Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka1234

Do dziewczyn z "Randki.o2"

Polecane posty

Gość randkowiczka1234

Domyślam się że wiele z Was tam zaglądało lub zagląda nadal i macie lepsze lub gorsze doświadczenia. Jeśli poznałyście tam jakiś kompletnych idiotów, bądź osoby, które was wykorzystały, to dajcie namiary. Ja sama mam co najmniej 3 typy. a może znacie kogoś do kogo warto zagadać, a same z jakiś powodów nie jesteście zainteresowane?

Musisz być "wjyjątkowej urody" skoro szukasz na necie :-o Ludzie szukający swojej połówki na necie sąto osoby tzw drugiej a może i nawet trzeciej kategorii :-o Jednym słowem żałośni. I Ty do nich się zaliczasz czy to Ci sie podoba czy nie :classic_cool:

Gość randkowiczka1234
Przykro mi, ale nie sprawdziły się Twoje podejrzenia. Jestem naprawde bardzo atrakcyjną osobą, ale raczej nie ufam mężczyznom zaczepiającym mnie na ulicy. Pracuje z kobietami, studia już skończyłam, a Ci panowie, których znam po prostu mnie nie interesują.

A kto każe Ci zwracać uwagę na facetów z ulicy ? Nie znasz innych sposobów ? Nie masz koleżanek, znajomych ? Mieszkasz na pustelni ? Wyjdź na imprezę ze znajomymi, spotykaj się a na pewno kogoś poznasz jeśli jesteś SZCZUPŁA i atrakcyjna jak piszesz. Net jest dobry dla przegrańców i pasztetów. A zapewne jako piękna kobieta na takiego nie zwrócisz uwagi więc zapomnij o necie, dobrze Ci radzę... Tak jak na necie roi się od "puszystych" ( czytaj spoconych tłustych świń ) tak i są tam faceci chcący jednego. Po co Ci rozczarowanie ? Zastanów się i daj sobie spokój z netem. Pozostaw go frajerom i spasłym świniom co nie mają innego wyjścia aby kogoś poznać 🖐️

Gość randkowiczka1234
No właśnie problem polega na tym że zwracam uwagę wśród znajomych, ale oni mnie w żadnym stopniu nie interesują. wole komuś całkiem obcemu powiedzieć po spotkaniu,ze nie jestem zainteresowana. A wśród znajomych sa to niezręczne sytuacje. Poza tym uważam,ze dzięki takim portalom można spotkać kogoś, kogo nie miałoby się szansy w inny sposób poznać. Mialam już cudownego chłopaka, z którym poznaliśmy się właśnie tam.

Gość antopologia
hahaha posty hszonszcza sa genialne :D:D