Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwqete

Jestem panna z dzieckiem i wiem ze nigdy sie z nikim nie zwiaze!!!

Polecane posty

Gość rwqete

I nie narzekam. W dodatku w wyniku urodzenia swojego jedynego syna okazalo sie ze nigdy nie bede mogla w przyszlosci zajdz w ciaze. Ale mam wszystko co jest mi potrzebne do szczecia, 8letniego syna, ojca, braci a dzieci mojego najstarszego brata rowniez traktuje jak swoje wlasne. W dodatku mam prace, i dobrze zarabiam. Decyzja o samotnym macierzynstwie podjelam sama w wieku 23 lat.

Gość rwqete
Dziekuje. Sama widze ze samotnej kobiecie jest latwiej w zyciu, nie musi ustepowac nigdy swojemu panu i wladcy jak to zazwyczaj bywa w malzenstwach. Ja mam przynajmniej syna ktory sie mna zaopiekuje na starosc:)

Gość kei
i jaki z tego morał?

Gość rwqete
Nie bede sama, mam przeciez syna :)

Gość archimedes
jebnij sie w leb glupia babo, predzej czy pozniej bedziesz skakała z bolca na bolec bo ci bedzie brakowalo sexu

Gość taka matka bluszcz
:(

Gość rwgete
Seksu potrzebowac napewno nie bede, gdy spalam z ojcem swojego syna, zrobilam to kilka razy. I tak naprawde to bylo to dla mnie zbyt duze poswiecenia. Seks nie jest niczym przyjemnym, przynajmniej dla kobiety.

Gość archimedes
rwetr... albo jestes chora na glowe.. albo jestes pierdolnieta blaza, pasztetem tak czy tak nie ma o czym z toba nawet gadac, won wypierdalaj z forum :)

Gość rwgete
Nie, wrecz przeciwnie. Jestem zdrowa, a mezczyzni sie za mna ogladaja, lecz ja sie nimi wcale nie interesuje. Z reszta rodzina tez wmawia mi ze najlepiej bedzie dla mnie jak zostane sama, szczegolnie ojciec ktorego bardzo kocham sam mowi mi ze mezczyzna bylby dla mnie obciazeniem, mam rodzine, dziecko i tego mam sie trzymac.

Gość gigutek
kobieta nie ruchana ma zawsze cos głową, przemiany w mózgu są nieodwracalne.

Hmm jesteś nietuzinkową osobą, najważniejsze abyś ty i ci których kochasz byliście szczęśliwi. To jaką ścieżkę obierasz w życiu... każda ma zalety, wady, na każdej czyhają niespodzianki i niebezpieczeństwa więc tak "radykalny" sposób życia nie jest niczym "odpychającym".

Gość acadalfffo
no ok, robisz jak chcesz,a le po co zakładasz topic na ten temat? po co ci to? Tego juz nie rozumiem;/

Gość psotka dorotka
jena ale ty porypana jestes, "mezczyzna obicązeniem, mam rodzine, dizecko" a ty wiesz ze dla dziecka tworzy sie rodzine z partnerem zyciowym,ojcem dziecka a nie z sistra, bratem czy tatuskiem a swoja droga jestes tak porypana i tak piszesz o ojcu jakbyscie sie pukali hehe

Gość lalalala ssasasa
to swietnie a teraz spierdalaj

Gość ja nie mam w co się ubrac
nigdy nie mów nigdy autorko;)