Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coralick

Nietuzinkowy prezent na chrzest??

Polecane posty

Macie pomysly? Mnie juz powoli zaczyna brakowc pomyslow?? A maz bedzie ojcem chrzestnym... :( popadam w depreche... pomozcie

Gość dla chłopca czy dziewczynki
ja kupiłam obrazek anioła stróża ze srebra

dla dziewczynki... rozgladalam sie za pozytywkami ale nie znalazlam nic godnego uwagi.... a masz jakis namiar na ten obrazek z aniolem??

siamese... troche sie boje, ze rodzinka juz sie w taki zaopatrzyla... znalazlam tez grzechotki srebrne ale nie moge sie zdecydowac :(

Gość niezdychającaokresowa
moze lyzeczkę srebrną? łancuszek?

Lyzeczka nawet mi sie podoba... lancuszek odpada... a ten obazek z aniolkiem??

Gość dla chłopca czy dziewczynki
dałam ci link na strone z aniołkami i nie tylko

Najlepiej to kup auto albo zaloz lokate na 100tys ;) A tak na powaznie, moim zdaniem lepsza pozytywka niz obrazek czy łyzeczka :)

Jak bym miala ta 100 to nie ma problemu :) Ale nie mam, wiec .... pozostaje co innego! Ja niestety nie moge znalezc zadnych fajnych pozytywek, zeby nie byly tandeciarskie i wiejskie :(

Gość taka tam..........
w Aparcie można kupić bransoletki ze złota z taką blaszką na środku na której można wygrawerować imię i datę chrztu...super pamiątka,i dla dziewczynki i dla chłopczyka.

Gość gotowy dom
ja bym kupiła obrazek,sama taki mam,tzn.moja córeczka :) wisi nad łóżeczkiem:) dostała od chrzestnej

Gość chrzestna
Ja kupiłam srebrnego aniołka a na odwrocie jubiler na specjalnej płytce zrobił napis - na pamiątkę chrztu św. (imię dziecka) od chrzestnej (imię i nazwisko). Miejscowość gdzie był chrzest i datę chrztu. Wszystkim się podobało.

Gość chrzestna
..... małe sprostowanie - ramka z aniołkiem ;) Można to powiesić lub postawić na komodzie

dzieki dziewczyny... pomyslow masa tylko zdecydowania brak... ahhh... teraz ogldam lusterka :)

Gość te odlewy
sa makaryczne :o wyglada jak kawalek reki albo nogi :o fuj;/

Gość ja pierwsza prace znalazlam
Coralick przeczytaj swoj pierwszy post Maz bedzie ojcem chrzestnym, popadam w depreche ja pierdole a co bedzie jak sobie zlamiesz paznokiec? skoczysz z mostu????? ludzie to maja problemy wszystkie te pamiatki sa chujowe na potege, sory. jakbym to dostala jako dziecko to najpozniej na 18 urodziny wszystko poszloby na smietnik :P kupcie dziecku cos z czego bedzie korzystalo, np mate z zabawkami, fotelik, konika na biegunach a nie jakies gowniane srebrne smoczki. masakra po prostu i totalne bezguscie

Gość kupilam ryngraf
taki maly. ze srebra - elegancki, tradycyjny prezent

ja pierwsza... poloz sie juz bo padniesz na zawal... przespij sie troche... odpocznij... pospaceruj po parku... odstresuj sie i odreaguj... to dobrze robi na tak napiete nerwy.... :) patrzylam na ryngrafy, ale mi sie to jakos kojarzy z godlem...

zapomnialam dodac ze nie mam dlugich paznkoci... wiec bez obaw :) ludzie to maja problemy... O 22.30 grzebac sie w postach ktore je nie interesuja tylko po to zeby sie wyladowac...

Gość Aga Tymark
Szeroki wybór nietuzinkowych prezentów z okazji chrztu masz na stronie www.Chrzest.co często tam kupowałam i nigdy się nie zawiodłam.