczna z tego co pamietam była nim zainteresowan i byli u niego ale nie stwierdzili ze ma az tak złe warunki. Utkwił mi własnie watek z bratem który sie nim zajmuje i wstydzi sie za brata ze potrafi tak oszukiwac.Wiele osób własnie mu pomaga i z litosci wysyłaja mu zamiast jedzenia pieniadze.

Do jane342 PROSZĘ CIĘ !!!! TYPOWAQ POLKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAŻSAJ ŻEBY CIEBIE COŚ TAKIEGO NIE SPOTKAŁAO. Na pewno wyślę paczkę !!!!!!! Dobrze że ktoś wstawił tu jego prośbę !!!!!!!!!!!! Chory ZUS I nasze państwo !!!!!!!!

KAsa na olimpiade? No chyba z komitetu olimpijskiego, moja droga :) Moja uczelnia organizowała paraolimpiady, pokrywała koszty pobytu itd... :) I napatrzyłam się na cierpienie takich osób aż nadto. Zwierzętom też pomagam, tylko nie psom i kotom - bo większość uważa że cierpiące zwierzaki to tylko psy i koty. Ja pomagam gadom, które w przeciwienstwie do psow i kotow nie mają tysięcy schronisk i fundacji :) Więc racz się nie dopierdzielać, bo sama pewnie widzisz tylko czubek góry lodowej, o którym się mówi - psy, koty, psy, koty, psy, koty.

Gość to jest sciema
a tak po za tym jak ma taka biede to skad ma na internet? wpiszcie sobie w internet pomocdlamariusza to nie jest jednorazowe wejscie na internet w kafejce

A gdzie znaleść ten wątek????????????????????????????????

to jest sciema Od znajomych, jak jest napisane w ogłoszeniu... Składanie literek do siebie nie boli, powszechnie nazywamy tę rzadką umiejętność czytaniem :)

Gość to jest sciema
wystarczy to wklepac na strone google: DZIEŃ DOBRY bardzo błagam serdeczną uroczą panią I serdecznego pana. mam na imie MARIUSZ mam 25 lat i od urodzenia mam porażenie

Dlaczego po wrzuceniu pomocdlamaroiusza wcale nie uwżam że to ściema ,jesteście okrutni !!!!!!!

Gość smutne to.............
zrozumieja dopiero jak sami beda w podobnej sytuacji,teraz mamusia da jesc,wypierze,posprzata wiec moga kleptac jezorami

Jako ze tez Lubie pomagać zajrzałam na ta strone która jest podana na górze. Pamiętam ten temat o którym pisze jedna z osób udzielających się. Tez były głosy obrony dla tego Pana ale przekonała mnie osoba która podawała kontakt do pomocy społecznej która rozpatrywała sprawe tej osoby. Nie wiem dlaczego ale straciłam w tedy do Tego Pana zaufanie. Tez pamiętam sprawe brata który raczej wiedział co robi brat ale wypierał się tego ze cos o tym wiedział.

Gość to jest sciema
a wklep sobie w wyszukiwarke : mam na imie MARIUSZ mam 25 lat i od urodzenia mam porażenie mi wyszło Około 1,210 wyników

Gość to jest sciema
to ma bardzo wielu przyjaciół prawda? bo jak by mi ktoś siedział i wysłał ponad tysiac wiadomosci to chyba by mieszkał u mnie.....

Gość ajt
nie wiem co o tym myslec. po przeczytaniu tego co napisal stwierdzialm ze mu pomoge ale jakos posty na kafe przekonuja mnie ze to klamstwo.

A co z jego rodziną? A rzeczywiści duzo wpisów wyszukiwarce. Wcale bym sie nie zdziwiła jak by tu tez sie wypowiadał a osoba która założyła ten temat to on sam.

Gość ewelina00291
;/ znalazłam to przypadkiem bo szukam pracy dorywczej... ale wy jadem strzelacie od razu

Gość jestesmy realistami
wielu jest takich co lubia oszukiwać i mają z tego niezła korzyść. Cóż życie człowieka uczy być niepewnym do takich spraw i akcji. Jak mu tak zle to czemu nie pisze jakie organizaje odrzuciły jego prośbę o pomoc? Mając takie dokumenty i samą chorobe to raczej ktoś z takich organizacji spojrzał by czulszym okiem.

Sorry, takie straszne jest że ktoś chce JEDZENIA? No bezczelność po prostu z jego strony... Ja tam nawet żulowi czy cyganowi pod marketem jedzenie kupię jak prosi o JEDZENIE a nie o kasę, to dlaczego mam chłopakowi 10 zupek chińskich nie posłać? :o

ściema i tyle, też to dostałam.... zauważcie że z jednej strony treść tekstu jakby przez prawnika wymyślona za to forma (plose, itp.) jak u cztero latka, ktoś kto sepleni to raczej w mowie a nie w pismie

Gość do erudytka.
A myślisz ze ludzie tak nie robia? jak mieszka w nieciekawej okolicy to ludzie wiedzac ze ktoś dostaje "dary" odkupują za grosze . Myślisz ze towar w sklepie na półec w mniejszym sklepie ma pokrycie w fakturach? Myśl realistycznie. A myślisz ze Ludzie tylko Makaron wysyłają takim osobom? A wołanie o jedzenie to najprostrzy sposób wyłudzenia pieniędzy. Mnie niejednokrotnie oszukali pod Marketami gdy przychodzili po jedzenie lub ewentualnie o jakieś grosze. Prosiłem by poczekali a im cos przyniosę.Gdy wróciłem z zakupami i osobna siatka dla tej osoby nigdy nie doczekałem się by ją jej dać. To się nazywa bazowanie na ludzkich uczuciach.Osoby które najbardziej potrzebują zazwyczaj nie proszą o pomoc.Jak juz chcemy pomagać poszukajmy takich ludzi do okoła siebie. Tylko dla niektórych sa niewidoczni.....