Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takAkahA

nagle się nie odzywa co zrobić ???

Polecane posty

poznałam niesamowitego chłopaka spotykaliśmy się ponad 2 tygodnie przyjezdzał po mnie opowiadał mi wiele o swoim życiu byliśmy nierozłączni ,a tu nagle od 4 dni się nie odzywa zawsze jak mówił ,że zadzwoni to dotrzymał słowa nie wiem czy mam się martwić czy napisać do niego a może to już koniec potrzebuję rady ...

Nic nie rob. Zguba sie odnajdzie albo nie. Nie zmuszaj go. To najgorsze z mozliwych rozwiazan 🖐️

Odezwij się raz - jak się nie odezwie to go olej. Nie lubię czegoś takiego...

Gość dibeł_wcielony
my też nie wiemy

Gość kasia252525
Moj po przez tydzien sie nie odzywał. Tlumaczac sie, ze musial wiele rzeczy przemyslec. Faceci juz tak maja. Sprawdzaja czy nam na nich zalezy. Czekaj az sie odezwie. Nie rob pierwszego kroku.

Gość o matko i corko i krolu
Zawsze sie odzywal czyli rozumiem ze Ty nie, wiec na co czekasz?Rece opadaja.Telefon w reke i pisz albo dzwon!:classic_cool:

"faceci juz tak maja" taaaaa sraja:D ja z moim znamy sie 6miesiecy nie ma ani jedno dnia bez kontaktu.

w sumie to jest tak,ze on nie chce żebym ja pisała raz może pierwsza się odezwałam ale wspominając te wspólnie spędzone chwile i to jak bardzo ubiegał się o mnie hmmm nie wiem już sama bo wiem ,że z niego jest rozrabiaka i że jest o mnie zazdrosny wiec dlatego z leksza się martwię

Gość dziecko drogie
po 6 miesiacach to nie masz prawa sie wypowiadac, poczekaj jeszcze z rok i zobaczymy wtedy

to ja już nie wiem z jednej strony mi dobrze podpowiadacie bo facet musi sie starać a z drugiej mam przeczucie ,że musze się odezwać

Ty dziecko drogie, zylam juz w kilkuletnim zwiazku, wiec zamilcz! A autorka jak pisalam, telefon do reki i dzwon albo pisz, jak sie odezwie to czekal jesli nie olal Cie.

właśnie dzięki niemu zapomniałąm o moim byłym z którym właśnie byłam niecałe pół roku i teraz wiem ,że może się pojawić ktoś o 100 razy lepszy od poprzedniego ,który jest kulturalny i naprawdę się stara

nie lubie pierwsza pisać bo już miałam okazję zadrzeć z"niezdecydowanymi" facetami i dosyć z nimi przeszłam i mam nadzieję ,że z nim to się nie powtórzy

po prostu nie lubi nachalnych dziewczyn sam mi to mówił a tyle razy już się wdzieliśmy w ciągu 2 tygodnii tyle o sobie wiemy i czyję że się do niego przyzwyczaiłam. . . .

po prostu nie lubi nachalnych dziewczyn sam mi to mówił a tyle razy już się wdzieliśmy w ciągu 2 tygodnii tyle o sobie wiemy i czyję że się do niego przyzwyczaiłam. . . .

nie chodzi o to ,że nie chciał ze mną pisać i rozmawiać ... dzownił codziennie a tu nagle to i nei daje mi to spokoju .Chyba jednak potem się odezwę

Gość dcdff
nahalne to by bylo gdybys pisala do niego 5x dziennie co sie dzieje i czemu nie odpisuje.Ale skoro nie odzywa sie od 4 dni to nic sie nie stanie jesli do niego zadzwonisz albo wyslesz smsa.Jeden sms Cie nie zbawi,nie sprawi ze bedziesz nachalna a przynajmniej bedziesz miala poczucie ze sie odezwalas kiedy bylo trzeba.

wiem ale najlepsze jest to ,że po tych facetach przed nim zlapałam taki dystans ,że nawet do kumpli nie pisze pierwsza he wiem ,że to dziwne ... w porównaniu do innych dziewczyn nawet nie widać ,że coś do niego czuję przez niego nawet na nauce nie da się skupić ... dzięki dcdff

o matko i corko i krolu "faceci juz tak maja" taaaaa sraja ja z moim znamy sie 6miesiecy nie ma ani jedno dnia bez kontaktu. wyjatek nei potwierdza reguly;) a Ty autorko napisz, a najlepiej zadzwon:)

Gość dcdff
I co telefon wykonany? :)

jeszcze nie wykonany jutro zadzwonie bo napewno jest w pracy :) trzeba myśleć pozytywnie ...

jeszcze nie wykonany jutro zadzwonie bo napewno jest w pracy :) trzeba myśleć pozytywnie ...

Gość pewnie ma ciag alkoholowy

kasia252525 Moj po przez tydzien sie nie odzywał. Tlumaczac sie, ze musial wiele rzeczy przemyslec. Faceci juz tak maja. Sprawdzaja czy nam na nich zalezy. Czekaj az sie odezwie. Nie rob pierwszego kroku. --------------- to że Twój facet ma na Ciebie wyjebane, nie znaczy że każdy facet tak ma. sprawdzać to sobie może pogodę na jutro. sprawdzać to mogę ją czy mi napisze smsa jesli ja jej rano nie napiszę. zazwyczaj po południu już się pytała - czy wszystko ok. my tez chcemy wiedzieć, czy kobiecie na nas zależy. 4 dni czekasz, na wiadomośc od faceta na któym Ci zależy?? Boże obym nigdy nie był następnym, dla Ciebie, Ciebie i tamtej w czerni też. Człowiek może się przekręcić, a tępa księżniczka będzie paznokcie piłować i czekać na wiadomość, sama nie wyśle pierwsza.

Gość Edittttt
a ja mam bardziej irytująca sytuacje bo ostatnio byłam w sumie z kolega w gorach aczkolwiek znalismy sie tylko 3 tyg i wszystko wyszlo tak na spontanie i pojechalismy razem na 5 dni:) wszystko było jak w bajce chodzenie za reke,buziaki,czule słowka itp no poeeezja:) i w dzien wyjazdu jakos tak dziwnie sie zrobilo i zaczelismy prawie ze soba nie rozmawiac,w sumie moze z 2 razy dal mi buziaka.A ja postanowilam ze na szyje to mu sie wieszac nie bede he,od czasu do czasu w pociagu zamienilismy slowo i tylko tyle.Na pozegnanie dal mi buziaka i mialam sie odezwac jak dojade do domu,odezwalam sie on napisal tez ze jest juz w domu i to na tyle...od 2 dni sie nie odzywa.Ja napewno sie pierwsza nie odezwe..jesli mu bedzie zalezalo to sie odezwie jesli nie to narka:) tego kwiata to pół świata...:)

Gość monika942
takAkahA Ile on ma lat?