Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamakrenio

Odeszla zdradzila i podsumowala

Polecane posty

Gość matacz..
No zapewne , naszą polska metalnoscia jest biadolenie i jeczenie !! Ale wiesz co ? zapytaj swoja kobiete o co chodzi , odpowie ci to samo co ja ! jesli ja sprowokujesz do rozmowy ! Bo watpie by z tobą chciała rozmawiac na ten temat , bedzie unikac tego jak ognia , by ci przykrosci nie zrobic . Pewne rzeczy trzeba przezywac samemu - po mesku !Nie mówie przez to , ze cos nie boli - bo boli i to oczywiste . Ale swiat sie nie konczy , jak tak to makowa panienka jestes

Gość zaciekawiona pewna kwestią
mataczu moze to w waszej meskiej kulturze niemeskie ale mężczyzna też potrzebuje biadolenia i wsparcia chociaz tak skrzetnie to ukrywacie:) Czasem wlasnie Wy bardziej tego potrzebujecie od NAS - KOBIET:) I nic w tym zlego. A Autor pobiadoli i przestanie przeciez spakowal ja z miejsca, to ona sie pierwsza odezwala "co slychac" nie lazil za nia jak pies..

Gość bamakrenio
W takim razie jestem w Twoim mniemaniu makowa panienka :) Rozumiem o co Ci chodzi ale ja taki nie jestem , patrze inaczej na swiat i gdyby mi powiedziala od razu prawde nie pisal bym tutaj o tym bo jakos bym sie pozbieral.Po prostu nie umiem zyc z ta swiadomoscia ze ktos komu ufasz i zyjesz z nim z dnia na dzien nagle Cie zostawia i dla niego nic juz nie znaczysz.

Gość gfhbtfh
ja pierdziele. 29 lat, 5 letni związek... trzeba bylo się oświadczać i o nią dbać. ile miała czekać az sie książe zdecyduje :O ?

Gość matacz..
A jak ktos mysli , ze jak ma prace , jest dobrym człowiekiem z moralnoscią wzorcowa , wierzacym i co tam jeszcze chcesz - to juz jest kims ! to jestes w błedzie . Ale oczywiscie musze tu tez napisac , ze sa kobiety ktore takich chcą , ale jesli sie znajdzie taka co nie chce to pretensji miec nie mozna

Gość matacz..
jak bys dla niej nic nie znaczył , nie odezwała by sie ! wiec mi tu nie tutaj he he

Gość bamakrenio
gfhbtfh tak sie sklada ze zareczeni bylismy od dwoch lat.CZYTAC ze zrozumieniem ! przeciez pisalem ze mielismy wielkie plany co do przyszlosci i ze jeszcze poprzedniego dnia rozmawialismy co i jak i wszystko bylo jak zawsze.To co mam pisac wszystko w szczegolach ? moze mam jeszcze napisac jaki pierscionek jej dalem

Gość matacz..
No jeszcze by brakowało by za nią łaził jak pies !!! wystarczy to co pisał w pierwszym poscie ! a to jzu za wiele .

Gość matacz..
Coraz bardziej mnie zadziwiasz autorze , 2 lata zareczony ? na co czekaliscie ? po zareczynach gdzies do 6 miesiecy są sluby - ja wiem , ze inaczej tez byc moze , ale dwa lata ? po co sie oswiadczales dwa lata temu , trzeba było miesiac temu to zrobic

Po prostu nie umiem zyc z ta swiadomoscia ze ktos komu ufasz i zyjesz z nim z dnia na dzien nagle Cie zostawia i dla niego nic juz nie znaczysz. Bo w życiu nic nie jest pewne.

ale mężczyzna też potrzebuje biadolenia i wsparcia chociaz tak skrzetnie to ukrywacie alez skad, niektorzy w ten wlasnie sposob zdobywaja kochanki takie, ktore rozumieja jak mezczyzna potrzebuje wsparcia, gdy np zona go juz nie kocha :-)

Gość matacz..
własnie... ja tam nie ufam nikomu ! na 100% tylko rodzicom . A juz na pewno nie ufam na 100% kobiecie

Po prostu nie umiem zyc z ta swiadomoscia ze ktos komu ufasz i zyjesz z nim z dnia na dzien nagle Cie zostawia i dla niego nic juz nie znaczysz. a to jest typowo pelikanowy tekst - jesli zostawia z dnia na dzien to znaczy, ze nie znaczyles nic juz od dluzszego czasu :-)

zawsze szczery ale mężczyzna też potrzebuje biadolenia i wsparcia chociaz tak skrzetnie to ukrywacie alez skad, niektorzy w ten wlasnie sposob zdobywaja kochanki Ciiii ! Jeszcze pokrzyżujesz plany autorowi :(

Gość matacz..
i slepy był , ze tego nie widział zapomniales dodac "szczery"

Gość bamakrenio
matacz jak mialem sie miesiac temu jej oswiadczyc skoro od czterech nie widzialem jej na oczy.Bylismy zareczeni przez dwa lata bo nie spieszylismy sie z slubem nie mielismy obecnie pieniedzy na to wszystko.

Gość matacz..
ujme to tak ! TY JEJ W OGOLE NIE ZNAŁES AUTORZE !

Gość matacz..
29 LAT I NIE MIALES PIENIEDZY ???????? tosz faktycznie mam racje - popieróła jestes i tyle . JA SIE ZENIŁEM MAJAC LAT 23 I MIALEM NA TO PIENIADZE

zawsze szczery Jeszcze pokrzyżujesz plany autorowi myslisz, ze chcial zostac kochanka? Forma powyższa wskazuje, że tak. Już pozbawiono go przecie tutaj miana mężczyzny.

Gość matacz..
alez skąd - są mezczyzni i meżczyzni .... jednak kobiety tez wolą jednych albo drugich , co ona winna , ze woli tą drugą grupe

zawsze szczery Już pozbawiono go przecie tutaj miana mężczyzny. ty chcesz okazac zrozumienie i wsparcie? Nie jestem do tego skłonna. A może Ty chcesz? :)

Gość zaciekawiona pewna kwestią
ludzie troche empatii:)

Gość matacz..
jasne - moze jeszcze pogłaskac starego byka