Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Avantiii

Co mam zrobić?

Polecane posty

Jestem z moim facetem od 1.5roku za miesiąc spodziewamy się dziecka jest on za granicą zarabia na dziecko. A ja nie wiem dlaczego coraz częściej czuje że go nie kocham! Że nie chce z nim być. Zaczyna przeszkadzać mi w nim dosłownie wszystko. Co mam zrobić? Czyżby to były humorki ciężarnej?

Gość siamsiaramtam
Ja mojego nienawidziłam prawie tak mnie wszystko w nim wkurzało :o też był za granicą jak był w ciąży. Wrócił dokładnie miesiąc przed rozwiązaniem :) Jesteśmy już 6 lat razem a to było 5 lat temu :) Nie martw się. Nic nie mów i nic nie rób bo będziesz żałować. Poczekaj aż ci się hormony uspokoją i nie denerwuj się tak :)

No właśnie w sumie troszeczkę źle napisałam 28lipca mam termin więc ponad 1.5miesiąca. Normalnie nawet nie potrafię z porozmawiać przez telefon. Ciągle się kłócimy nie odp mu na sms bo nie mam ochoty. Na wrócić nie cały miesiąc przed porodem. Zobaczymy jak to bedzie. Ale aż sama siebie nie poznaje

Gość siamsiaramtam
Pomyśl o maluszku którego nosisz :) Ja chciałam mieć pełną rodzinkę i żeby mój synek miał tatę. Schowała swoje widzimisie do kieszeni i nie żałuje. Jestem szczęśliwa i naprawde dobrze trafiłam z moim TŻ :) Jestes świetnym tatą i super nam się układa :)