Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smayk pomyranczy

Poznalam faceta ideala.Chce go miec dla siebie a le jak to zrobic?

Polecane posty

Gość smayk pomyranczy

Niby idealow nie ma.Bo to prawda.Ale jak go poznalam zrozumialam ze takego faceta chcialabym miec.Ale ma byc uklad.Tylko przyjazn.

Gość jestes frajerka
:P

Gość poniedziałek rano
tylko przyjaźń może aż , przecież ona też jest rodzajem miłości tylko nie fizycznej, gdybym ja dostała taką propozycję zgodziłabym się pozdrawiam.

Gość karaluszek.fggf
czyli seks bez związku hmm... wiesz, ale z tego też coś potrafi być najgorsze to wpakować się w coś takiego dlatego, że Ci się podoba później będziesz płakać z podowu tego, że pójdzie do innej lub będzie sypiał z innymi, a było przecież jasno powiedziane, że to tylko układ

Gość smayk pomyranczy
Ale rozmawilalismy o uczuciach.O tym ze z dlygiej przyjazni damsko- meskeij moze rozwinac sie cudone uczucie.Ze na wszystko potrzeba czasu.I pyta sie czy wierze i ogladam komedie romantyczne i jakie zazwyczaj jest zakonczenie.Ja ze neiwierze w takie cos a on to w koncu uwierz.

Gość smayk pomyranczy
On potrafi byc nie samowity.Jest godzina 24 w nocy dzowni do mnie rozmawiamy a mowi ze jest w domu.A co sie okazuje jedzie akurat do mnie bo sie stesknil.I mowi wejdz do okna a on tam stoi.Wejdzie do domu posiedzimy pogadamy.Spimy osobno.Ja zasnelam a on rano poszedl do sklepu kupil wierze buleczki i na sniadanko.Przynosi mi do lozka snaiadanie.Bylam w szoku.I mow do mnie "slonko pora wstawac juz 10".I t jest przyjazn. A na 1 spotkanie przyniosl mi kaktusa.

Gość dla CIEBIE..
jesli nie posuniecie sie dalej to ok

Gość to nie jest przyjażn
wydaje mi się po tym co napisałaś że facetowi na tobie zależy może nie chce za szybko mówić o uczuciach ale wydaje mi się że ciągnie go coś do ciebie, przyjaciel tak się nie zachowuje ja bym dała czas na bieg i rozwinięcie wydarzeń ja bym zaryzykowała bo miłośc tak szczeże mówiąc to przecież ryzyko, nie naciskaj i czekaj a może coś fajnego się rozwinąc z tego. życze powodzonka:)

Gość smayk pomyranczy
Na powitanie i pozegnanie zawsze caluje mnie w policzek.Dzis tez sie widzielismy.Przyjechal do mnie o 12 pojechal ok.15.30 i spoznil sie na jakies spotkanie.Po tym jak zwykle sms.