Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawski policjanttt

Polska się wyludnia tracimy obywateli,porozmawiajmy o tym

Polecane posty

noszę.

to miło;) dla mundurowych

a jestes policjantem policjantem, czy tylko wojo odrabiasz?

Gość liliiiiy.
a co tu się dziwić niż maleje i malał będzie póki w Polsce nie zaczną działać jak trzeba.

ale o czym tu gadać? 2 mln wyjechały w ciągu 6 lat i pracują na rzecz cudzych gospodarek... Wskaźnik reprodukcji to insza inszość, choć też bardzo istotna. Dopóki przy korycie będzie siedział pookrągłostołowy beton, dopóty nic się nie zmieni! chyba, że na gorsze... kapujecie? no 🖐️

normalne tematy debata kto kogo w polityce wyruchał nie ma dla nas żadnego znaczenia widać wyraźnie że polska wieś sie starzeje,pustoszeją wioski i miasteczka coraza mnie jest dzieci i zamyka się kolejne szkoły.

np w moejje wiosce zmarło 40 osób w 2009 r. a urodziło się 17. pracuję na stałe w Policji ale jakie to ma znaczenie?

Gość karambaaa
przede wszystkim należ zapytac czy to źle?:o

tak się pytam z ciekawości, pogadać już nie można? najwyrazniej nie.. bo pan policjant znerwicowany.

mundurowi to tacy sami faceci jak inni. wskaźnik dzietności wynosi 1.3 dziecka na kobietę w Polsce,aby byłą zachowana wymienialność pokoleń musi wynosić 2.1 z drugiej strony bezrobocie w niektórych powiatach wynosi prawie 30 procent to po co nam więcej ludzi skoro nie ma dla nich pracy??

Gość upsssssssss
niech wreszcie cos zrobia w tej polsce bo ja chetnie bym chciala wrocic i pracowac , ale u siebie a nie w jakims obcym kraju.

Gość a ja sie nie bede rozmnazac
i niniejszym chcialabym zalozyc ogolnopolski protest przeciwko wykorzystywaniu kobiet w celu zaludniania kraju. szczyt chamstwa!

Gość upsssssssss
aaaaa ;D

dochodzeniówka;) a Ty skąd pochodzisz? Nasze elity nic nie przejmuja się sytuacją młodych ludzi w naszym państwie a lata lecą:(

a która dzielnica?

a czemu pytasz ? :P:P:P:P moge ci na maila napisac, ale nie tutaj ;)

Gość z mojej rodziny wyjechało na
stałe: trzy siostry i matka, w tym dwie siostry łącznie mają 4 dzieci. Tylko mój brat i ja zostaliśmy z ojcem. Brat się ożenił i ma dwoje dzieci. Rachunek: 8osoby wyjechało, w Polsce przybyło dwoje brata dzieci.

Gość cana
takie czasy, wszyscy uciekaja w pogoni za lepszej jakosci zyciem.. w Pl trzeba sie niezle nakrecic zeby miec cos 'ponad' bo o czystej harówie nie ma mowy... z malych wsi- tak juz jest, kobiety uciekaja do duzych miast a ludzie coraz czesciej decyduja sie na wyuczenie konkretnego zawodu, po to, aby moc wyjechac. Niestety sa tacy, ktorzy po studiach udzielaja korepetycji... witaj w gronie POLICJANT- ja pracuje w wieziennictwie.

jakie mają dzisiaj w Polsce perspektywy młodzi ludzie? brak tanich mieszkan,brak pracy,brak jakiejkolwiek stabilizacji. witam:)

oj już przestancie się tymi glupotami przejmowac. polska nie jest sama na swiecie.. rozejrzyjcie się ilu u nas cudzoziemców i w razie czego oni tu przyjada pracowac.. zwlaszcza jak ma byc takie zapotrzebowanie.

Gość cana
Gdyby to wszystko zalezalo od wyborow zyciowych... byłoby inaczej. Rzeczywistosc jest niestety inna, zycie w duzych miastach jest drogie, o prace ciezko, dlatego tez wiekszosc odpuszcza sobie potomstwo. Kiedys bylo inaczej... ale czy lepiej?

Gość cana
Husky wątpliwa sprawa, ze jakis turas lub american boy przyleci klepac Ci dziurki w drogach w formie taniej sily roboczej... tylko Polacy ciskaja sie po Gebelsach ;-]

kto da nas przyjedzie husky?? i z czego będzie żył tutaj,zarobi 1400 zł i wynbajmie mieszkanie?? nie jesteśmy bogatym krajem inikt tu nie przyjedzie,nawet Ukraińcy wybiearją Moskwę